mirela99 10.12.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ivy nie miałam zostawionego miejsca. I się bałam wycinania. Szczególnie, że u mnie twardy gres. Ale nie było żadnego problemu. Panowie błyskawicznie to wycięli (mamy podłogówkę więc się bardzo bałam). Jednak przecięli tylko płytki a resztę robili ręcznie, młotkiem, nie ma szansy aby uszkodzić podłogówkę. Ja też się nie mogę doczekać choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 super wygądają te Twoje drzwi :jawdrop: wracam juz któryś raz sobie popatrzeć a zdradzisz mi ile takie cudo ?? bo nie wiem na ile tak naprawdę powinnam się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mirelko, świetne te szklane drzwi masz. Ja też o cenę mogę zapytać? Odpowiedź So na teście mnie rozwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Mirelko Drzwi :jawdrop: Ja swoje tez uwielbiam więc wiem co czujesz Napisz prosze jak robisz farsz do uszek?? (czytałam u Venuski ) Namaczasz grzyby i potem z czym mieszasz?? I w jakich proporcjach?? Ja też będe robic - miałam nawet jutro ale młoda mi sie pochorowała i siedzę z nią - a z marudzącym dzieckiem ech..... na pewno nie warto brac się z klejenie pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kochana ja na oko robię. Mam dwie garści suszonych grzybów. Zalałam je wczoraj wodą. Dzisiaj je ogotuję. Odcedzę ale wody nie wylewam tylko będę w niej gotować kapustę kiszoną (mniej niż 1 kg). Przesmażam cebulkę na oliwie.Jak się zeszkli dodaję ugotowaną, odciśniętą z wody kaustę i grzyby z 2 listkami laurowymi (potem je wyjmuję). Nie chce mi się tego kroić i zmielę na maszynce do mięsa na najgrubszych oczkach.Dodaję gałkę muszkatałową (to jest mój narkotyk - uwielbiam jej zapach podczas tarcia), duuużo pieprzu i soli (farsze powinno się przesalać i przepieprzać). Ciasto pewnie wiesz jak ? Ja też dodaję odrobinę gałki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oooo, my do uszek kapusty nie dajemy tylko grzyby z cebulką mniaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mirelka czemu nie krzyczysz u mnie że masz już drzwi Bardzo fajnie wyszło, wyglądaja zresztą znajomo, hihihihihhi, pan sie sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 10.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mirelko,piękne drzwi (mogę prosić o cenę na pw )i piękne ozdoby . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Mirelko - dzieki za przepis - ja spróbuje zrobic z samych grzybków + cebulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Widzę, że wszędzie świątecznie... Ja też robię uszka z samych grzybów i cebulki, mniam. Przy okazji robię mięsne na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Drzwi super!!! A takie podobne ozdóbki to ja dostałam w tamtym roku od naszej Reni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.12.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 mirelko drzwi --- super wyszły!!!! uwielbiam szklane:)płytki mam takie same w saunie. Są super- tylko 30x60 Na film patrzylam od strony irańskiej, i myślę ,że to było jedyne wyjście , aby oprzeć sie wszechamerykanskiej inwazji i utrzymanie suwerennosći:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Oooo, my do uszek kapusty nie dajemy tylko grzyby z cebulką mniaaam. ja lubię odrobinę kwaśnego smaku - nie są wtedy dla mnie takie mdłe. Mirelka czemu nie krzyczysz u mnie że masz już drzwi Bardzo fajnie wyszło, wyglądaja zresztą znajomo, hihihihihhi, pan sie sprawdził? Super, panowie się sprawdzili, jestem baardzo zadowolona, wiszę Ci kawę za ten namiar Mirelko,piękne drzwi (mogę prosić o cenę na pw )i piękne ozdoby . Pozdrawiam zaraz wyślę Mirelko - dzieki za przepis - ja spróbuje zrobic z samych grzybków + cebulka bardzo proszę . Dodam jeszcze, że do ciasta warto dodać miękkiego masła - wtedy masa jest aksamitna i miękka. Widzę, że wszędzie świątecznie... Ja też robię uszka z samych grzybów i cebulki, mniam. Przy okazji robię mięsne na później Ja mam w zamrażalniku ruskie (nie mam ich nawet kiedy zjeść). Drzwi super!!! A takie podobne ozdóbki to ja dostałam w tamtym roku od naszej Reni ;) no proszę, . Ładnie się prezentują na choince ? mirelko drzwi --- super wyszły!!!! uwielbiam szklane:) płytki mam takie same w saunie. Są super- tylko 30x60 Na film patrzylam od strony irańskiej, i myślę ,że to było jedyne wyjście , aby oprzeć sie wszechamerykanskiej inwazji i utrzymanie suwerennosći:) Ja uwielbiam reportaże JAgielskiego, czy nawet jakiś czas temu czytałam książkę naszego Radzia Sikorskiego. Uwielbiam opisu osób będących TAM na miejscu, rozmawiających z tubylcami, ocierających się o wojnę, śmierć. Wtedy te osoby używają słowa WOJNA a nie MISJA STABILIZACYJNA. Oj moni, to moje tematy bardzo . Zaraz sobie go oblukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Drzwi rewelacyjne!!! Kupilas So te stworki w prezencie? Ja musze kupic 3 lalki monster high, a nawet nie wiedzialam o ich istnieniu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mirelko, dobrze dosolone i dopieprzone grzyby z cebulą nie będą mdłe nie ma opcji. Za to kapustę z grzybami do pierogów.....kurnia, strasznie mi się marzą pierogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.12.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Czesc mirelka-zberezniku od francuskiego;) Piekne drzwi a ozdoby szydelkowe jeszcze piekniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kasiu mama kupiła magno zet. A w tesco była jakaś nocna promocja na zabawki i jakiś zestaw monster high z mebelkami który w necie kosztował 200 pln jej się udało w promocji kupić za 100. Jak musisz kupić 3 to współczuję Twojej kieszeni . yoka - mi jednak brakuje zawsze odrobiny kwasku . Mój farsz popieprzony na maxa, uwielbiam pieprz świeżo zmielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 To odwiedze tesco jak przylece w piatek musze kupic 3 poniewaz nie moge wyroznic jednej bratanicy:rolleyes: a wszystkie 3 chca te lalki:rolleyes: U nas uszka zawsze z kapusta i grzybami a ja dodatkowo do wigilijnych dan robie pierogi z kasza gryczana i serem na slodko dla Synka poniewaz On jje tylko takie lub ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 o, nie jadłam nigdy takich. Choć ostatnio czytałam i pierogach z makiem z bakaliami. Jak masa będzie taka jak do makówek to muszą być pyszne. Będę musiała kiedyś o nich pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.