mirela99 03.01.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no właśnie Reni, jesteś nietolerancyjna. Tak przy Gumisi Oj Gumisi jak bym zjadła Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej mirelko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug:http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif Pięknie mieliście na Święta:wiggle:a sosna czarna super oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Hej, Mirelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Hej mirelko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:hug:http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif Pięknie mieliście na Święta:wiggle:a sosna czarna super oryginał Hej, Mirelko [ATTACH=CONFIG]158360[/ATTACH] dzięki dziewczyny . U nas dzisiaj świątecznie, So kończy 8 lat (matko jak ten czas leci). W weekend znowu leniuchowaliśmy(jak mi tego brakowało), oglądnęliśmy pierwszy sezon Sons of anarchy .Pochłonęły mnie seriale . Ale wielka blaszka lazanii upieczona - więc można powiedzieć, że trochę pracowitego weekendu też mieliśmy . Mieliśmy pobieliś dzrewka ale nam nie wyszło. P. na dniach to pewnie zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Prosz o pomoc-zajrzyj do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego dla So :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mirelko buziaki dla So Gdzie Ty się podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Gdzie Ty się podziewasz???? Właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.01.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hejka A tak jakoś .... w pracy mam czad, zastanawiam się też nad jej zmianą (właśnie się zmagam z CV w jęz. angielskim ale to jest ponad moje siły). A w domu ... ja jako chyba największy koneser kina ambitnego, zapalony kinomaniak, przeciwnik kiczowatych, nic niewnoszących bzdurnych filmów, ... uzalezniłam się od ... seriali . Masakra jakaś. Właśnie wczoraj skończyliśmy 3 sezon sons of anarchy i nie mogę doczekać się weekendu (ma byc sałatka z roszponki i tiramisu i maaaasa wolnego czasu) Poza tym co niedziela łyżwy. I czasu brak na nic. A w domu stoję ze wszystkim (czekam na zwrot vatu to jaką lampkę kupię). I planuję wakacje w Bieszczadach wśród zwierząt, ciszy, bez nadmiaru ludzi, ze śniadaniem ze swojskim serem i mlekiem od kozy . Chcę już odpoczynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja staram się nie myśleć o wakacjach, bo ryczeć ze złości mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 biedulki ja tam wolę seriale jak filmy, filmy mnie męcza, chyba że są Almodovara albo Allena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dołączam się do „filmomanek”. U nas wieczór bez dobrego filmu to tragedia. Ostatnio oglądamy po raz enty te nasze ulubione. „Switch” po raz piąty doprowadził mnie do łez ze śmiechu, a w ostatnim filmie Altmana „Ostatnia audycja” znowu znalazłam coś nowego. Kocham Altmana – widziałyście „Na skróty” ???Ale też czasem dopadają mnie seriale. Uwielbiam Housa i Choży Doktorzy. Jak robię projekty, non stop coś oglądam jednym okiem na małym ekraniku obok monitora – NAŁÓG. Choć bez tego pewnie prędzej bym zasypiała ze zmęczenia. Maraton serialowy robiliśmy, jak wszedł do tv Skazany na śmierć. Potem ściągnęliśmy wszystko z Chomika i obejrzeliśmy hurtem w dwie noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hejka I planuję wakacje w Bieszczadach wśród zwierząt, ciszy, bez nadmiaru ludzi, ze śniadaniem ze swojskim serem i mlekiem od kozy . Chcę już odpoczynku . Mirelko, jeździcie konno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.01.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 tak, jeździmy (So i P. ćwiczą) - ale dla mnie to czesto "konflikt interesów" - nienawidzę tych wszystkich stadnin koni powstałych dla turystów, gdzie konia się traktuje jak parawan na plażę. Ciężko mi znaleźć (a już szczegolnie w miejscowościach turystycznych) stadninę z odpowiednim podejściem do koni. Wiesz, ja mam nieco "spaczony" obraz - naoglądałam się tylu końskich tragedii w Przystanii Ocalenie ... . Tam jest wiele końskich bidul które całe życie pracowały dla człowieka a potem zostały sprzedane na kabanosy do rzeźni (Przystań je wykupiła). Jest wiele kucy pracujących z dziećmi, koni sportowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Pytam, bo moja córka jest trenerką, a zaczęła jeździć mając 9 i pół roku. Do niedawna jeździła co roku do Nowego Łupkowa pojeździć na hucułach Pięknie tam Koniki chodzą swobodnie i jak widzisz na jazdy też bez siodeł. Moja Kasia często opowiada o końskich tragediach. Na szczęście nie wszędzie jest tak jak mówisz. I na szczęście są ludzie, którzy się temu czynnie przeciwstawiają. Daj znać jak popatrzysz, to usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Konie są wspaniałe. I przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Mirelko ciesze się że dałaś znak życia Seriale jak już się zacznie oglądać wciągają tak że hej . Coś o tym wiem , ja oglądałam tego tony jak byłam w ciąży i musiałam moje ADHD przystopować Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 pesteczko cudne te zdjęcia:). Ja jednak nie potrafię tak dobrze jeździć aby się porwać na jazdę bez siodła. A szkoda . hejka admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 i ja zaglądnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts