norka2 02.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mirelko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mirelko, wsjewo charoszewo s Nowym Godam i zeby sie wszystko poukładało:wiggle: Kochana, ale zaszalalas z tymi pierdółkami na Swieta-slicznie to wyglada:yes: Mozę zgapię next year? Serialu, o którym napisałas nie znam... ale ja tak kilka lat temu tak samo namietnie ogladalam Desperate Housewives i Lost na kompie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 helloł wszystkiego dobrego w nowym roku i dużo kasy na wykończenie domku zyczę Mirelko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug: dziękuję bardzo za życzenia. Wzajemnie Mirelko, wsjewo charoszewo s Nowym Godam i zeby sie wszystko poukładało:wiggle: Kochana, ale zaszalalas z tymi pierdółkami na Swieta-slicznie to wyglada:yes: Mozę zgapię next year? Serialu, o którym napisałas nie znam... ale ja tak kilka lat temu tak samo namietnie ogladalam Desperate Housewives i Lost na kompie:rolleyes: ja jestem antyserialowa, więc mi te tytuły nic nie mówią. Do "Gry..." skusiła mnie książka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czesc mirelka-dzisiaj nie przychodze w sprawie Twojego meza;)tylko poszukuje zdjec Twojej kuchni i nie moge znalezc-dasz namiar?:rolleyes:gdzie szukac;)BUZIALE DLA WSZYSTKICH SEXMANIACZEK;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czesc mirelka-dzisiaj nie przychodze w sprawie Twojego meza;)tylko poszukuje zdjec Twojej kuchni i nie moge znalezc-dasz namiar?:rolleyes:gdzie szukac;) - na 1 stronie. Jak Ci mało to daj znać- poszukam coś jeszcze. BUZIALE DLA WSZYSTKICH SEXMANIACZEK;) to nie dla mnie a dla mojego P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 własnie seksoholiczka to ty Gumiska:lol2: u mnie i marielki to mężowie nimi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 własnie seksoholiczka to ty Gumiska:lol2: u mnie i marielki to mężowie nimi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja nie wiem ze mi Twoja kuchnia umknela...Boze jak u WAS cudnie!!!!!!!!U Anety S -cudnie u Venuski cudnie u JAULIANKI BEDZIE CUDNIE,u Reni cudnie-KURDE PRZYGARNIJCIE MNIE BO U MNIE OSTATNIO WSZYSTKO MI SIE ZNUDZILO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 to witaj w domu, wszędzie zajebiscie a u mnie mi się znudziło:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 to witaj w domu, wszędzie zajebiscie a u mnie mi się znudziło:o :rolleyes:no wlasnie....Sama nie wiem czy dwa okna wymienic czy nowy dom budowac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 nowy dom:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 nowy dom:lol2::lol2::lol2: Wlasnie...Za pol godziny mam odbyc telefoniczna rozmowe z Avante...Juz mam sraczke.... W salonie i jadalni koce po oknami...ALE NIKT NIE WIDZI PROBLEMU A JA WYSIADLAM PSYCHICZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gumisia :hug: Daj znać jak się czegoś dowiesz. Mnie poinformował P. który siedzi w domu (w styczniu ma przymusowy urlop) i mi przygotowuje kanapki, że cebulki do pomidorka do kanapek mi kroić nie będzie bo jest zmeczony (jak ja wczoraj wieczorem) i jutro dostaję do pracu chleb z margaryną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 oj mirellka nie bierz tego poważnie ja słyszę że mój czegos nie zrobi bo ja byłam zmęczona wieczorkiem, co 15 minut:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 tylko że to miała być BROŃ KOBIECA. A tutaj ? Się to obraca przeciwko nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gumisia :hug: Daj znać jak się czegoś dowiesz. Mnie poinformował P. który siedzi w domu (w styczniu ma przymusowy urlop) i mi przygotowuje kanapki, że cebulki do pomidorka do kanapek mi kroić nie będzie bo jest zmeczony (jak ja wczoraj wieczorem) i jutro dostaję do pracu chleb z margaryną . To sie kur.a dowiedzialam...Ze pan jest na wyjezdzie i wraca do pracy w poniedzialek i mowi mi ze sie skontaktujemy po weekendzie... A ze mi po salonie halny hula i gwizdze to wszyscy maja to w du.ie... Mirelka-bidoku-jak nie bedziesz miala co jesc wpadnij do mnie-gotuje caly garnek bolonese na czerwonym winie-spakuje Ci troche;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 oj mirellka nie bierz tego poważnie ja słyszę że mój czegos nie zrobi bo ja byłam zmęczona wieczorkiem, co 15 minut:lol2::lol2: OJ TY BEZDUSZNA KOBIETO:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts