Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z podłogą!!

anna_2323

Recommended Posts

Witam serdecznie,

mam taki problem. Ekipa niedawno zakończyła prace nad moją podłogą - cyklinowanie+lakierowanie. Użytkujemy ją zaledwie 2 tygodnie, a ja już widzę drobne zarysowania!!

Możecie mi powiedzieć co może być tego przyczyną?

Jestem kompletnie załamana, podłogę odnawialiśmy drugi raz i wcześniej nie zauważyłam aż tak szybkich śladów zużycia!!!!

Podłoga to parkiet dębowy, lakierowany 3V3

Z góry dziękuję za pomoc.

Gdy u mnie lakierowali podłogę, powiedzieli mi, że najtwardszy jest krajowy Domalux. I faktycznie mimo, że dużo tańszy od niby ekologicznych zachodnich, to trzyma całkiem dobrze 5 rok. A co do rys, to rzecz normalna na każdym parkiecie:) Jak ktoś nadwrażliwy, to najlepiej wypić ziółka uspokajające:)

Witam serdecznie,

mam taki problem. Ekipa niedawno zakończyła prace nad moją podłogą - cyklinowanie+lakierowanie. Użytkujemy ją zaledwie 2 tygodnie, a ja już widzę drobne zarysowania!!

Możecie mi powiedzieć co może być tego przyczyną?

Jestem kompletnie załamana, podłogę odnawialiśmy drugi raz i wcześniej nie zauważyłam aż tak szybkich śladów zużycia!!!!

Podłoga to parkiet dębowy, lakierowany 3V3

Z góry dziękuję za pomoc.

Na świeżo wykończoną podłogę patrzy się ze szczególną wnikliwością. Bywa i tak, że im staranniej wykończona tym bardziej widać wszelkie niedoskonałości. Z czasem zaczyna się po niej chodzić z pełnymi tego konsekwencjami. W sumie temu ona służy. Pozdrawiam.

• 2 weeks później...