mirela99 26.01.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 o wy paple Mirelko dziękuję za namiar na konsolę jest świetna, taka prosta i niby lekka ale pasuję i do wnętrz glamour i do nowoczesnych myślałaś o niej w kontekście swojej toaletki? chyba myślenie odkładam na jakiś czas, muszę w końcu salon doprowadzić do ładu. Czekam na narożnik, fotel na dniach ma przyjść, wsześniej muszę wybrać hokery, lampy i stolik do salonu. Jak już zainstalujemy narożnik to będę miała znowu wiele pytań odnośnie nieszczęsnego salonu Krzesła na tablicy fajne, ale za mało nowoczesne do Ciebie - ja eamsy dwa kupię z podłokietnikami a potem będę znowu myśleć czy resztę uzupełnić ghostami czy mrówkami czy też zarą. Kolor ciemny u So fajny, jak jest dużo skosów to śmiało. Do takiego antracytu pasują też czarne dodatki, więc i So będzie zadowolona. Prawdziwy charakterrrek wam wyrasta widzę skos jest dosyć duży pomalujemy skos i sufit na biało i zobaczymy jak to będzie wyglądać. Jak mi się nie spodoba to zawsze na szaro go można malnąć . A charakterek to po mamusi - ja też zawsze chciałam być inna niż rówieśnicy . Lampa barocco to jest to czego powinnaś się trzymać, mimo że jest glamour pozostaje nadal bardzo nowoczesna. Z tapetą nie wiem Zasłony radziłabym jednak naturalne...a może porządnie umarszczoną na taśmie naturalną firankę gładką w kolorze czarnym dymionym? I do toaletki czarny dymiony ghoscik? firanki jednak odpadają (tzn ja nie widziałam żadnej interesującej inspiracji - masz coś fajnego na oku ? Chyba stanie na zasłonach ... czarnych. Marzy mi się czarny len. Dziewczyny zainteresowane blatem ... przykro mi bardzo, ale wczoraj do domu przybyłam o 20:30. 2,5 godziny byłam z So na zawodach pływackich. A rano z domu wyszłam o 6:20. Już się nie mogę doczekać ferii . Blacik obfocę przez weekend. Zaraz na początku przyszłego tygodnia będę miała olej i pokażę Wam też jak go można łatwo naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No i nie znalazłam ściany Popatrz jak u Darcy wygląda biblioteka w halu: http://www.decoratorium.pl/moj-dom/ Wrzucam Ci zdjęcie Billy'ego z książkami: https://picasaweb.google.com/a.lupinska.dubicka/CoMam#5657093123685831138 Zostaje tak mniej więcej 1/3 szerokości półki przy standardowych książkach. Jeśli chcesz, mogę dokładnie pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 narendi ... na stronie Ikei stoi jak byk, ze Best ma głębokość 40cm a Billi 28 cm ...a Ty mówisz że odwrotnie ? fotka się nie wyświetla A biblioteczkę Darcy znam Cudowna Ale nie mam takiej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Są Besty 20 cm i 40 cm. Mi w Bestach podoba się jeszcze to, że mają więcej elementów a co za tym idzie większą możliwość regulacji wysokości całej zabudowy. Fotkę wkleję Ci na razie tak: Usunę potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Spox, może zostać. To nie wiedziałam, że są 2 głębokości. A masz gdzies fotkę takiego dużego regału ale oszklonego (besta) ? Mam dość ciągłego pucowania książek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Swoich zdjęć nie mam. Tylko kilka inspiracji.Mogę wkleić u siebie, żeby Tobie nie zaśmiecać.Czy wolisz tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jeśli któreś nie będą Ci potrzebne, to się usunie Besta: Billy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 te samolociki . Chyba bym się pocięła gdyby mój małżonek miał takie zachcianki . Dzięki. Teraz tylko pozostaje mi poszukać ściany. Jak nie znajdę to poszukam u sąsiada najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mirelko tylko w głowie mam tą firankę czarną dymioną Dobra to koncentruje swoje siły na wasz salon mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tak Venus . Tirup będzie (na egga mnie niestety nie stać ani na sexteen - pokazywałam ?). Więc do fioletowego tirupa muszę dobrać hokery(raczej nie fioletowe). Narożnik oczywiście zamówiony szary. Hokery sztuk 3. Mają być raczej wygodne bo będziemy w ciągu tygodnia na nich siedzieć i w pośpiechu wcinać obiado-kolacje. Lampę nad barek wcześniej zamieściłam (biała kula). Pozostały dwa kinkiety(halogeny) nad okno w kuchni (na pewno białe). I oświetlenie salonu (wstępnie inspirowana caroche) plus 2 kinkiety (po kiego grzyba je dawałam).No i ogromna lampa podłogowa służąca do czytania. Zastanawiałąm się nawet, czy nie kupić jakiegokolwiek koloru i nie dać przemalować proszkowo na filolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hokery to mogę polecić swoje, dla przypomnienia Hoker Bond Tirup fajny jest Pokaż tego swojego salona i ten blat w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No właśnie, pokaż, pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mam pokazać narożnik 10 letni w ekoskórze ? I telewizor cięższy ode mnie niemal ? Nie, salon zobaczycie jak przyjdzie narożnik. Wcześniej tirupa obfocę. A blat w weekend (dzisiaj mam znowu zajęcia pozalekcyjne z So). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No dobra Poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mirelko wyczytałam że planujesz regał z książkami na holu - ja też mam taki plan - w moim wielkim domu nie znalazłam innego miejsca na moje ukochane książki , pozrzucam później fotki do fmixa i pokaże u mnie co mam - może coś znajdziesz dla siebie . I zrób koniecznie zdjęcie gdzie je u siebie planujesz Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 admete, Ty też kochasz książki? A biblioteczka w hallu to naprawdę świetny pomysł. Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba. Tylko ja nie mam hallu A mirelka obiecała fotki w weekend zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 kocham kocham tylko teraz sie ograniczam z kupowaniem bo nie mam fizycznie miejsca i strasznie ubolewam nad tym........ale niedługo to sie zmieni admete[/b A mirelka obiecała fotki w weekend zrobić :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) admete, bardzo ważnym kryterium przy wyborze mieszkania była długość ścian, przy których można postawić regały Edytowane 29 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja właśnie kombinuję, gdzie będą książki - czy zrobimy półki w pokoju zwanym szumnie gabinetem, czy może by tak zaszaleć i pod/ nad schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts