narendil 06.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mirelko, angina mnie rozbiera, więc jakość nie powala. Jakbyś chciała jeszcze jakieś kombinacje, to pisz. Moim zdaniem ta Casablanka się najlepiej sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Oooo... super. Kochana dziękuję, dużo zdrówka życzę. Kuruj się Faktycznie ta casablanca będzie super. I cenowo oki. Pozostaje pytanie czy całą podłogę przykryc (wykładzina) czy raczej dywan ? Oni przycinaja na wymiar, czyli mam wybór. Teraz jeszcze Venuska mi z pantonami namieszała Możesz jeszcze (jak już wyzdrowiejesz, do końca września mam czas) rzucić z pantonami ? Tylko wybór kolorów średni - biały i czarny chyba by tylko wchodził w grę ps. jest fioletowy też. http://sklep.moduro.pl/image/cache/data/meble/panton%20fioletowy-600x500.jpg Edytowane 6 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mirelko ja mam ghosty, rysują się ale mnie to nie przeszkadza no i z tym rysowaniem nie ma co demonizować. Skórkę ja mam sztuczną 49 pln, naturalna 159 Myślę, że pantony są super aby dać je na długość stołu Jasny dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 lampy: http://behome.pl/product-pol-5232-Kare-design-Lampa-wiszaca-Variety.html http://www.liv-art.pl/sufitowe/205-lampa-parecchi-black-175-kare-design.html lub ta: http://www.swiat-stolarki.pl/Sklep/AZZARDO/Lampa-AZZARDO-Rain-MD-9722B-4,2,0,598,12993.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mirelko mnie tez jasny dywan, bez włosków najbardziej się spodobał . Chociaż wersja w kwadraty też jest ciekawa - ale wtedy nie pokombinujesz z kolorowymi krzesłami . Moje ghosty, stały i w garażu i na dworze i w każdym pkkoju zdane na łaskę i niełaskę dzieci i nawet jak mają jakąś ryskę to ich nie widać ----------także jeśli masz ochotę na przezroczyste to się nie martw i bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 potwierdzam to co napisała Aga naprawdę trzeba je oglądać z nosem przy siedzisku żeby się rys dojrzeć. Mnie u Ciebie kuszą pantony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.09.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oki dziewczyny, skoro się nie rysują to mamy do wyboru pantony, eamesy kolorowe i transparentne - to co wybrać (kurcze pantony transparentne są droższe i to sporo). Venusku - mąż nie przełknie lampy w pokoju z którego będziemy korzystać kilka razy do roku za 1,5 tysiąca . Nakazał mi zakupy w Ikeii . Muszę coś tańszego znaleźć. Uśmiechnę się do narendii (jak ozdrowieje) i wizkę z pantonami (jaki kolor ?). Venus - a gdyby dwa pantony (np filetowe) na szczycie a na długości eamesy greige ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 nie wiem czy ten greige się z fioletem nie pogryzie no i ogólnie moim zdaniem pantony jeżeli już to powinny stać z boku a nie na szczycie. Obłędnie pantony wyglądają przy okrągłym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mirela, nie mieszaj ze sobą dwóch tak agresywnych form jak Eamsy i Pantony. Musisz wybrać jeden rodzaj i jeśli chcesz uzupełnić innymi, to muszą to być spokojne i proste w formie krzesełka. To jak z kolorami zagryzą się na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Narendil ozdrowiała Skręcanie regałów okazało się być najlepszą terapią. Zobaczę jak z czasem, ale wkleję Ci pantony. Chociaż, mówiąc szczerze, ja ich u Ciebie nie widzę. Mirelko, a jaki masz budżet na sztukę krzesła? Bo może coś jeszcze wspólnie wykombinujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Max 300 pln. Widziałam w promocji jeszcze mrówki ... ale sama nie wiem. Ja bym chciała coś nowoczesnego, mąż się krzywi na plastiki, ale na eamesy po przeszło roku się w końcu zgodził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 agresywna forma? może i tak jeżeli stoją obok siebie(w przypadku eames i panton), ale nie jeżeli inne są na szczytach http://farm4.static.flickr.com/3536/4040540156_1f09c86219.jpg http://st.houzz.com/simgs/51b135c201cf8974_4-5643/modern-dining-room.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 kurcze tak myślę z której strony one są agresywne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie śmiać się tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) wow super robota wydaje mi się, że jednak pantony za mało delikatne są (choć je uwielbiam) nie wiem jak one z szerokością, ale eamesy mam wymierzone - trzy wchodzą po bokach i chyba jednak jak patrzę ta dzieła Ani - to chyba chce mi się tam koloru (kolorowego akcentu) Edytowane 10 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Fajnie A ten kolor, to coś więcej niż petrolowy eames? Zasłony? Obraz/grafika? Ciekawa jestem jak on na żywo wygląda, bo na zdjęciu się zakochałam i sama kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 właśnie nie wiem myślę, że krzesła kolorowe powinny być. Albo grey wzdłuż stołu a navy na szczycie (niech już będa bez podłokietników) albo wszystkie navy i do tego czarne z podłokietnikami ... sama nie wiem. Zasłona raczej szara (nie przepadam za firankami itp. więc niech się nie rzuca w oczy) Myślę nad tymi navy .. szkoda, ze w custormform ich nie mają (mam niedaleko). Może własnie grafika z powtórzonym petrolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mirela, a Tobie bliżej do Wrocławia czy Katowic?We Wrocławiu jest jeszcze http://www.cobostore.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 do katowic ... a jest coś w katowicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts