Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od marzeń, projektów, wizualizacji do ...

mirela99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirelko, wszystkiego Najlepszego z okazji 18-tych urodzinek:wiggle: !!!!

http://images41.fotosik.pl/1299/d2fd609f7c7f055b.jpg

Widziałam Twoje racuszki u Moni i buzka mi sie cieszy, ze takie cudeńka na indukcji zrobiłaś....już sie jej przestaję obawiac!:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982

Widziałam Twoje racuszki u Moni i buzka mi sie cieszy, ze takie cudeńka na indukcji zrobiłaś....już sie jej przestaję obawiac!:wiggle:

Ja nie wiem dlaczego ludzie tak na indukcję narzekają, mi naleśniki, pancake i schabowe wychodzą lepiej, ładniej i smaczniej.

a wpływ fal elektromagnetycznych na jedzenie wciąż jest dyskusyjny

A z kuchenki mikrofalowej nie korzystasz ?

Ja specjalnie dla mojito zasadziłąm sobie na jesień miętę przywiezioną prosto z Pakistanu. Jak ona pachnie ... Czekam aż wzejdzie wiosną i rozpoczynam sezon :).

Edytowane przez mirela99

Ja zrezygnowałąm całkowicie z kuchenki: nic mi nie smakowało, o zdrowiu nie mówię (bo mam to gdzieś, jem co mi smakuje ;)).

No właśnie, dlatego ja używam jej bardzo rzadko, jak muszę coś szybko podgrzać (np mleko do beszamelu dziś będę musiała) albo jak zapomnę rozmrozić mięso i już jest za późno na naturalne sposoby ;) Ale to się zdarza od wielkiego dzwonu.

Dlatego kupiłam piekarnik z funkcją mikrofali i rusztu akurat używam dość często

A kuchenka mikrofalowa i indukcyjna działają na tej samej zasadzie - wytwarzają pole elektromagnetyczne

mirelko, wszystkiego najszczęśliwszego :hug:

http://3.bp.blogspot.com/-jo9AFyjlbHc/TgWbpdiHZ6I/AAAAAAAAAFc/2ETnqPBHPKA/s1600/Happy+birthday+Animated+orkut+scraps+pics+birthday+gifts.gif

I, mimo iż decyzja na :no: chyba podjęta, to jeszcze dwie wersje korytarzowej biblioteczki:

mirela1_2.jpg

mirela1_3.jpg

Z psiakiem przytulam :hug:

Ta druga wersja biblioteczna - z odkrytą górą od razu lepiej wygląda :yes:- tylko mało praktyczna :lol2:. górne półki kurzyły by się że hej...

A można od góry walnąć półeczkę "przykrywkę" ;)

Kurcze, coś takiego chyba zrobię. Szkoda że w IKEA nie ma takich długich, bo opcja stolarz z grubego mdfu z mocnymi kołkami może się trochę droga okazać

Szkoda że w IKEA nie ma takich długich, bo opcja stolarz z grubego mdfu z mocnymi kołkami może się trochę droga okazać

A 1,9 metra Lacka to za mało?

On wg opisu tylko do 20 kg wytrzymuje.

Niech mnie ktoś oświeci, ile ważą książki :confused:

I jeszcze jedno. W LM można znaleźć półki prawie identyczne z Lackami.

Tylko krótsze są z tego co widziałam.