ulkap 10.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witajcie, szukam wodorzygaczy do rynien. Niestety, znalazłam w Internecie tylko dwa rodzaje, głowa wilka i smoka, a takie mi się nie podobają. Słyszałam, że są też wodorzygacze z motywami roślinnymi. Jeśli ktoś zna firmę która coś takiego produkuje lub sprzedaje to będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 10.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Jakie chcesz mieć i z jakiego materiału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 10.10.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Materiał - najbardziej pasowałoby coś z czarnej blachy ale boję się, że może rdzewieć. Myślałam o jakimś motywie roślinnym, np. jakiś liść tak wywinięty, żeby tworzył "tunelik" na wodę, albo jakieś zwierzątko czy coś takiego, ale nie okropny maszkaron z wielką straszną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts