perm 01.11.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 - Będzie to na co sami sobie zasłużyliście :lol::lol: - Tak, tak. Popieram. Firma mi się rozwija, jest coraz lepiej. Zasłużyłem na to, naprawdę. Tylko Platforma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 - Będzie to na co sami sobie zasłużyliście :lol::lol: - Nie pieprz bzdur, nie brałem udziału w ostatnich wyborach, więc nie głosowałem na PO. Ale we wcześniejszych wyborach głosowałem na Lecha, Jarka i PIS i co? też ch..j zrobili dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.11.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 - Masz to co sobie w y p r a c o w a ł e ś heheheheheheh życie społeczne , polityczne wymaga p r a c y a nie podżegania do mordów politycznych . Masz to na co sobie zasłużyłeś :lol::lol::lol: bo dałeś na to przyzwolenie . I będziesz mieć to na co sobie zasłużysz :D:D:D - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.11.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Tak, tak. Popieram. Firma mi się rozwija, jest coraz lepiej. Zasłużyłem na to, naprawdę. Tylko Platforma! - Rozwija się rolka papieru toaletowego też :D:D:D Tylko Platforma :D:D:D - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.11.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 - Masz to co sobie w y p r a c o w a ł e ś heheheheheheh życie społeczne , polityczne wymaga p r a c y a nie podżegania do mordów politycznych . Masz to na co sobie zasłużyłeś :lol::lol::lol: bo dałeś na to przyzwolenie . I będziesz mieć to na co sobie zasłużysz :D:D:D - Barakuda...nie wiem czy jestes trzezwa czy pijana,ale chyba troche za daleko zaczynasz sie posuwac zastanow sie nad tym,bo do tej pory ten watek trzymal jakis poziom i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 prawdziwy.anika - raczej sobie nie pogadasz. Jedyną opcją jest ignore. Swoją drogą ciekawe skąd się tacy frustraci biorą . Z tego sukcesu w Ameryce pewnie Coś jak Ryszard C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ...Swoją drogą ciekawe skąd się tacy frustraci biorą . Z tego sukcesu w Ameryce pewnie ... ... ieeeetammm ... rybie się tylko "troszeczkę" pogorszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.11.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ... ieeeetammm ... rybie się tylko "troszeczkę" pogorszyło Ta frustracja to stąd że ani trochę nie chce być źle. Cały PiS na to cierpi. Nie pogarsza się w Polsce i to jest dla nich problem. To takie dziwolągi że dobrze się czują jak jest źle, trzeba o cos walczyć i cierpieć, ku chwale i w imieniu. On normalnych ludzi nie pojmują. Jak można chcieć żyć spokojnie z dnia na dzień? Ogień w oczach i szukanie czegoś za co można by zginąć w chwale. Część udaje, ale spora część PiS myśli podobnie. Oszołomy! Na szczęście wszystko wskazuje na to że nikt już nigdy nie nazwie Jarosława premierem inaczej jak kurtuazyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nie pogarsza się w Polsce i to jest dla nich problem. Dla mnie problemem jest to, że się nie polepsza. Co do tezy, że się nie pogarsza też mam pewne wątpliwości. Niestety minister Rostowski nie panuje nad finansami publicznymi. Jeżeli w ciągu najbliższych miesięcy platforma nie udowodni, że wie jak rozwiązać problem rosnącego długu publicznego i nie zapanuje nad wydatkami, to teza: Na szczęście wszystko wskazuje na to że nikt już nigdy nie nazwie Jarosława premierem inaczej jak kurtuazyjnie. może okazać się chybiona [brrrr!!! Apage satanas]. Zauważmy, że PiS ma ciągle ok 20% poparcia i na horyzoncie nie widać żadnej alternatywnej siły opozycyjnej. Jeżeli PO nie zacznie aktywnie uprawiać polityki finansowej i gospodarczej to tytuł wątku może okazać się proroczy! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.11.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ostatnio kolega o swoim udziale w nastepnych wyborach powiedzial mi tak-jakbym mial do wyboru dwie baby,ktore nic nie robia,a na dodatek jedna z nich gledzi,to chyba jasne,ktora wybiore....my sobie przede wszystkim musimy uswiadomic,ze zadanie co i rusz zmiany wladzy nic nie daje...zamiast zadac zmiany wladzy ludzie musza zaczac wymagac od tej co jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ...zamiast zadac zmiany wladzy ludzie musza zaczac wymagac od tej co jest.... Tak, tylko jedyną dostępną formą weryfikacji wyborczych obietnic [czytaj: realizacji wyborczego programu partii] jest udział w wyborach co 4 lata [czasami częściej]. Rządzący powinni obawiać się rozliczenia w ten sposób. Chętnie dałbym szansę realizacji programu w drugiej kadencji, ale muszę widzieć, że przez pierwsze cztery lata coś w kierunku realizacji programu zostało rozpoczęte. Tymczasem blada doopa. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 02.11.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Rządzący powinni obawiać się rozliczenia w ten sposób. Ale się nie obawiają, i nie będą obawiać, bo są wszak "jedyną alternatywą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Rządzący powinni obawiać się rozliczenia w ten sposób..jak to w biznesie,nie ma konkurencji,nie ma obawy poza tym,zeby zrealizowac swoj program,trzeba miec wiekszosc,na razie nikomu to sie nie uda PIS juz rzadzil,trudno jest uwierzyc w to,ze nagle wyciagnie z kapelusza jakies cudowne ustawy ratujace finanse publiczne i wszystko nagle sie odmieni... moje odwieczne pytanie,na kogo teraz gloswac?kto ekonomicznie jest w stanie postawic nas na nogi? odpowiedz jest taka,ze trzeba z kazdej partii wyciagnac ludzi,ktorzy znaja sie na tym co robia(jednostki),ale dopoki trwa walka o stolki,to jest niemozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ale się nie obawiają, i nie będą obawiać, bo są wszak "jedyną alternatywą". która zmierza na złamanie karku w stronę "ALTERNATYWY 4" PIS juz rzadzil,trudno jest uwierzyc w to,ze nagle wyciagnie z kapelusza jakies cudowne ustawy ratujace finanse publiczne i wszystko nagle sie odmieni... Oczywiście! PiS wytyka co trzeba zrobić lub krytykuje co zrobiono źle [czyli ich zdaniem wszystko]. Takie zbójeckie prawo opozycji. Ale nawet wszechwiedzący prezes nie ma bladego pojęcia jak problemy rozwiązać. A jeżeli wie, to na pewno nie skorzysta ze swojej wiedzy, bo podobnie jak rządzący, obawia się, że spadną "słupki poparcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.11.2010 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) - Właśnie padłabym przez zakrztuszenia się ze śmiechu :lol::lol::lol::lol: No to jeśli problemem jest to, że się nie P O prawia to należy nakazać ciulom cieszyć się z tego, że się nie P O garsza Od czasu do czasu zas P O nsorować rozdawnictwo taniej wódki :D:D:D:D Proste ? Proste . Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - Edytowane 3 Listopada 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 06.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 my sobie przede wszystkim musimy uswiadomic,ze zadanie co i rusz zmiany wladzy nic nie daje...zamiast zadac zmiany wladzy ludzie musza zaczac wymagac od tej co jest.... Sęk w tym, że niektóre pomysły Platformy są wielce niebezpieczne i po prostu GŁUPIE:yes: Partia ta, to wieczny farbowany lis (ROAD - Unia Demokratyczna - Unia Wolności, i co tam jeszcze, bo już nie pamiętam), który po kolejnej przegranej po prostu ...zmienia nazwę, by od nowa czarować nas iluzjami, aby w perpektywie zostać następczynią szacownej PZPR. Wszystkie bowiem ich działania dążą do JEDYNOWŁADZTWA, jakie było udziałem właśnie PZPR. W takich warunkach dopiero mogliby porządzić (oj - porządzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 06.11.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Żeby nie wiem jak PO się podkładało , Jaruś robi wszystko,żeby być " Wieczną Opozycją". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.11.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Żeby nie wiem jak PO się podkładało , Jaruś robi wszystko,żeby być " Wieczną Opozycją". Bo to najłatwiejsze. Miał szansę ale nic nie pokazał oprócz żenujących codziennych konferencji prasowych. On juz wie że rządził nie będzie. Nie ma na to umiejętności i wiedzy oraz odpowiednich ludzi do pomocy. Teraz wystarczy krytykowac wszystkich i wszystko. Baranki zagłosują niezaleznie od tego co Jarosław powie. Do sejmu sie wejdzie. Dieta i zainteresowanie mediów pozostaną. Większych ambicji "Jaro" nie ma. Edytowane 7 Listopada 2010 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 07.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Teraz wystarczy krytykowac wszystkich i wszystko. Baranki zagłosują niezaleznie od tego co Jarosław powie. Do sejmu sie wejdzie. Dieta i zainteresowanie mediów pozostaną. Większych ambicji "Jaro" nie ma. Smutny to więc wniosek, że NIE MA żadnej poważnej partii, na którą warto by zagłosować. Bo przeciez i nie na obecnie nam miłościwie panującą partię PO-kolesiów Mira, Rycha, Zbycha i im podobnych czekających niecierpliwie (po wyeliminowaniu wszelkiej opozycji) na bezstresowe "kręcenie lodów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 07.11.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Sęk w tym, że niektóre pomysły Platformy są wielce niebezpieczne i po prostu GŁUPIE:yes: Partia ta, to wieczny farbowany lis (ROAD - Unia Demokratyczna - Unia Wolności, i co tam jeszcze, bo już nie pamiętam), który po kolejnej przegranej po prostu ...zmienia nazwę, by od nowa czarować nas iluzjami, aby w perpektywie zostać następczynią szacownej PZPR. Wszystkie bowiem ich działania dążą do JEDYNOWŁADZTWA, jakie było udziałem właśnie PZPR. W takich warunkach dopiero mogliby porządzić (oj - porządzić) PIS, AW"S", PC. Z cała reszta odnosi się równie dobrze do PIS i innych partii. W końcu po to one są, by dążyć do władzy. Edytowane 8 Listopada 2010 przez m.k.k literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts