mirela99 12.03.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Będę zamawiać. Musze jeszcze zapytać czy światło dobre jest do czytania (to dla mnie podstawa). Czy ktoś wie, jak zniechęcić wiejskiego polnego ogoniastego stwora (myszołapa) do NIESIKANIA na moje drzwi wejściowe ? Cholera ... wiatrołap capi jak w melinie . Całe szczęście, że mam szklane drzwi wahadłowe bo by na modusia było (zawsze jak któryś coś przeskrobie to jest wina modusia ). Edytowane 12 Marca 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Kliknęłam ....zamówić błyszczący czarny stelaż czy satynę ?http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/78/07/90/3078079083_6 do takich paneli: http://img233.imageshack.us/img233/856/dscf4811q.jpg Edytowane 12 Marca 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 piękny niebieski kolor bo paneli to nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 jak chrom jak to drewno ? jeno kolor drewna sobie moge wybrac :L( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 piękny niebieski kolor bo paneli to nic nie widać masz zmierzła babo http://img545.imageshack.us/img545/9813/dscf4674l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 jak chrom jak to drewno ? jeno kolor drewna sobie moge wybrac :L( :rotfl: satynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 O rety, gapa jestem Źle przeczytałam i myślałam, że jest wybór między metalem błyszczącym a satynowym. Skoro drewno, to satynowe. Bardzo lubię połączenie matowego drewna i błyszczącego chromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Będę zamawiać. Musze jeszcze zapytać czy światło dobre jest do czytania (to dla mnie podstawa). Czy ktoś wie, jak zniechęcić wiejskiego polnego ogoniastego stwora (myszołapa) do NIESIKANIA na moje drzwi wejściowe ? Cholera ... wiatrołap capi jak w melinie . Całe szczęście, że mam szklane drzwi wahadłowe bo by na modusia było (zawsze jak któryś coś przeskrobie to jest wina modusia ). Są specjalne preparaty zniechęcająco-odstręczające w psiukaczach, którymi polewa się teren znaczony przez sierściucha. Poszukaj w zwierzątkowym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kliknęłam .... zamówić błyszczący czarny stelaż czy satynę ? Mirela, zamawiaj czarne drewno, będzie bezpieczniej, bo nie masz gwarancji, że inne dopasuje. Machnij mi na priv cenę. Ciekawa jestem, bo mam 2 takie stelaże po tacie fotografie. Z jednego chcę właśnie tripoda zrobić do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 O jaa, refektor! Uwielbiam <ślini się> Chyba lepsza satyna na stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 oki, będzie wobec tego mat Muszę 3 dni czekać więc chyba w przyszłym tygodniu będzie. Pesteczko - a działają te preparaty ? Czy fakt, że je dokarmiam może mieć wpływ na to iskanie ? Czy i tak by sikały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja na plodnego kocura sąsiadów używam wody z octem. Psikam tym schody wejściowe i spokój;) też miałam meline na wiatrolapie. Lampę mamy od tego samego użytkownika, tylko ja stelaz na abazur, bo reflektor swieci zbyt punktowo. Kupiłam w kolorze wenge, prawie jak czarny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 jak często psikasz ? jaka proporcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.03.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 oo - woda z octem pomaga na koty ? No to dzisiaj obsikam cały dom dookoła:lol2: czy mogę mieć pytanie niedyskretne? co tam wisi na tej niebieskiej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Giger LI-II - ze styroduru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Octu nie próbowałam, bo wprawdzie kwaśno-smrodliwy czego koty nie lubią. Ale ja też nie lubię. Poza tym prędko wietrzeje. Nie wiem jak działa. Miałam jesienią podobny problem ze znaczeniem terenu. Moje domowe nigdy nie znaczyły. Ale zaczął przychodzić Pirat dziki i włamywać się do domu przez kocie drzwiczki. Początkowo opsikał mi kilka razy od zewnątrz drzwi wejściowe i okno kuchenne. Z lenistwa i zapominalstwa nie kupiłam odstraszacza. Myłam bez rozcieńczania płynem Starwaxa do pielęgnacji podłóg i zostawiałam do wyschnięcia, a jak akurat nie miałam czasu to psikałam neutralizatorem zapachów. Jakoś po 2 tygodniach uznał, że mnie nie przebije i dał spokój ze znaczeniem terenu. Na podżeranie z kocich miseczek w kuchni przyłazi nadal. Nawet zimą nocował. Odstraszacz stosowałam kiedyś w mieście. Mój Pasqal był pewną gębą kocurem do 3-go roku życia. Niekastrowany kot sąsiadki grasował po klatce schodowej, urządzał pod drzwiami koncerty i znaczył. Odstraszacz działał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O matko jaka proporcja nie wiem, mąż się zajął tematem. Psikał na zewnątrz schody wejściowe i na razie spokój, ze 2 tygodnie już na pewno Rozpylamy w butelce ze spryskiwaczem do kupienia w IKEA. P.S. Fiona się tych sików nie mogła nawąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mirelko-ja tez robie warzywnik w skrzyniach. Dechy juz przyjechały, Będę miała 6 sztuk - 2metry na 1,5metra Od środka obij folią kubełkową budowlaną aby wody ni piły i maluj tylko pokostem lnianym ( ekologicznie) Robisz rozsady sama czy kupujesz gotowe? jak tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mirelko-ja tez robie warzywnik w skrzyniach. Dechy juz przyjechały, Będę miała 6 sztuk - 2metry na 1,5metra Od środka obij folią kubełkową budowlaną aby wody ni piły i maluj tylko pokostem lnianym ( ekologicznie) Robisz rozsady sama czy kupujesz gotowe? jak tak to gdzie? Wodę pić będą także z zewnątrz. Nie zapomnij o dziurkach w tej folii, jak już chcesz tak strasznie poważnie, bo korzonki zgniją w basenikach z wodą. Pokost zostanie wymyty wodą deszczową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts