Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

perm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 291
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w moim mniemaniu - raczej komplement :)

ale spodziewam się , że tego z kolei Ty nie rozumiesz .

Faktycznie... ale mało który mężczyzna rozumie kobiety więc w kompleks nie wpadam :)

tylko jakiej sprawie ? kolejny spisek się tu urodził czy kondominium jakieś ?

że tak powiem, tu jest pis znaczy pies jest pogrzebany.

weź oddychaj jakoś głębiej czy coś.

Oddycham pełną piersią (z góry przepraszam i zaznaczam, że nie mam na myśli jakiegokolwiek związku z Twoimi piersiami)... kurczę, już boję się cokolwiek pisać, by kogoś nie obrazic...

Chyba nie muszę powtarzać, że pana Dopusera jako forumowicza nie uznaję do momentu, kiedy mnie przeprosi.

Barakudo miła - dziękuję Ci, to miłe naprawdę, że uważasz mnie za bogobojną i przyzwoitą. :cool:

Muszę to rodzinie i znajomym pokazać, pozbędą się wszelkich wątpliwości, jeśli je kiedykolwiek chcieli mieć. :D

Naprawdę zostałam przedmiotem śledztwa Administracji? :lol:

I jest szansa, że osobiście zapoznam posła Antoniego M.???

Będę wszędzie miała ze sobą tablicę do kontroli wzroku, to mój dowód niewinności!

Chyba nie muszę powtarzać, że pana Dopusera jako forumowicza nie uznaję do momentu, kiedy mnie przeprosi.

Będę wszędzie miała ze sobą tablicę do kontroli wzroku, to mój dowód niewinności!

Wygląda na to - a szkoda - , że widzisz tylko na jedno oko...

No cóz, dość powszechnie wiadomo na forum, że istotnie mam bardzo słaby wzrok, w obu oczach, ale to nie upoważnia Cię do drwin ze mnie. Szkoda, miałam nadzieję, że jesteś porządnym facetem.

DPS

NIe wiem, czy się znacie osobiście i ile osób wie, że masz problemy zdrowotne z oczami, ale tekst, który cytuję i który wywołał Twoje oburzenie dla osoby postronnej jest całkowicie neutralny, typu: widzisz tylko to, co chcesz widzieć, patrzysz tylko w jedną stronę. Moim zdaniem, Twoje oburzenie jest nieuzasadnione.

Gość Pepeg z Gumy
Rozmowa z dopuserem ma mniej więcej ten sam sens co rozmowa z kimś kto twierdzi że ziemia jest płaska. Przecież to widać i już. Weź mu udowodnij. :)

Muszę stanowczo zaprotestować.

Sens jest bowiem i chociaż kiepsko ukryty, to jednak widoczny.Ot oksymoron się trafił.

Idee Jarosława są propagowane przecież najpodlejszemu ze światów - światu przeciwników politycznych, przez wyznawców sfrustrowanego po kolejnej porażce przywódcy .

A zasada psychologii mówi , że treści powtarzane do znudzenia , sprzyjają zapamiętywaniu.

To podstawa pracy wszelkich agitatorów, którym krytycyzm cudzych myśli a tym bardziej samokrytycyzm własnych, jest kompletnie obcy.

Agitator wyrywa z kontekstu, unika trudnych pytań, interpretuje sobie jak mu wygodnie, nie odnosi się do wypowiedzi a na kontrargumenty reaguje kolejnym ,nie mającym związku z podjętym tematem , atakiem na przeciwnika :

" A u was Murzynów biją", wklei marny rysunek lub grafomański wiersz z częstochowskim rymem, jako przejaw patriotycznej walki i wielkiego uniesienia ciemiężonego narodu.

Osobiście lubię jego wypowiedzi gdyż w martyrologicznej formie,utrwalają genialne pojęcia, które zawsze nieomylny wódz ( zupełnie jak zawsze dziewica) wypowiada do ludu wręcz podświadomie :

Nikt nam nie wmówi , że białe jest białe... przemysł nienawiści, niebywała forma socjotechniki :D ( to już kpina), kondominium, polegli bohatersko pod Smoleńskiem, zamach na wolność , przypadkowo wygrane wybory, państwo solidarne, zbrodnia przeciwko ludzkości i tym podobne głupoty.

Wypowiedzi wodza i jego giermków są jak liryka piosenek disco polo.

No niech ktoś normalnie rozgarnięty spróbuje coś takiego napisać.

Hej dziewczyno, spójrz na misia,

On przypomni przypomni chłopca ci

Nieszczęśliwego białego misia,

Który w oczach ma tylko szare łzy.

Biały miś dla dziewczyny,

Którą kocham i będę kochał wciąż,

Lecz dziewczyna jest już z innym

A ja kocham i będę kochał wciąż,

Proszę bardzo! Ciepło, po ludzku i jak chwyta za serce.

Majteczki w kropeczki i Jesteś szalona oszczędzę Wam, znacznie lepiej robi to Dopuser i Jarosław w formie political lyrics.

Edytowane przez Pepeg z Gumy

NIe wiem, czy się znacie osobiście i ile osób wie, że masz problemy zdrowotne z oczami, ale tekst, który cytuję i który wywołał Twoje oburzenie dla osoby postronnej jest całkowicie neutralny, typu: widzisz tylko to, co chcesz widzieć, patrzysz tylko w jedną stronę. Moim zdaniem, Twoje oburzenie jest nieuzasadnione.

MKK, popieram. Ja nie znam DPS, nic nie wiem o jej chorobie oczu.

Dopuser, dla świętego spokoju niech Pan przeprosi DPS i po sprawie. Co Panu szkodzi. Kto ma rację, i tak każdy widzi...

PS: chciałem napisać inaczej, ale się zawahałem, bo jeszcze DPS by pomyślała, że się z Niej naśmiewam. Na wszelki wypadek: DPS, przepraszam, gdyby się poczuła Pani urażona czymkolwiek w mojej wypowiedzi. Nic nie poradzimy na to, że w naszym języku występuje dużo sformułowań, odnoszących się do oczu, rąk, nóg i tak dalej.

Gość Pepeg z Gumy
Zdumiewające, że zna Pan zasadę, a nie potrafi rozpoznać, kiedy jest stosowana (PiS to zagrożenie dla demokracji... PiS to sekta.. prezes PiS jest chory psychicznie... itp itd)

Nie chwycił Pan sensu wypowiedzi, tylko wybrał sobie wygodne zdanie.

Niestety, tym samym, wpisuje się Pan w treść motywu o socjotechnice.

Powinien Pan jeszcze dopisać, jak przed chwilą w innym temacie HP : "przecież wszyscy wiemy jak jest" :)

Barakudo miła - dziękuję Ci, to miłe naprawdę, że uważasz mnie za bogobojną i przyzwoitą. :cool:

Muszę to rodzinie i znajomym pokazać, pozbędą się wszelkich wątpliwości, jeśli je kiedykolwiek chcieli mieć

Naprawdę zostałam przedmiotem śledztwa Administracji? :lol:

I jest szansa, że osobiście zapoznam posła Antoniego M.???

-

Ocet z cukrem to strata żołądka , pieniędzy i urlopu .

No chyba , że chodzi o lekkie PO dtruwanie .

-

Wygląda na to - a szkoda - , że widzisz tylko na jedno oko...

DPS

-

O, to ona ma słaby wzrok ?

Ale ekran komputera jeszcze jakoś widzi ? czyli nie jest tak źle :lol::lol::lol::lol:

-

Gość Pepeg z Gumy
Być może. Chciałem po prostu wskazać, że nie jest prawdą, że takie "techniki" stosują tylko "pro-pisowscy" agitatorzy.

Naturalnie!

Problem w tym , że ci pro-pisowscy przyłapani na tym szybko zmieniają temat na inny lub czują się niebywale agresywnie, powtarzam raz jeszcze, nie-by-wale, atakowani w sposób wręcz bezprzykładnie niespotykany.