nikertc 10.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam wszystkich. Niedawno wynająłem wykonawce do zmiany poszycia dachowego, adaptacji poddasza i wiele innych robót. Niestety według mojej ( i nie tylko mojej opinii) jest dożo niedociągnięć, nieskończonych i źle wykonanych rzeczy. Potrzebuję zaprosić fachowca, eksperta budowlanego do naszego domu, żeby ocenił prace wykonane przez mojego wykonawce. Nadmieniam że kompletnie nie znam się na budownictwie, i to wykorzystał wykonawca. Być może to ja się mylę i wszystko jest ok, więc opinia fachowca byłaby dla mnie znaczącą sprawą. Byłbym bardzo wdzięczny, o podanie mi kontaktu do w/w osoby, bo wbrew pozorom jest trudno takiego fachowca znaleźć. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Region - Rzeszów, Przemyśl, Radymno, Jarosław, Lubaczów. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikertc 17.10.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Bardzo szanuje to forum i ludzi w nim uczestniczących, tylko szkoda że nikt nie mógł mi pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts