Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od marzeń, projektów, wizualizacji do ...

mirela99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo... super. Kochana dziękuję, dużo zdrówka życzę. Kuruj się :hug:

Faktycznie ta casablanca będzie super. I cenowo oki. Pozostaje pytanie czy całą podłogę przykryc (wykładzina) czy raczej dywan ? Oni przycinaja na wymiar, czyli mam wybór.

Teraz jeszcze Venuska mi z pantonami namieszała :)

Możesz jeszcze (jak już wyzdrowiejesz, do końca września mam czas) rzucić z pantonami ? Tylko wybór kolorów średni - biały i czarny chyba by tylko wchodził w grę :(

ps. jest fioletowy też.

http://sklep.moduro.pl/image/cache/data/meble/panton%20fioletowy-600x500.jpg

Edytowane przez mirela99

Mirelko mnie tez jasny dywan, bez włosków najbardziej się spodobał :yes:.

Chociaż wersja w kwadraty też jest ciekawa - ale wtedy nie pokombinujesz z kolorowymi krzesłami ;).

Moje ghosty, stały i w garażu i na dworze i w każdym pkkoju zdane na łaskę i niełaskę dzieci i nawet jak mają jakąś ryskę to ich nie widać :no:----------także jeśli masz ochotę na przezroczyste to się nie martw i bierz :yes:

Oki dziewczyny, skoro się nie rysują to mamy do wyboru pantony, eamesy kolorowe i transparentne - to co wybrać (kurcze pantony transparentne są droższe i to sporo).

Venusku - mąż nie przełknie lampy w pokoju z którego będziemy korzystać kilka razy do roku za 1,5 tysiąca :(.

Nakazał mi zakupy w Ikeii ;). Muszę coś tańszego znaleźć.

Uśmiechnę się do narendii (jak ozdrowieje) i wizkę z pantonami (jaki kolor ?).

Venus - a gdyby dwa pantony (np filetowe) na szczycie a na długości eamesy greige ?

Mirela, nie mieszaj ze sobą dwóch tak agresywnych form jak Eamsy i Pantony. Musisz wybrać jeden rodzaj i jeśli chcesz uzupełnić innymi, to muszą to być spokojne i proste w formie krzesełka. To jak z kolorami zagryzą się na śmierć.

Narendil ozdrowiała :yes:

Skręcanie regałów okazało się być najlepszą terapią.

Zobaczę jak z czasem, ale wkleję Ci pantony.

Chociaż, mówiąc szczerze, ja ich u Ciebie nie widzę.

Mirelko, a jaki masz budżet na sztukę krzesła?

Bo może coś jeszcze wspólnie wykombinujemy?

wow :) super robota

wydaje mi się, że jednak pantony za mało delikatne są (choć je uwielbiam)

nie wiem jak one z szerokością, ale eamesy mam wymierzone - trzy wchodzą po bokach

i chyba jednak jak patrzę ta dzieła Ani - to chyba chce mi się tam koloru (kolorowego akcentu)

Edytowane przez mirela99

właśnie nie wiem

myślę, że krzesła kolorowe powinny być. Albo grey wzdłuż stołu a navy na szczycie (niech już będa bez podłokietników) albo wszystkie navy i do tego czarne z podłokietnikami ... sama nie wiem.

Zasłona raczej szara (nie przepadam za firankami itp. więc niech się nie rzuca w oczy)

Myślę nad tymi navy .. szkoda, ze w custormform ich nie mają (mam niedaleko).

Może własnie grafika z powtórzonym petrolem :)