Izabela i Janusz 08.10.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam Mam problem i tu rodzi się pytanie otóż posiadam ściany nośne z porothermu czyli 25cm kierownik chce aby wieniec był wysokości takiej jak grubość ściany czyli min 25 cm, budowlańcy twierdzą że 20 cm w zupełności wystarczy, a ja jestem między młotem a kowadłem bo żadna ze stron nie chce zmienić zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.10.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pomijając ile wystarczy to ekipa ma wykonać zgodnie z tym co każe kierownik, kierwonik ma zachowac zgodność z projektem. Tu nikt nie ma prawa dyskutować. Min wg PN to 400cm2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Janusz 09.10.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Pomijając ile wystarczy to ekipa ma wykonać zgodnie z tym co każe kierownik, kierwonik ma zachowac zgodność z projektem. Tu nikt nie ma prawa dyskutować. Min wg PN to 400cm2. Na projekcie była teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Janusz 09.10.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Pomijając ile wystarczy to ekipa ma wykonać zgodnie z tym co każe kierownik, kierwonik ma zachowac zgodność z projektem. Tu nikt nie ma prawa dyskutować. Min wg PN to 400cm2. Można podać numer PN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts