reni1980 13.11.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mam tę pościel tylko jaśniejszą wersję z motylami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jasniejszą ? tzn jakie ma kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jasny róz i trochę fioletu i ciemne motyle, ale nie widze jej na stornie ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Cześć Mirelko Nie wiem o co chodzi z listwami, mnie się podoba Lampy bardzo ładne, mnie się przełamanie w postaci złota podoba wnętrze staje się ciekawsze, oczywiście nie mówię o tym aby przesadzić i teraz mieszać każdy rodzaj metalu bez przemyślenia. Ja bym nie rezygnowała Edit: ja mam Ritvę w sypialni, przy dwóch kotach dla mnie masakra. Edytowane 13 Listopada 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela przyszłam od Reni też kupiłam te zasłony ritva tylko ja jeszcze nie mam karnisza a kinkiety gipsowe mam białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Venus - moje koty (w sumie to jeden) - skupia sie na drapaniu naroznika. Reszta go nie ineteresuje. Nawet woalowe firanki lezace na ziemi w salonie . Więc wydaje mi się, że luz. Tym bardziej, że jadalnia jest czesto zamknięta. Venus - widzisz tą białą lampę z Ikeii ze złotymi wstawkami u mnie nad barkiem ?? JA chyba jednak zdecydowałam się na te kule, tylko muszę poszukac czegoś przyjaznego dla kieszeni. Może zgdzies widziałaś w rozsadnej cenie ? http://www.formazone.pl/pol_pl_Lampa-Perlota-chrom-sr-kul-20cm-961_2.jpg http://www.kreocen.pl/img/z/0/p/678502/1/Living-Art-Lampa-Chromagon-3-kule-4052.jpg http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_nowoczesna-lampa-kule-banki-chro-20664902.jpg women - ja nie mam karnisza ani zasłon . Początkiem grudnia jedziemy kupić (teraz kupiliśmy lampy - musimy to jakoś rozkładać w czasie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 women - ja nie mam karnisza ani zasłon . Początkiem grudnia jedziemy kupić (teraz kupiliśmy lampy - musimy to jakoś rozkładać w czasie). Myślałam, że już kupiłaś ja je kupiłam w niedziele dodatkowo wzięłam szare viviany te z lnu też wydawały mi się mdłe teraz rozglądam się za karniszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirelko mnie nie chodzi o drapanie, dałabym w dupsko jakby tak robiły (tia na pewno ). Ritva jest taka bardziej naturalna i strasznie sierść się do nich przyczepia. Ja mam tak stłuczone, że nie opłaca mi się ich prać, tylko wywalić a czyszczenie z sierści to majątek na rolkach Elephanta Jeżeli koty będą tam rzadko wchodzić to ok, moje się kotłują przez zasłony (bawią). Te białe ze złotem są mniej oklepane i ja je jak najbardziej u Ciebie widzę ale wiadomo, Ty będziesz z nimi na co dzień, więc Twoje zdanie ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela coś podobnego jak te kule widziałam chyba w praktikerze lub casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 moze by ci odpowiadaly takie lampy jak moje nad stolem? to massive balder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Myślałam, że już kupiłaś ja je kupiłam w niedziele dodatkowo wzięłam szare viviany te z lnu też wydawały mi się mdłe teraz rozglądam się za karniszem ja mam karnisz z Ikei (lubię proste) Mirelko mnie nie chodzi o drapanie, dałabym w dupsko jakby tak robiły (tia na pewno ). Ritva jest taka bardziej naturalna i strasznie sierść się do nich przyczepia. Ja mam tak stłuczone, że nie opłaca mi się ich prać, tylko wywalić a czyszczenie z sierści to majątek na rolkach Elephanta Jeżeli koty będą tam rzadko wchodzić to ok, moje się kotłują przez zasłony (bawią). Te białe ze złotem są mniej oklepane i ja je jak najbardziej u Ciebie widzę ale wiadomo, Ty będziesz z nimi na co dzień, więc Twoje zdanie ważniejsze Zapominasz, że ja decydując się na kota miałam wybrac typ nieliniejacy . Młody nie zostawi wogóle siersci z Bandzior minimalnie . Loozik . Sierść nie lata w powietrzu a koty się nie tarzaja w zasłonach, chyba przetrzymamy to . Co innego z czarna posciela - Bandzior jak się w niej wyleguje to widac włoski Mirela coś podobnego jak te kule widziałam chyba w praktikerze lub casto musze poszukać moze by ci odpowiadaly takie lampy jak moje nad stolem? to massive balder tak, sa śliczne. Ale mąż nie przełknie lampy pod 500 pln . Niestety skygarden go nieco ostudziła w wydatkach "lampowych" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 To zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela w DE oryginalne spotline llght eye bo widzę, że cię Balle męczą są po ok 210 zł + 60 zł .Chyba, ze szukasz nie pojedyńczych a "splecionych"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela w DE oryginalne spotline llght eye bo widzę, że cię Balle męczą są po ok 210 zł + 60 zł . Chyba, ze szukasz nie pojedyńczych a "splecionych"/ :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jasny róz i trochę fioletu i ciemne motyle, ale nie widze jej na stornie ikei w zakłądce chyba młodzieżowej są Mirela listwy mi się bardzo podobają - proste, neutralne, eleganckie albo nowoczesne jak wolisz. /mam takie same na prosto:)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 no co Reni? za 800 zł mam te 3 nad stołem razem z żarówami zamówiłam do ciotki w DE - a przywiózł kolega jak wracał z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela w DE oryginalne spotline llght eye bo widzę, że cię Balle męczą są po ok 210 zł + 60 zł . Chyba, ze szukasz nie pojedyńczych a "splecionych"/ tak, splecionych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 no co Reni? no ku...a nic, nic a nic nie mówię, no może , ze troszkę przepłaciłam:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jak widziałam je w tej cenie prawie 400 zł szt + żarówka droga to sobie pomyślalam... no nic będzie wisiał przez 10 lat stary cyrkoniowy ale sprawdziłam tu i uwiedzie i taniej.W ogóle w DE niektóre rzeczy są dużo tańsze niż u nas - ja tam porównuję często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirelko Ty myślisz o tych kulach nad barkiem w jakiej ilości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts