mirela99 23.01.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Szafki robione przes stolarza. To zwykła płyta, w miejscach cięcia zabezpieczona silikonem. Średnio polecam. Tzn dla dorosłych spoko, ale gdy sa dzieci ... Jeżeli chodzi natomiast o umywalki to też nie polecam (rysują się). Jak jesteś mimo wszystko zainteresowany to poszukam sprzedawcę (to jakieś cholerstwo zmielone, nie pomnę teraz nazwy). Edytowane 24 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Umawiam się z panema przemalowanie Sonii pokoiku. W poście #294 są fotki. Zastanawiam się nad kolorem :http://www.creationbaumann.com/portal/cbpdb_produkte/pics/artikel/Velos/Pics/Velos_0011_NCS_S6500-N.jpg Nie wiem czy nie za ciemny ? Roletę rzymską na okno dam grubą, białą. Czy może poszukać jaśniejszego ?? Poradzicie mi ? Macie może jakiś inny odcień szarości ?Wszystkie meble są białe, biała szafa zabudowana, białe drzwi, białe okna, biała lampa.Chciałam na ścianę:http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/74/30/78/2074307845 Edytowane 24 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirelko, a ten? jest dużo spokojniejszy i łagodniejszy. Mozesz zrobić dwie sciany ciemne i dwie jasne, na przykład. Myślałas o tym? http://images47.fotosik.pl/1327/ccffa18031455b41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mam jasny szary na dole w jadalni. Tylko dlatego, że jest to ciemny pokój (od północy) widać ze to szary (no i białe drzwi też powodują, ze nie kojarzy się bielą). Natomiast w jasnym pokoju (ten pokój jest baardzo jasny, ma duże okno i okno dachowe, to najjaśniejszy pokój w naszym domu) boję się, ze uzyskam efekt bieli (ewentualnie jasnej, gołębiej szarości). Chciałam go zrobić "z pazurem" i nic by mnie nie powstrzymywało gdyby nie fakt, że to jednak pokój siedmiolatki. Widziałaś kolor lampki na biurku So ? Właśmie o takiej szarości bym myślała - ciemnej ale ciepłej jednak. No to mam zgryza . Myślałam, że mi przytakniesz i będzie bez problemowo . Zobacz monikaa13 ma w kuchni jedną ścianę w tym kolorze: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132393-Szare-sciany-wybor-farby!!pomocy/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirela,ten odcień na próbniku wygląda ciemno - na całej ścianie może wyjść jeszcze poważniej.A może wrzucisz inspiracje prezentujące, o jaki kolor Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Własnie kuchnia moniki:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/UG5TwmbUVQcaynObvB.jpg Pamiętajcie, że tam nie ma dużych ścian. Jedynie sufit.Jedna ściana jest zabudowana białą szafą i takimiż drzwiami. Na drugiej duże białe okno z białą roletą rzymską i meble białe (biurko, regały). Podłoga biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Piękny antracyt - w połączeniu z dużą ilością bieli oraz pewnie kolorowych (różowych) dodatków - zabawek, lalek, misiów, książek - będzie super - podoba mi się pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 http://babeczkaa.blox.pl/resource/sarahkaye_com_KITCHEN_020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ewentualnie skośny sufit mogę zostawić biały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ewentualnie skośny sufit mogę zostawić biały ... Skośne sufity koniecznie białe. Ciemne dają wrażanie że są niższe i spadają na głowę Pomysł tej szarości mi się podoba, tym bardziej, że białe mebelki i jasne dodatki:yes: A na taki zegar namawia mnie moja Maja, tyle że chciała czarny.... daj namiar:p Ja jej znalazłam już taki tylko bez cyferek i cięzko odczytac jej godzinę, a ten jest bardziej wyrazisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A na taki zegar namawia mnie moja Maja, tyle że chciała czarny.... daj namiar:p Ja jej znalazłam już taki tylko bez cyferek i cięzko odczytac jej godzinę, a ten jest bardziej wyrazisty. allegro: zegar motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirelko,antracyt jest piekny ale zrobiłabym, jak dziewczyny-sufit biały i dużo jasnych dodatków, mebelków...masz to co ja-ja chce na szaro zrobic pokój dwulatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirelko,antracyt jest piekny ale zrobiłabym, jak dziewczyny-sufit biały i dużo jasnych dodatków, mebelków...masz to co ja-ja chce na szaro zrobic pokój dwulatka... Tak, wszyscy się pukają w głowę w mojej rodzinie . Ale poszłyśmy z So na kompromis, miała prawie rok wściekły róż i się z niego wyleczyła (teraz chce ... czarny.... pomalowany w czachy. Musiałam ją przekonać, że czarny się będzie bardzo brudził). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kolor super!Ale, tak jak dziewczyny piszą, skos biały i dużo jasnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirelko szarość na ścianę jest fajnym pomysłem - ja bardzo lubię zestawienie szarości z bielą i różem . Tylko pomaluj jedną ścianę skosy zostaw w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.01.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mirello czy mozesz polecić stolarza od schodów?poproszę o namiary i gdzie zamawiałas kuchnię,czy jesteś również zadowolona?Najważniejsze masz zdjęcie w przedpokoju gdzie widać z dalszej perspektywy płytki radica i białe drzwi,dałaś w końcu 10 cm listwy przypodłogowej, nie znalazłam żadnego zdjęcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.01.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Stolarz oki, ale żadna rewelacja. Tani. Kuchnia robiona w Mikołowie u Przyłudzkich. Jestem baaardzo zadowolona. Super fachowcy (choć z "obsługą" klienta cięzko).Listwy się będą w poniedziałek robić (tylko na górze, bo trzymają nas drzwi do wiatrołapu na dole) - w końcu wzięłam wysokość opaski - 6cm. Tutaj jest radica i białe drzwi:http://img833.imageshack.us/img833/1660/dscf4809n.jpg Edytowane 25 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dzięki bardzo to już znam drugą osobę robiącą kuchnię w tej firmie.Dzięki za zdjęcie ,aczkolwiek to samo było wcześniej w Twoimm dzienniku.Czy byłby problem z dalszej perspektywy, a moze poczekam na zdjęcie po montażu listew - to byłoby super.Czy mogłabyś mi wysłać na priva ile Ty płaciłaś za kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.01.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 daj maila na PW - wyślę Ci wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 o wy paple Mirelko dziękuję za namiar na konsolę jest świetna, taka prosta i niby lekka ale pasuję i do wnętrz glamour i do nowoczesnych myślałaś o niej w kontekście swojej toaletki? Krzesła na tablicy fajne, ale za mało nowoczesne do Ciebie Kolor ciemny u So fajny, jak jest dużo skosów to śmiało. Do takiego antracytu pasują też czarne dodatki, więc i So będzie zadowolona. Prawdziwy charakterrrek wam wyrasta widzę Lampa barocco to jest to czego powinnaś się trzymać, mimo że jest glamour pozostaje nadal bardzo nowoczesna. Z tapetą nie wiem Zasłony radziłabym jednak naturalne...a może porządnie umarszczoną na taśmie naturalną firankę gładką w kolorze czarnym dymionym? I do toaletki czarny dymiony ghoscik? Te które pokazałaś, podobały mi się kiedyś. Uważam, że ten wypukły wzór jest fatalny w użytkowaniu, pył się osadza i nie wygląda to estetycznie, a pozbyć się go nie jest tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts