Venus_m 28.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Potem ściągnęliśmy wszystko z Chomika i obejrzeliśmy hurtem w dwie noce. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nieładnie Venuska, nie mów, że kupujesz seriale, szczególnie, te które już obejrzałaś Ja wolę wydawać pieniądze na kolekcję filmową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 pesteczko cudne te zdjęcia:). Ja jednak nie potrafię tak dobrze jeździć aby się porwać na jazdę bez siodła. A szkoda . Mirela, to łatwiejsze niż w siodle. Po pierwsze to hucuły, szerokie jak ławki. Charaktery mają takie, że raczej nie brykają. To jak spacer na bosaka Moja córka ucząc jeździć (także dzieci) robi też treningi jazdy bez siodła. Chodzi o oswajanie jeźdźca z koniem i naukę kierowania zwierzęciem przez odpowiedni dosiad i łydkami. Łatwiej zrozumieć technikę jazdy i nabrać wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja o sobie nic nie pisałam i tak to pozostawię Jednak nie lubię gdy tak szeroko rozpisuje się o kupowaniu przedmiotów inspirowanych a w przypadku filmów/seriali już to w oczy nie kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja o sobie nic nie pisałam i tak to pozostawię Jednak nie lubię gdy tak szeroko rozpisuje się o kupowaniu przedmiotów inspirowanych a w przypadku filmów/seriali już to w oczy nie kole No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hej babki wyluzujcie. Każdy robi to na co mu sumienie pozwala. Jedni jedzą mięso, inni ściagają z netu filmy a jeszcze inni są niewierzący. To nasza sprawa i tak jak się nie powinno tym chwalic, tak i nie powinno się ganić. Takie moje zdanie Dla rozluźnienia. So ma 5 lutego bal karnawałowy. Będzie przebrana za punka. Pstryknę jej fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hejka mirella, co tam u ciebie słychować, byłam w sobotę w ikea i kupiłam te nasze a raczej twoje szare zasłony, pięknie wyglądają w moim salonie, nie wiem czemu ja ich wcześniej nie widziałam, bo ja mam kremowe w jadalni ale to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To jedziemy.Najpierw So-punk:http://images50.fotosik.pl/1841/3cd703906b64375emed.jpg http://images41.fotosik.pl/1930/20b3c335deb095c6med.jpg http://images48.fotosik.pl/584/3bf0c80648aa718emed.jpg Koty na okapie i szafkach : http://images39.fotosik.pl/1928/f7c4dc4ae8d88e91med.jpg http://images42.fotosik.pl/756/1b204c2fabca3232med.jpg http://images39.fotosik.pl/1928/279fee92c9a0eed6med.jpg http://images41.fotosik.pl/1930/a1969efa47038dc5med.jpg http://images50.fotosik.pl/1841/bcaad8c1a0e66f43med.jpg I jak już się chwalę tak wszystkim ... to jeszcze sie pochwalę moim "pięknym" trawniczkiem: http://images38.fotosik.pl/1935/67a80cdf6c611f08med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Oj udała Ci się ta Sonia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 fajna rodzinka a jak w szkole podobał sie strój Twojego dziecka , pewnie jedyny taki wsród księzniczek i monster high Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 helloł moja córka w szkole nie ma już balu, miała tylko w przeszkolu co tam mirellka słychać, na pościki to już nieodpowiadamy:eek: oj jeszcze 2-3 lata i kawalerów będziesz musiała odpędzać od córki, fajowa panna kurcze mirella mnie by szlag trafił jak by koty mi tak po meblach łaziły:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Punkowke masz niesamowita:DA z kotkami -jak Reni -chyba bym oszalala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Oj udała Ci się ta Sonia :). fajna rodzinka a jak w szkole podobał sie strój Twojego dziecka , pewnie jedyny taki wsród księzniczek i monster high dzieki Tak, wszystkie koleżanki za księzniczki będą. Nawet monster high nie będzie . helloł moja córka w szkole nie ma już balu, miała tylko w przeszkolu co tam mirellka słychać, na pościki to już nieodpowiadamy:eek: oj jeszcze 2-3 lata i kawalerów będziesz musiała odpędzać od córki, fajowa panna kurcze mirella mnie by szlag trafił jak by koty mi tak po meblach łaziły:eek: odpowiadamy. Co Ci mam o gardinach powiedzieć ? Koń jaki jest każdy widzi ;P. Ładne są, trzeba było powiedzieć, że je chcesz - byśmy dokonały barteru (mi się marzy KA). Punkowke masz niesamowita:D A z kotkami -jak Reni -chyba bym oszalala:D Oj Wy zmierzłe zołzy. U nas w domu jak koty wlezą tak wysoko co całą rodziną stoimy i je obserwujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no to młoda dała czadu:eek: zielone buty i czerwone sznurówki rządzą i nawet paznokcie pomalowane i ten mejkap- Boska jest!!! Kocurki, urocze! Ale ja bym też nie przeżyła ich obecności na blacie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Młoda nie odstaje od gustu rodziców;) Fajna......jedyna w swoim rodzaju Koty same na okap wskakują??????? a Trawnik-mam to samo....co to jest. jakie zwierzę to robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Odjechana rasowa punkówa!!!!! Ja uwielbiam patrzeć na koty, moje też wariują po meblach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mirelko So rewelacja bardzo mi sie podoba, no i piekna z niej panienka. Wiesz ja starej daty jestem, ale otwarta na wszystkie takie nowości. I powiem Ci, że punk lepiej mi sie podoba od księżniczki, zawsze coś innego No a koty, baaaaaaaaaaaajka, ja ostanio z moja Migota dyskutowałam, zeby zeszła z górnej szafki w jadalni. ja do niej , ze tam nie wolno (tak się z nią przekomarzałam, bo u nas wszystko kotom wolno)a ona mi odpowiadała, wręcz pyskowała, ale nie zeszła ona jest bardzo ostrożna nic nigdy nie strąciła nie zwaliła nie zbiła. Ciesze się, ze też masz takie podejście do kotów W końcu to my dla nich jesteśmy nie one dla nas. Mnie to zupełnie nie przeszkadza O Greyu napisałam u siebie, może nie kupuj tylko ściagnij z internetu i zobaczysz czy Ci się podoba. To zwykłe romansidło, seks, BDSM, on bogaty, ona biedna, prosty język Nie wiem czy to jest dla ludzi, którzy lubią ambitna lliteraturę. Czytałaś Dume i uprzedzenie czy Tessę, myślę, że te ksiązki były inspiracja Greya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 So, SUPER. A ja miałam w domu na serio, glany i czarne ciuchy i Marylina Mansona Oj, było Kot jest kot i zawsze chodzi własnymi drogami Jak by mógł to po suficie też. U mnie łażą gdzie chcą. I są KOCHANE. Nie ma wyjścia tylko lubić. Wiecie, Wy co nie pozwoliłybyście kotu łazić po szafkach, że najsławniejsi ludzie świata, pisarze, artyści hodowali koty, a nie psy. Kot to prawie jak atrybut pisarza, np. Hemingway. W jego posiadłości nadal mieszkają koty i to duuuuuu...żo. Proszę o to zabawna lekturka na temat: Na wyspie Key West niedaleko wybrzeża Kuby stoi dom Ernesta Hemingwaya, zamieszkany przez jego koty. Jest ich kilkadziesiąt, różnych maści, rozmiarów i charakterów Kiedy jego ukochana przyjechała z Europy na Kubę, przedstawił ją wszystkim najważniejszym mieszkańcom domu: służącym, ogrodnikom, cieśli i swoim kotom. Było ich wtedy niemałe stadko, ale do najważniejszych należały: Princesa (Księżniczka) - szara, smukła perska kocica, Wujek Willy - krępy i pręgowany, ulubieniec dzieci, który gardził innymi kotami, ale lubił ludzi; Bigotes - wielki samiec walczący z rywalami oraz Wujek Wilk - syn Księżniczki, podobnie jak ona srebrny i długowłosy. Później pojawiła się również Miss Kitty, której ulubionym zajęciem było wdrapywanie się po wewnętrznej stronie nogawek spodni żony Hemingwaya, by wejść jej pod koszulę i dotrzeć na ramię, gdzie, jak wspomina Mary Hemingway: „przytulała się do mojej szyi i mruczała mi do ucha komplementy, podczas gdy ja kroiłam mięso albo ryby.” Koty dostawały wszystko, na co miały ochotę. Jeden z ulubieńców, Boise, na śniadanie jadał kocią miętę i kawałek marynowanego śledzia z talerza Ernesta Hemingwaya, a obiad spożywał z gospodarzami, siedząc na stole i przyjmując od nich najlepsze kąski. Boise miał osobliwe upodobania kulinarne. „Siedział z nami na stole i zjadł plasterki świeżego mango i melona, kotlet wieprzowy, placki meksykańskie polane ostrym sosem, sałatkę ziemniaczaną z cebulą, kiszoną kapustę i surowy seler” - wspomina Mary Hemingway. „Lubi także nasiona słonecznika, wszystkie ciastka, surowe jabłka (choć woli je w szarlotce), fasolę z mięsem oraz surowe ogórki ze śmietaną.” Dzisiaj koty Ernesta Hemingwaya mieszkające w jego domu na wyspie Key West odżywiają się normalniej. Zajmują się nimi specjalnie zatrudnieni opiekunowie. (Beata Pawlikowska) I fotka domu kociego w tejże posiadłości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts