Marta_Z 17.02.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Jestem studentką Inżynierii Środowiska i mam na zajęcia zrobić projekt budowlany z konkretnym domem. Wiem, że ten dom był między projektami muratora ale nie umiem go odnaleźć. Czy istnieje może jakies archiwum projektów?? Bardzo zależy mi na tym konkretnym domku. Co moge zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 http://www.projekty.murator.plmoże to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.02.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A może był przedstawiany w konkursie na "Dom Dostępny"?Podaj jakiekolwiek informacje, dzieki którym będzie można go namierzyć tj. ile kondygnacji, jaki dach, powierzchnia itp.Być może wtedy ktoś go znajdzie w swojej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts