MateuszMateusz 09.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Witam, chce sie wziąć za poprowadzenie ogrzewania na cały dom czyli góra dół. Czy są gdzieś dostępne w sieci opisy jak się za to zabrać? Jakie materiały najlepsze? Posiadam kocioł węglowy. Mam na myśli złączki, rurki... i nie wiem co jeszcze będzie potrzebne? Edytowane 9 Października 2010 przez MateuszMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam, chce sie wziąć za poprowadzenie ogrzewania na cały dom czyli góra dół. Czy są gdzieś dostępne w sieci opisy jak się za to zabrać? Jakie materiały najlepsze? Posiadam kocioł węglowy. Mam na myśli złączki, rurki... i nie wiem co jeszcze będzie potrzebne? Jeżeli nie wiesz co ci będzie potrzebne to na bank będzie ci potrzebny instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts