mirela99 11.09.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Reni, nie mogłabym eamesów na drewnianych nóżkach kupić - bo za dużo drewnianego szcześcia na raz i nieudało by mi sie tego dopasować.Poza tym wykładzina jest tania, a w pokoju nie ma podłogówki więc może ten dywan to fajna sprawa ... ? Sama nie wiem już.Czyli sugerujesz kupić krzesła .. a jakie ?Greige ? Tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Szkoda, że eamesy transparentne sa tak drogie - bo chyba bym sie na nie zdecydowała plus kolorowe u szczytu ;. Mirelko, a popatrz na TE Bardzo przekraczają budżet? Mam takie jedno w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Wzięłabym ich najwyżej mniej (6 sztuk) - a jesteś pewna za te policarbonowe nogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mirela no ale eamesiki na metalowych mozesz kupić, ja bym brała 6 szt greige, na szczyty kolor , a z dywanem ok ale co za problem go kupic jak juz postawisz krzesła i to oblookasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Znalazłam takie jeszcze (ten szary taki pięny) i cena super:http://i1126.photobucket.com/albums/l608/ARTUR256/PARTNER/BEEN/GALERIA/DSC_75751024x768-Kopia.jpg http://i1126.photobucket.com/albums/l608/ARTUR256/PARTNER/BEEN/GALERIA/DSC_76101024x768-Kopia.jpg http://i1126.photobucket.com/albums/l608/ARTUR256/PARTNER/BEEN/GALERIA/DSC_76731024x768-Kopia.jpg http://i1126.photobucket.com/albums/l608/ARTUR256/PARTNER/BEEN/GALERIA/DSC_76281024x768-Kopia.jpg Edytowane 11 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a czy te eamesy z podlokietnikami wejda pod Twoj stol? bo pod wiekszosc stolow o standardowej wysokosci nie da sie ich wsunac do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 te nowe krzesełka śliczne maja kolory - szary i musztarda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Wzięłabym ich najwyżej mniej (6 sztuk) - a jesteś pewna za te policarbonowe nogi ? Nazwy tworzywa kompletnie nic mi nie mówią, ale krzesło jest stabilne. Fakt, mąż na nim nie siada, ale moim zdaniem przesadza. U siebie, na pierwszej stronie mam fotki na żywo. Jeśli byś chciała, to mogę jeszcze jakieś zrobić. Znalazłam takie jeszcze (ten szary taki pięny) i cena super: Jak dla mnie zbyt udziwnione oparcie Musiałabyś chyba usiąść i sprawdzić, czy wygodne. A cena rzeczywiście przyjazna. EDIT. I jeszcze jedna sprawa. Jeśli położysz wykładzinę na całość, to spokojnie możesz wziąć krzesła z drewnianymi nogami. Moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) a czy te eamesy z podlokietnikami wejda pod Twoj stol? bo pod wiekszosc stolow o standardowej wysokosci nie da sie ich wsunac do konca Jeszcze raz sprawdzę, ale z tego co pamiętam (mierzyłam z dwa lata temu) to wejdą. te nowe krzesełka śliczne maja kolory - szary i musztarda :yes: właśnie, te kolory ... bajka. Dokładnie o tych dwóch pomyślałam. Nazwy tworzywa kompletnie nic mi nie mówią, ale krzesło jest stabilne. Fakt, mąż na nim nie siada, ale moim zdaniem przesadza. U siebie, na pierwszej stronie mam fotki na żywo. Jeśli byś chciała, to mogę jeszcze jakieś zrobić. Jak dla mnie zbyt udziwnione oparcie Musiałabyś chyba usiąść i sprawdzić, czy wygodne. A cena rzeczywiście przyjazna. EDIT. I jeszcze jedna sprawa. Jeśli położysz wykładzinę na całość, to spokojnie możesz wziąć krzesła z drewnianymi nogami. Moim zdaniem. Wygodniejsze są chyba nawet od eamesow bo te nowe mają większe wymiary (średnio o 5 cm szersze, o 6 cm wyższe i głębsze o 3,5 cm. Sprawdzałam na stronie stołu - on ma inne wymiary niż podałam (podałam wymiary starego z salonu). Długość 180 cm (wejdą 3 krzesła) plus rozkładanie 46 cm, szerokość 99 cm i wysokość 76 cm. Tak wykładzina na całą podlogę i wtedy mogę wybrać z drewanianymi - tez tak myślałam. Edytowane 11 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 u mnie jest dokladnie 69cm od podlogi i wchodza idealnie prawie do samego oparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 jak mój jest wysoki na 76 cm (minus dosyć gruby blat) to tez powinny wejść. Ale sprawdze jak będe w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mirela wykładzinę na całość na piękny jesionowy parkiet, Jezusie bój się boga:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja bym ten parkiet zostawiła w spokoju. Jest tak piękny, że szkoda go zakrywać. Dałabym jakieś lekkie jasne (białe ) krzesła, żeby odwrócić uwagę od ciężkiego i ciemnego stołu. Poza tym... jak ja nie lubie kiedy pod stołem jest dywan. Nie można spokojnie szurac krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mirela wykładzinę na całość na piękny jesionowy parkiet, Jezusie bój się boga:mad::mad: Ja bym ten parkiet zostawiła w spokoju. Jest tak piękny, że szkoda go zakrywać Rany, dziewczyny. Piszecie o zakrywaniu parkietu jakby to jakaś zbrodnia była Najważniejsze chyba jest to, że mirela nie jest z niego zadowolona. I to ona na niego będzie patrzeć, nie Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No zbrodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jejku, niedwano z mężem miałam rozprawkę nt tego parkiety (kosztował kupę kasy). Swoje usłyszałam . Ale chyba faktycznie bym się bez niego lepiej czuła. Jedziemy z krzesłami wobec tego, poustawiam je i zobaczymy co dalej. Ale wolałabym jednak krzesła z drewnianymi nogami. Więc które ? Jak nie będzie pasować (będzie za dużo barw, odcieni itd ) to przykryję podłogę dywanem - oki ? No bo jaki inny kompromis wybrać ? Ewentualnie białe krzesła jak pisze agatah -ale ja chcę troszkę koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No zbrodnia dokładnie to zbrodnia, żeby był jeszcze 50 letni, brzozowy i porozsychany ale nowy piękny jesionowy parkiet zakryć sztuczną wykładziną:eek: 6 szt eamesów białych lub szarych na metalowych nogach, 2 kolory na szczytach, potem dodatki wazony, poduchy, grafika i dywan - moim zdaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 dziękuję za konstruktywną wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 chyba się nie obrazilaś, ale ja nie znam brzydkiego parkietu, jaki to? urok drewna jest niesamowity, które jest nie teges? to wielkie szczęście mieć drewnianą podłogę w domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 nie obraziłam się, podziękowałam za propozycję :6 szt eamesów białych lub szarych na metalowych nogach, 2 kolory na szczytach, potem dodatki wazony, poduchy, grafika i dywan - moim zdaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts