Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od marzeń, projektów, wizualizacji do ...

mirela99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, właśnie kminię. Wstępnie myslałam o szarych (bez podłokietników) sztuk 6 plus dwa z podłokietnikami - i tutaj chciałąm poszaleć. Tylko moja jadalnia jest .. niewypałem - za dużo drewna (dwa rodzaje to conajmniej o jeden za dużo) ;).

Do tego mała, z ogromnym stołem wenge (fffuuu...). Więc mam problem :(

Venus ... jaki transfer ????

Kochane, dziękuję za odzew. Obiecuję jutro wrzucić fotki (nie mam przy sobie karty a jadlanią serio nie ma się co chwalić).

Więc tak - myślałam o szarych eamsach takich (tylko na tym zdjęciu one przechodzą w greige:

http://www.redonion.pl/image/cache/data/Vitra/dsrmauvegreys-750x750.jpg

Pod kolor malnełabym ściany. Białe listwy przypodłogowe, białe firany (tak, tak - przekonałam się do ikeowskich firan Lill , ewentualnie jakas roletka rzymska biała). Stół (obfocę) jest koloru wenge (masakra) a podłoga ... masakrycznie poskakana (parkiet przemysłowy jesion),

Krzeseł ma być docelowo 8 (tylko na wielkie imprezy, jak stół będzie wynoszony) a na codzień 6. Myślałam o szarych bez podłokietników plus dwa z podłokietnikami i tutaj problem koloru....

Przedstawię jakie są (ale fotki są różne, ciężko jednoznacznie określić odcienie). Napisałam do sklepu o realne foty ale na razie czekam na odpowiedź. Eamesy bez podłokietników występują w wielu kolorach:

dark olive, navy green, mild grey, ocean blue. Ale co autor mial na myśłi ... tego własnie nie wiem

Eamesy z podłokietnikami to standard: biel, czerń, niebieski, czerwony zielony :(

Hej Mirelko, dawno Cię tu nie było. Fajne plany na jadalnię. Jeśli chodzi o szare krzesła, jeśli to te same podróby co w UK to ten szary kolor wchodzi w taki greige. Chciałam do siebie wziąć dwa na szczyty stołu, ale obawiam się, że będę miała problem ze zgraniem koloru z kanapą, której jeszcze nie mam :lol2:

Hej Mirelko :bye: fajnie , ze coś zaczyna się dziać. Wysokie listwy planujecie, na pewno będą pięknie wyglądały :yes: Szarego eamsa widziałam na żywo i rzeczywiście był taki trochę greige tylko to może zależy od oświetlenia. W sklepie było takie żółtawe, ciepłe. Z tych kolorowych na zdjęciach ciekawie prezentuje się navy green :wiggle: