yokasta 29.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Cena wspaniała za ogrzewanie. U nas 1800 za drewno + hohohooooo za prąd . Już raz tak było na Westwing, że cenę oryginału podają z księżyca oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aaa! Narożnik ma świetny kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mirela, cena za ogrzewanie bardzo przyzwoita. A jaką macie kubaturę domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.02.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 747 - ale nie wiem czy to z garażem ?? Jak podają w projektach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.02.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 raczej z garażem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mirelko narożnik świetny Kocie super, chociaż Cornish to nie mój typ - za sportowa sylwetka, lubię grube kluski a nie chude szyjki ale uściskaj ode mnie i od Fionki Devon za to śliczny, taki tłuściutki się wydaje no i point mmmmmmm Mirelko ja bym dała fiolet i nawet jeżeli trochę różniłby się intensywnością to nic ważne żeby np kolor wychodził z tego samego koloru. U nas szary wychodzi raczej z niebieskiego i tak się nam podoba i tak dobieramy resztę itp Do fioletu obłędnie wygląda pomarańcz Łupy fajne, zwłaszcza młynek i sztućce, ale i u Ciebie i u mnie też gryzie mi się to naturalne drewno (u mnie wielka deska) z ciemnym pięknym palisandrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Przyczłapałam pochwalić narożnik. Bardzo ładnyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/okdouble.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.03.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kocie super, chociaż Cornish to nie mój typ - za sportowa sylwetka, lubię grube kluski a nie chude szyjki ale uściskaj ode mnie i od Fionki Devon za to śliczny, taki tłuściutki się wydaje no i point mmmmmmm Mirelko ja bym dała fiolet i nawet jeżeli trochę różniłby się intensywnością to nic ważne żeby np kolor wychodził z tego samego koloru. U nas szary wychodzi raczej z niebieskiego i tak się nam podoba i tak dobieramy resztę itp Do fioletu obłędnie wygląda pomarańcz Łupy fajne, zwłaszcza młynek i sztućce, ale i u Ciebie i u mnie też gryzie mi się to naturalne drewno (u mnie wielka deska) z ciemnym pięknym palisandrem A wiesz, że jak byś te kulkowate pozbawiła sierści (lub zmoczyła) to są połowę chudsze niż kornisz ? Ale Cię doskonale rozumiem, bo widze miny moich gości . Kornisz nie wyglądem powala ale zachowaniem. To niekot . Inteligencją devon nawet do stóp mu nie sięga. Przyczłapałam pochwalić narożnik. Bardzo ładnyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/okdouble.gif Dziękuję za pochwały. Wczoraj zamówiłam lampy na zewnątrz: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3702/th220/eglo-kinkiet-riga-83998.jpg I kupiłam poduszkę tą na górze strony (za 28 pln z przesyłką ). No i jeszcze jestem u kresu upolowania tego (z tego najbardziej się cieszę): http://4.bp.blogspot.com/_scczN8MdyKw/TPJA4YtE7yI/AAAAAAAAHWE/-rfetoUq2Fg/s320/Oud+Royal%252C+Rose+d%2527Arabie%252C+Ambre+Orient+-+Armani.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dzień dobry Super że z poduchą sie udało i że kinkieciki już zamówione http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.03.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Gratuluje udanych zakupów i poduchę chyba się udało taniej wyszukać Kornisz nie wyglądem powala ale zachowaniem. To niekot . Inteligencją devon nawet do stóp mu nie sięga. a mnie kręci ta paskuda mam już dwa słodziaki więc może dlatego ale boję się że by mi z syberyjką dom rozniosły bo to też taka inteligentna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.03.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a mnie kręci ta paskuda mam już dwa słodziaki więc może dlatego ale boję się że by mi z syberyjką dom rozniosły bo to też taka inteligentna bestia Wstyd się przyznać, ale jak hodowczyni mi go przywiozła (późno w nocy) z Wawy to ... chciałam rano jej go oddać. Byłam załamana. Jak porównałam urodę do devona to był koszmar. A teraz ... że też ja nie mogę mieć z pięć tych paskudnych chuderlaków . Ale Two powim Ci szczerze, że devon jest odpowiedzialny u nas w domu za KOCIE psoty. To jemu się zdarza coś podrapać, ukraść, beczeć w nocy, nie dać młodemu spać pod kołderką, zaczepiać go i bić. Ogólnie jest szatanem. Młody ... jest baaaardzo gzreczny ale cholernie inteligentny. Codziennie odrabia z nami zadanie, uwielbia trzymac w łapkach ołówek i ... w sobotę zobaczył z Sonią całego Alladyna. Leżał koło niej pod kołderką, ona go po główce głaskała a ten przez 1,5 godziny wpatrzony był w komputer. Czasami nie wytrzymywał napięcia i łapkami pacnął jakiegoś bohatera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja również gratuluję udanych zakupów. Opis sobotniego seansu mnie rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.03.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Czasami nie wytrzymywał napięcia i łapkami pacnął jakiegoś bohatera Kusisz i kusisz dobrze że teraz nie mam możliwości więc tylko fotki na stronach hodowli przeglądam inaczej już bym męża naciągała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Heloł mirelahttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiaty2.gifwpadłam z rewizytą do Twojego pięknego domku:wiggle:Wszystkiego nie doczytałam, ale znalazłam historię o desce wolnoopadającej, świetnych zakupach w Duce, cudnym narożniku, listwach i przepięknym kocie:o Trochę się tego uzbierało:lol2: Będę podglądać, żeby być na bieżąco:lol: To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.03.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Heloł mirelahttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiaty2.gifwpadłam z rewizytą do Twojego pięknego domku:wiggle:Wszystkiego nie doczytałam, ale znalazłam historię o desce wolnoopadającej, świetnych zakupach w Duce, cudnym narożniku, listwach i przepięknym kocie:o Trochę się tego uzbierało:lol2: Będę podglądać, żeby być na bieżąco:lol: To kiedy przeprowadzka? Oj, to faktycznie nie jesteś na bieżąco . W tym miesiącu stuknie rok jak już mieszkamy i nie mamy zamiaru się nigdzie przeprowadzać . A sierści są dwie (nie jedna) . Witam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Oj, to faktycznie nie jesteś na bieżąco . W tym miesiącu stuknie rok jak już mieszkamy i nie mamy zamiaru się nigdzie przeprowadzać . http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif no widzisz przeca pisałam, że wszystkiego nie doczytałam:lol2: Ale doczytam:p W takim razie gratuluję i czekam na więcej zakupów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mirelko pewnie masz rację, ale Cornish to taka specyficzna rasa jak Sfinks, musi się znaleźć amator. Ogólnie gdyby ktoś mi dał Cornisha w prezencie pewnie po czasie uznałabym że śliczna paskuda (ale zabrzmiało:lol:) ale kiedy wybieram sama od początku do końca to puszysta dupka i okrągły ryjek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.03.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dawno mnie u Ciebie nie bylo. Fajna kuchnia, oswietlenie dalabym biale a szalala w dodatkach wlasnie. troche mnie zmartwilas z ta sierscia i skora... bo planowalam skore na narozniku ale mamy siersc trzeba chyba zrewidowac plany bo glupio potem bedzei przykrywac a kota nikt nie upilnuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.03.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ale na koniec dobra wiadomość - pierwszy sezon grzewczy (od marca 2011 do lutego 2012) zamknęliśmy kwotą .... 3000 pln . Zliczyłam sobie ile płaciłam za ogrzewanie mieszkanka na blokach (48 metrów) i wyszło mi ... 2950 pln . A wszyscy znajomi się za głowe łapią jak słyszą, że gazem ogrzewamy:). Cieszę się razem z Tobą, bo u nas też będzie gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.03.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 nicol - nie da się upilnować, musiała byś mu wyrwać pazurki (podobno takie zabiegi się wykonuje np w USA). One to robią bezwiednie biedaczki. Po prostu aby utrzymać równowagę przyczepiają się pazurkami. Ja regularnie je obcinam (co 1-2 tygodnie) ale to nic nie daje. Teraz myślę czym obite hokery kupić - chciała skórę. Zostanie mi chyba jakiś plusz . Bo jeden przykryty fotel w domu wystarczy (jak goście przychodzą to ściągamy to piękne nakrycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts