Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Natalya

Recommended Posts

• Odpowiedzi 393
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej madzioochna! A'propos tymczasowej barierki przy schodach; Własnie po raz tysięczny przeglądałam zdjęcia z budowy innych natalkowiczów i na jednym z ostatnich postów Madzi 1976 znalazłam zdjęcie salonu po przemianach, na którym w tle widać schody czekające na swoją "wersję ostateczną" z taką właśnie tymczasową barierką....;) Może Cię to zainteresuje?

Hej Madzioochna! :) kawał dobrej roboty za Tobą! Piękne masz te kafle w kuchni!!!!!:rolleyes: i w łazience te białe na wysoki połysk tez chyba od Ciebie sobie "zgapię" :p Sporo pracy Cię jeszcze czeka, ale jesteś już zdecydowanie bliżej, niż dalej tej upragnionej przeprowadzki :D Nie potrafie zgadnąć co to za glazura u Ciebie na podłodze wiatrołapu...:p Ale te łazieneczki ( szczególnie ta biało- czarna:)) i kuchnia!! Śliczne, po prostu!! :)

;) A w sprawie schodów, to żadna sensowna rada nie przychodzi mi w tej chwili do głowy...:(

Edytowane przez al.g.

oj, może jednak nie warto przykładać tak dużej wagi do wycen proponowanych na forum...:) Czasami wystarczy wyjechać kilka km poza miasto, by uzyskać zupełnie inny cennik... A ta proponowana cena 16000/17000 za schody, to rozumiem, że z materiałem i robocizną? Chciałaś drewniane stopnie, podstopnie i balustradę z drewna połączonego ze stalą, z tego co pamiętam;) Czy coś się może zmieniło w tym względzie :??: Edytowane przez al.g.

nooo:cool: śliczne są:) podobają mi się tak bardzo, że i ja rozważam coś takiego w swojej natalce:) Właśnie takie gładkie, ciemne i kanciaste podobają mi się najbardziej:yes: Dylematem jest dla mnie tylko dobór materiału; waham sie między płytką (ciemny brąz, bardzo gładką, marmuro-podobną:p ), marmurem ( tylko gdy uda mi się uzyskać przystępna cenę), a drewnem właśnie :) ...i koniecznie z taka jakąś delikatną poręczą (stalowa linka, np)

Tak się zastanawiam, madzioochna, czy masz tez jakieś zdjęcia instalacji elektrycznej? Chodzi mi o to, jak porozmieszczałaś włączniki światła i gniazdka :) Wczoraj obeszłam dom z elektrykiem i nie jestem pewna, czy dokonałam odpowiednich wyborów... Może, gdy zweryfikuje to z kimś, kto ma to już za sobą coś jeszcze przyjdzie mi do głowy mądrego zanim elektryk zabierze się do roboty;)