Dopuser 18.10.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dopuser...my nie zyjemy juz od dawna w Polsce...my zyjemy w Europie... Kosmopolitką jesteś, czy jak ? Ja tam się czuje przede wszystkim Polakiem... poza tym proponuję pojeździć trochę po świecie i zobaczyć, że w żadnym kraju tradycje narodowe nie zanikają, a wręcz przeciwnie, są powodem do chluby. Co ciekawe, nie zauważam, żeby np. Niemcy czy Anglicy twierdzili, że żyją w przede wszystkim w Europie... ale pewno jakiś dziwny jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 T A czy Ty nie widzisz że jesteśmy jedynym krajem postkomunistycznym który nie przeprowadził dekomunizacji ? TO W SPRAWACH EKONOMIi JEST NAJWAŻNIEJSZE ? -ważniejsze niż odstawienie "czarnego pasożyta " od cycka? -ważniejsze niz reforma KRUSU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kosmopolitką jesteś, czy jak ? Ja tam się czuje przede wszystkim Polakiem... poza tym proponuję pojeździć trochę po świecie i zobaczyć, że w żadnym kraju tradycje narodowe nie zanikają, a wręcz przeciwnie, są powodem do chluby. Co ciekawe, nie zauważam, żeby np. Niemcy czy Anglicy twierdzili, że żyją w przede wszystkim w Europie... ale pewno jakiś dziwny jestem.... No...u nas tradycje narodowe są na porzadku dziennym . Te tłumy " Wolnych Polaków"...jakaś nowa odmiana Polaków? Byli już .. -Prawdziwi Polacy -Polacy Katolicy-itp.... Trzeba się wziąć do pracy , a nie... ..in vitro ..Święto Trzech króli ..intronizacja Jezusa i inne bzdety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 18.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 TO W SPRAWACH EKONOMIi JEST NAJWAŻNIEJSZE ? A nie dostrzegasz związku pomiędzy lokalnymi sitwami, czy matołami na decydenckich stołkach, często o ubecko-komunistycznym rodowodzie, a hamowaniem przedsiębiorczości czy ustawianiem przetargów pod konkretne, swoje firmy, a kosztem np. budżetu gminy ? -ważniejsze niż odstawienie "czarnego pasożyta " od cycka? Ten "czarny pasożyt" nawet w mikrym stopniu nie uczynił narodowi tylu krzywd ile 43 lata PRL i chłopców komunistów... wprost przeciwnie... był ostoją nadziei... i jakoś tak się składa, że bez niego nie ma wolnej Polski... a szemrany interesy nam panujących geszefciarzy są o niebo większe niźli cały majątek zwrócony Kościołowi, a zabrany przez komunistów... -ważniejsze niz reforma KRUSU? Jaakie jest zdanie n/t reform, w tym KRUS, gabinetu pana Tuska ? Niech sobie przypomnę: obiecanki - cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 rozumiem,ze za autorow tego bajzlu uwazasz rzad Tuskaponawiam pytanie...kto w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Nie gloryfikuję czasów PRL-u , choć mam 50-kę i w PZPR , ani innym ZMS-ie nie nie byłem "członkiem":)tak piszę ,żebyś mi tu z komuchami nie wyjechał.Ale ,żeby nie PRL ...tobyś nadal odrabiała dniówki feudalne u plebana i nie potrafiła klikać na klawiaturce.Co by ten Twój ukochany kapitalizm teraz wyprzedawał za bezcen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) Kosmopolitką jesteś, czy jak ? Ja tam się czuje przede wszystkim Polakiem... poza tym proponuję pojeździć trochę po świecie i zobaczyć, że w żadnym kraju tradycje narodowe nie zanikają, a wręcz przeciwnie, są powodem do chluby. Co ciekawe, nie zauważam, żeby np. Niemcy czy Anglicy twierdzili, że żyją w przede wszystkim w Europie... ale pewno jakiś dziwny jestem.... skad wiesz,gdzie mieszkam,ze tak mi proponujesz po swiecie pojezdzic? zeby powiedziec cos o obywatelach jakiegos kraju,trzeba tam zyc z perspektywy tubylca czyli-czytac ich prase,ogladac ich tv,interesowac sie ich polityka,pic z nimi piwo,placic ich kredyty,ich ubezpieczenia,ich ceny za plomby,za studia itp,a nie tylko"pojezdzic po swiecie"(turystycznie,lub do pracy) ja sie wypowiadalam w tym temacie juz w innym watku,nie bede sie powtarzac jak mi powiesz-"zylem 10 lat w Anglii,10 w Niemczech,doskonale znam ich jezyki i nie zauwazam,zeby tak mowili"....to bedzie wiarygodne reforme krusu wybijcie sobie z glowy,poki pawlak w koalicji siedzi przez te koalicje nikt nigdy swojego programu nie zrealizuje rzad musi miec wiekszosc,bo bedziemy krecic sie w kolko tylko skad wziasc jakis rzad? Edytowane 18 Października 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 [quote=prawdziwy.anika;4350301reforme krusu wybijcie sobie z glowy,poki pawlak w koalicji siedzi No właśnie...te 4% poparcia przekłada się na finanse...Irytuje mnie to pitolenie o Polsce..patriotyzmie...i innych górnolotnych słówkach.Każda opcja myśli tylko o korycie i TRWAniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Nie gloryfikuję czasów PRL-u , choć mam 50-kę i w PZPR , ani innym ZMS-ie nie nie byłem "członkiem":) tak piszę ,żebyś mi tu z komuchami nie wyjechał. Ale ,żeby nie PRL ... tobyś nadal odrabiała dniówki feudalne u plebana i nie potrafiła klikać na klawiaturce. Co by ten Twój ukochany kapitalizm teraz wyprzedawał za bezcen? Widac, ze pomimo tak szacownego wieku mozna jeszcze pitolic farmazony i glupotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.10.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Sypiemy się wszyscy. Jako społeczeństwo przede wszystkim. http://fakty.interia.pl/polska/news/atak-w-biurze-pis-w-lodzi-dwie-osoby-nie-zyja,1546440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Sypiemy się wszyscy. Jako społeczeństwo przede wszystkim. http://fakty.interia.pl/polska/news/atak-w-biurze-pis-w-lodzi-dwie-osoby-nie-zyja,1546440 Oczywiście. Jako społeczeństwo zdrowe i nieposypane, 100% narodu musi być psychicznie sprawne. Jarosław już powiedział , kto za tym stoi. On wie co mówi , on jest przecież zdrowy i normalny jak nikt inny w Polsce. Rzut gównem w tablicę pamiątkową, był przejawem resztek normalności tej części społeczeństwa, które się jeszcze nie posypało. Czekamy na adekwatny do łódzkiej tragedii rewanż na biuro PO ( a może SLD, wszystko zależy jeszcze od preferencji politycznych szaleńca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 19.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Nieźle się narobiło w tym kraju. Widocznie człowiek miał dość słuchania w każdych mediach, 24 godziny na dobę o katastrofie smoleńskiej, krzyżach, układach z Putinem itp. Nie dziwię się że dziadek nie wytrzymał tego napięcia. Również PO zajmuje się tym co nie trzeba, jak napisał powyżej Marek-B "..in vitro..Święto Trzech króli ..intronizacja Jezusai inne bzdety "zamiast wziąść się za naprawę sytuacji kraju. Ciekawe, czy ktoś teraz zaczai się na PO-wca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 19.10.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Nieźle się narobiło w tym kraju. Widocznie człowiek miał dość słuchania w każdych mediach, 24 godziny na dobę o katastrofie smoleńskiej, krzyżach, układach z Putinem itp. Nie dziwię się że dziadek nie wytrzymał tego napięcia. Również PO zajmuje się tym co nie trzeba, jak napisał powyżej Marek-B "..in vitro ..Święto Trzech króli ..intronizacja Jezusa i inne bzdety " zamiast wziąść się za naprawę sytuacji kraju. Ciekawe, czy ktoś teraz zaczai się na PO-wca? No narobiło. Sam to zaczynasz usprawiedliwiać. To jakiś potężny absurd, gdzie "ofiara" w świadomości części społeczeństwa to winny. Nie jestem zwolennikiem pisu, ale to...... a szkoda pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.10.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No narobiło. Sam to zaczynasz usprawiedliwiać. To jakiś potężny absurd, gdzie "ofiara" w świadomości części społeczeństwa to winny. Nie jestem zwolennikiem pisu, ale to...... a szkoda pisać. No niestety ponieśli konsekwencje polityki Prezesa. Jątrzył, opluwał wszystkich dookoła aż komuś od tego żyłka pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 19.10.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No niestety ponieśli konsekwencje polityki Prezesa. Jątrzył, opluwał wszystkich dookoła aż komuś od tego żyłka pękła. Daj spok......, nie komuś tylko wariatowi. No to może tak, jak wredny Pepeg napisał: "Czekamy na adekwatny do łódzkiej tragedii rewanż na biuro PO ( a może SLD, wszystko zależy jeszcze od preferencji politycznych szaleńca) ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 19.10.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 (edytowane) to jest jakis chory czlowiek po prostuwiele "gwiazd" filmu,muzyki,sportu czy polityki ma jakis psychofanowprzeciez na papieza tez byl zamach Edytowane 19 Października 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 19.10.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No tak , ale Papież był dziś w innym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 19.10.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 i udzielił ciekawej wypowiedzi. Czekam tylko na rybny komentarz i najnowsze z najnowszych wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 19.10.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Nieźle się narobiło w tym kraju. Widocznie człowiek miał dość słuchania w każdych mediach, 24 godziny na dobę o katastrofie smoleńskiej, krzyżach, układach z Putinem itp. Nie dziwię się że dziadek nie wytrzymał tego napięcia. Również PO zajmuje się tym co nie trzeba, jak napisał powyżej Marek-B "..in vitro ..Święto Trzech króli ..intronizacja Jezusa i inne bzdety " zamiast wziąść się za naprawę sytuacji kraju. Ciekawe, czy ktoś teraz zaczai się na PO-wca? Zaczai sie na PO-ca ? nooo chyba tylko / jakis wariat / zaczai sie z krzyzem toz to jedyna odpowiedz na Polityke Milosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.10.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Daj spok......, nie komuś tylko wariatowi. ... Nie byłbym do końca taki pewny. Poziom agresji jaki budzą wypowiedzi Kaczyńskiego jest baaardzo duży. On na przykład, zwykłym w sumie Polakom, patriotom, często z poczuciem że za ten patriotyzm zapłacili wysoką cenę wmawia że sa agentami Moskwy czy Berlina. Ich dążenie do spokojnego życia po latach walki o wszystko w komunie tłumaczy manipulacją, robi z ludzi wariatów tylko dlatego że nie podzielają jego komunistycznego poglądu "ch.j z ludźmi, liczy się idea". To się musiało stać prędzej czy później. Znalazł się wystarczająco zdesperowany i nieświadomy konsekwencji by prostest przeciw kłamstwom Jarosława podnieść do poziomu morderstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts