davstan 10.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 (edytowane) Dzień dobry, Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej gotowej wykonać stan surowy zamknięty domu jednorodzinnego. Interesuje mnie również kontakt do ekipy zdolnej wykonać jedynie część prac, np: fundamenty, sciany i strop lub dach. Parę informacji: Lokalizacja: wieś Zebrzydowice k. Kalwarii Zebrzydowskiej Projekt: SOL, DobreDomy.pl: http://www.dobredomy.pl/projekt/sol (Dom niepodpiwniczony) Projekt ma parę modyfikacji, m. in. : - taras został zlikwidowany- ściany poddasza zostały podniesione- spadek połaci dachowych został wyrównany do 45 stopni Stan obecny: - złożony wniosek o pozwolenie na budowę- wyrównany teren- utwardzenie drogi dojazdowej- jest projektant i kierownik budowy- jest porozumienie ze składem budowlanym na dostawę materiałów Technologie: Do negocjacji ale w technice tradycyjnej - murowanej. Termin rozpoczęcia prac: Nie wcześniej niż za 1-1.5 miesiąca, w praktyce na wiosnę Termin zakończenia prac: Do negocjacji. Proszę o kontakt zainteresowanych. Edytowane 10 Października 2010 przez davstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzeszaj 20.02.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Cześć, Ja też planuję budować w tej okolicy. Znalazłeś kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vizir 21.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 WitamPolecam swoje usługi w zakresie stanów surowych. Od czterech lat działam w rejonie Kalwaria Zebrzydowska-Wadowice-Brzeżnica.Firma składa sie z wóch brygad, z których jedna tylko muruje a druga robi same dachy. Jeśli jest Pan zainteresowany to możemy sie umówic na działce i porozmawiac o cenie a także podjechac na kilka zakończonych już budów w okolicy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedźKrzysztof Proszek783-672-350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts