beata0050 11.10.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam, proszę o pomoc, chciałabym dobudować 30m2 ( dwa pokoje ), jaki jest szacunkowy koszt takiej dobudowy (materiał +robocizna ) okolice Warszawy. Zależy mi na przybliżonej wartości bo nie znam się kompletnie, a chciałabym oszacować czy mnie na to stać.Chodzi o stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 22.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 witam,mam podobny problem,chcę dobudowac około 35 m2+dach.z moich wyliczeń wynika,że stan surowy zamknięty to około 20 tyś zł, nie licząc dachu, czyli fundamenty,instalacje,mury,tynki,ocieplenie itp.Równiez pod W-wą,systemem gospodarczym. Musisz liczyć około 2500/m2 za stan pod klucz ("na gotowo"),z robocizną oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts