Karolina i Artur P 07.02.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mirelaka blaty poprostu..... MIODZIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mirelka 100 LAT! 100 LAT! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!! http://img600.imageshack.us/img600/87/kwiatyr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cofnęłam się wstecz......... i blat wygląda miodzio............ Fotel.........no cóż jak jest wybrańcem to musi cierpieć pod przykryciem - futrzaki najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 http://www.emoty-gg.eu/mini/98.gif spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki dziewczyny. Ja jako fanka zielonego napoju proponuję Wam:http://www.thespiritsbusiness.com/content/http://www.thespiritsbusiness.com/media/2011/03/Mojito.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Two - piękna Twoja biblioteczka . Tylko ja ścianę drugą mam za wąską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No to i ja wpadłam na zielony napój. Wszystkiego co najlepsze, Mirelko! Wielu pomysłów i jak najmniej wątpliwości. Zdrówko! http://emoty.blox.pl/resource/waiter.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Mirelko, wszystkiego Najlepszego z okazji 18-tych urodzinek:wiggle: !!!! http://images41.fotosik.pl/1299/d2fd609f7c7f055b.jpg Widziałam Twoje racuszki u Moni i buzka mi sie cieszy, ze takie cudeńka na indukcji zrobiłaś....już sie jej przestaję obawiac! Edytowane 7 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Widziałam Twoje racuszki u Moni i buzka mi sie cieszy, ze takie cudeńka na indukcji zrobiłaś....już sie jej przestaję obawiac! Ja nie wiem dlaczego ludzie tak na indukcję narzekają, mi naleśniki, pancake i schabowe wychodzą lepiej, ładniej i smaczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Sto lat!!!Zielony napój dla mnie! Dawno nie piłam mojito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mi naleśniki, pancake i schabowe wychodzą lepiej, ładniej i smaczniej. A mnie dokładnie odwrotnie gorzej brzydziej i na pewno mniej smacznie a wpływ fal elektromagnetycznych na jedzenie wciąż jest dyskusyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) a wpływ fal elektromagnetycznych na jedzenie wciąż jest dyskusyjny A z kuchenki mikrofalowej nie korzystasz ? Ja specjalnie dla mojito zasadziłąm sobie na jesień miętę przywiezioną prosto z Pakistanu. Jak ona pachnie ... Czekam aż wzejdzie wiosną i rozpoczynam sezon . Edytowane 7 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A z kuchenki mikrofalowej nie korzystasz ? kilkadziesiąt razy rzadziej niż z płyty Gotuję coś/smażę/odgrzewam codziennie min 3 razy dziennie, kuchenkę może 1 raz w tygodniu i idę sobie wtedy. Od płyty nie odejdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja zrezygnowałąm całkowicie z kuchenki: nic mi nie smakowało, o zdrowiu nie mówię (bo mam to gdzieś, jem co mi smakuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja zrezygnowałąm całkowicie z kuchenki: nic mi nie smakowało, o zdrowiu nie mówię (bo mam to gdzieś, jem co mi smakuje ). No właśnie, dlatego ja używam jej bardzo rzadko, jak muszę coś szybko podgrzać (np mleko do beszamelu dziś będę musiała) albo jak zapomnę rozmrozić mięso i już jest za późno na naturalne sposoby Ale to się zdarza od wielkiego dzwonu. Dlatego kupiłam piekarnik z funkcją mikrofali i rusztu akurat używam dość często A kuchenka mikrofalowa i indukcyjna działają na tej samej zasadzie - wytwarzają pole elektromagnetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mirelko, wszystkiego najszczęśliwszego http://3.bp.blogspot.com/-jo9AFyjlbHc/TgWbpdiHZ6I/AAAAAAAAAFc/2ETnqPBHPKA/s1600/Happy+birthday+Animated+orkut+scraps+pics+birthday+gifts.gif I, mimo iż decyzja na chyba podjęta, to jeszcze dwie wersje korytarzowej biblioteczki: Z psiakiem przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ta druga wersja biblioteczna - z odkrytą górą od razu lepiej wygląda - tylko mało praktyczna . górne półki kurzyły by się że hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ta druga wersja biblioteczna - z odkrytą górą od razu lepiej wygląda - tylko mało praktyczna . górne półki kurzyły by się że hej... A można od góry walnąć półeczkę "przykrywkę" Kurcze, coś takiego chyba zrobię. Szkoda że w IKEA nie ma takich długich, bo opcja stolarz z grubego mdfu z mocnymi kołkami może się trochę droga okazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Szkoda że w IKEA nie ma takich długich, bo opcja stolarz z grubego mdfu z mocnymi kołkami może się trochę droga okazać A 1,9 metra Lacka to za mało? On wg opisu tylko do 20 kg wytrzymuje. Niech mnie ktoś oświeci, ile ważą książki I jeszcze jedno. W LM można znaleźć półki prawie identyczne z Lackami. Tylko krótsze są z tego co widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts