voytas80 08.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Mam pytanie do fachowców Czy jest sens okrywać z wierzchu fundament (w sumie bloczki) na zime ? Mam juz wymurowane fundamenty, obsmarowane zasypane piachem, teraz bedą zimowac warto je osłonic folią od góry czy tylko zbędna robota? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geezer_krk 08.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167535-Funadamenty-zabezpieczenie-na-zim%C4%99.Czy warto moim zdaniem tak ^.- skoro to twój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 30.10.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Tak też zrobiłem Dzieki geezer_krk za odezwe w temacie, bo ogólnie nie tak duzo piszę się o okrywaniu fundamentów z wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts