Venus_m 24.09.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mirela ładne, ale zdecydowanie w kolorze ściany szarość możesz sobie w kuchni machnąć kanciaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 dzięki za pomoc. Kupię a potem zdecyduję czy pomalowac(na jaki kolor). Krzesła jadą :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Krzesła jadą :wiggle: O matko, ale się denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ja też. dzisiaj zostały nadane .. nie wiem czy urlopu do końca tygodnia nie wezmę . Nie wiecie jak to jest z kurierami ? Można się z nimi na godzinę konkretną umówić ? Przy nadawianiu paczki pani podobno zastrzegła, że dostawa ma być po 16 (musze osobiście sprawdzić ich stan, mężowi czy tesciowej nie iwerzę). A jak kiedys kupowałam na budowe materiały, to mi gośc powiedział, ze on w moim rejonie jest między 12 a 13 i inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 A to już od kuriera zależy.Z niektórymi udawało mi się dogadać, inni byli nieugięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Wszystko zależy z jakiej firmy kurier. Z jednej firmy gość zawsze do mnie dzwoni czy w domu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 czyli nadawca nie jest w stanie sobie zastrzec, ze dostawa tylko w okreslonych godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 czyli nadawca nie jest w stanie sobie zastrzec, ze dostawa tylko w okreslonych godzinach ? Może sprzedawca wybrał takiego kuriera, z którym można się dogadać. Ja piszałam tylko o doświadczeniach od strony odbiorcy. Ale moment. Zamawiając AGD musiałam podać orientacyjną godzinę odbioru. Czyli da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Mirelko, dla krzeseł! Do mnie niestety kurierzy przyjeżdżają jak chcą, nawet jeżeli w sklepowym formularzu podaję godziny, w których jestem dostępna. Może 1 na 20 wcześniej dzwoni i to najczęściej bardziej dlatego, że chce się upewnić jak dojechać a nie zapytać czy będę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 (edytowane) A to już od kuriera zależy. Z niektórymi udawało mi się dogadać, inni byli nieugięci. jak masz numer przesyłki to zadzwoń do firmy i poproś o numer do kuriera. Z nim bezpośrednio najlepiej dogadać czas doręczenia. Edytowane 25 Września 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ivy - chyba tak będzie najrozsadniej dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 W mojej okolicy DPD, UPS i Siódemka mają kierowców przypisanych do konkretnego terenu. Jeżdżą zawsze Ci sami i jakoś się nie gubią, chociaż nasza gmina tęgo pokręciła z numerami domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Więc przynajmniej w Siódemce sprawa wyglada tak: Jest mozliwośc wykupienia takiej usługi (czyli dostawy w danej godzinie) dodatkowo. Jeżeli nadawca za ta usługę nie zapłacił - to ja musze sie dostosować do kuriera. Jutro paczka ma byc u mnie ale dopiero rano kurier jak zobaczy ile i gdzie ma rozwieść paczki - wtedy może ORIENTACYJNIE powiedzieć o której będzie (ale nie musi). Równie dobrze może mi powiedzieć, że w miejscowości X jest między 11 a 14. I nic z tym nie zrobię . A jak odbierze ktoś inny (ślepy mąż) to potem jest możliwość jeszcze spisania protokołu szkody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.09.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 mirello, ale tak właśnie kurierzy działają. Może nam się to wydawać niepojęte, ale facet ma do rozwiezienia kilkanaście czy kilkadziesiąt paczek, i jedzie po zaplanowanej trasie. Ew. dzięki jego dobrej woli może być tak, że przywiezie w drodze powrotnej. Trzeba się postawić w jego sytuacji. Gdyby każdemu woził kiedy klient chce to by i do północy do domu nie wrócił Jak towar przyjęty bez zastrzeżeń, to protokołu spisać się później nie da. Tylko przy dostawie. Chociaż zdarzają się wyjątki. Nam kiedyś kurier K-EX poszedł na rękę, kiedy teśc przyjmował paczkę, i nie zauważył, że brakuje baterii pod prysznic. Bagatela 800 złotych Ale kurier pamiętał, że faktycznie jej na palecie nie było jak rozpakowywał i przyjechał spisac protokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 czyli powinnam na jutro wziąć urlop ? (a nie mogę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.09.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ewentualnie zobacz gdzie Siódemka ma siedzibę u Ciebie w mieście, zadzwoń na infolinię, powiedz, że odbierzesz osobiście. Wtedy kurier nawet tego nie bierze.Wtedy wszystko sobie obejrzysz dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Wszycy wiecznie myślą, że ja w metropolii mieszkam Do Bielska mam 25 km a 6 krzeseł to ja do vectry (nawet combi) nie wsadzę. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.09.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A urlop w inny dzień nie wchodzi w grę? Wtedy przełożysz dostawę.Albo jutro dzwoń do kuriera i próbuj się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Aaaaaaaaaaa..... Eamesy wejdą do Vectry One są do złożenia, siedziska jedno na drugim się mieszczą, nogi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 myślisz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts