monika996 12.12.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 uszka już masz:) to podstawa. a basen to relaks i dobrze ci zrobi:):):) i tak podziwiam Ciebie i inne dziewczyny, ktore robią wigilię. BO ja:no::no: na razie się nie biorę za nią . Dopoki rodzice i teściowie żyją i robią jestem happy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 basen nie dla mnnie (ja z zatokami wlacze) lecz do So. Ja stoję za szybą i się gapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 basen nie dla mnnie (ja z zatokami wlacze) lecz do So. Ja stoję za szybą i się gapię .uuuuu to plama. a wiesz co kup sobie homeopatyczny Sinuspax do ssania( mi po tym minęły zatoki) i jak masz katar sinuspret ( też homeopatyczny). sporobuj na mnie działa. I koniecznie czapkę noś i nie pozwalaj ,żeby katar ci się bardzo rozwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 a jaki to ten nowatorski sposób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 :bye:helloł ja tez sie od wczoraj wziełam za porządki, okna umyłam na dole ale tylko od środka, po ciemku i przy mrozie to nawet ja nie jestem walnięta, wyprasowałam pieprzone firany, sorki ale jak je prasuję to przeklinam co sekundę, jeszcze mam żelazko parowe niby miało łatwo prasować a tu tylko głośno chodzi, jeszcze do tego wszystkiego mój mąż mówi, możesz wyłaczyć to żelazko bo nie słyszę telewizora:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 :bye:helloł ja tez sie od wczoraj wziełam za porządki, okna umyłam na dole ale tylko od środka, po ciemku i przy mrozie to nawet ja nie jestem walnięta, wyprasowałam pieprzone firany, sorki ale jak je prasuję to przeklinam co sekundę, jeszcze mam żelazko parowe niby miało łatwo prasować a tu tylko głośno chodzi, jeszcze do tego wszystkiego mój mąż mówi, możesz wyłaczyć to żelazko bo nie słyszę telewizora:bash::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 biedaczka. Mąż jakiś niewychowany . Monia pisałam Ci kiedyś - ja jestem przed operacją mam 1,5 cm zmniejszone ujście do zatok - leki mi nie pomogą. NA razie jestem na sterydach. I o basenie do marca mam zapomnieć . ivy - ten: http://kotlet.tv/uszka-z-kapusta bardzo szybko się lepi, rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Mirelko, jak ja Ci tych uszek zazdroszczę odliczam do Wigilii kiedy wreszcie skosztuję tych pyszności na które czekam cały rok! Edytowane 12 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 mirella bardzo wychowany , kiedy ja mówię że całe sprzątanie na mojej głowie to uroczo mówi, kochanie przecież możesz tego nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Mirelko uściski przyszłam zostawić Przy kawce, na biega przyszłam zobaczyć co tam słychać. A tu takie drzwi już są . Nie przejmuj się listwami bo drzwi przebijają wszystko:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja tez chetnie sie dowiem o tym nowatorskim sposobie na uszka Edytuje poniewaz juz zobaczylam ten pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hello ja namaczam grzyby i jutro Lenę daję do przedszkola i biore się za uszka. Ugotuje tez barszcz na próbę (Monia, z czosnkiem ) . Na poniedziałek umówiłam się do fryzjera na farbę i jeszcze musze masaż kręgosłupa zaliczyc bo z dnia na dzień coraz bardziej mnie boli. Boje się, że mnie szczyknie na same świeta Mirelko = co to za nowatorski sposób lepienia uszek? Ja znalazłam cos takiego: http://kotlet.tv/uszka-z-grzybami Edit: nie odświeżyłam strony przed napisaniem posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ech, ja w fryzjerze chyba przed świętami zapomnieć muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja tez w poniedzialek na 9 mam fryzjera kolejne dni to gin i dentysta:rolleyes: zawsze jak przylatuje do Pl to musze to trio zaliczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ja w pon fryzjer a we wt. masaz Juz mi lepiej Nie wiem co się dzieje ale nie przychodza mi dziś powiadomienia. W ogóle od rana nie dostałam ani jednego maila nie wim o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 mirella bardzo wychowany , kiedy ja mówię że całe sprzątanie na mojej głowie to uroczo mówi, kochanie przecież możesz tego nie robić no rzeczywiście uroczo;) Hello ja namaczam grzyby i jutro Lenę daję do przedszkola i biore się za uszka. Ugotuje tez barszcz na próbę (Monia, z czosnkiem ) . Na poniedziałek umówiłam się do fryzjera na farbę i jeszcze musze masaż kręgosłupa zaliczyc bo z dnia na dzień coraz bardziej mnie boli. Boje się, że mnie szczyknie na same świeta Mirelko = co to za nowatorski sposób lepienia uszek? Ja znalazłam cos takiego: http://kotlet.tv/uszka-z-grzybami Edit: nie odświeżyłam strony przed napisaniem posta no oczywiście ,że czytam ( z czosnkiem:P) ja w pon fryzjer a we wt. masaz Juz mi lepiej Nie wiem co się dzieje ale nie przychodza mi dziś powiadomienia. W ogóle od rana nie dostałam ani jednego maila nie wim o co kaman o rany i ja bym masaż zaliczyła. ale tu koło mnie nie ma dobrej masażystki. A przynajmniej nikt nie zna z moich znajomych. ja w czwartek ćwiczenia, sb- zumba, środa - może pojdę podciąc konce( farba po Nowym ROKU), wt- pilates, czw- pilates, czw- ginekolog.Potem Swięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 moni - zazdroszczę . Ja w robocie siedzę tyle godzin, wpadam do domu jest ok. 18. Psa, koty trza odkarmić, dziecko i siebie, mąż ostatnio wraca po 22 więc jemu też coś przygotować muszę, na następny dzień kanapki do pracy, dwa razy w tygodniu basen so, raz angielski.. ... i to cały mój fitness . W międzyczasie uszka, pierogi, barszcz (muszę jutro zakisić), rolady ....Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 no tak ma kobieta pracująca i wychowująca swoje dzieci i sprzątająca swój dom:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ale nie narzekam, zeby nie było. I tak jestem chyba najszczęśliwszą matką/ żoną na świecie (mąż by wolał KOCHANKĄ - nie reni ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 noo ja tez nie narzekam, ale troszku sie nazapir********< ALE KTO POWIEDZIAŁ ZE BĘDZIE ŁATWO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts