monika996 12.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Witam się Marielko u ciebie!!! i nie wiem , czemu dopiero teraz trafiłam:cool: gapa ze mnie!!!! pięknie u ciebie!!! nie wszystko po pierwszym razie zakodowałam , ale jestem pod wrażeniem łazienek, w szczególności czarnejKilka fotek (lepiej nie potrafię ). Zdjecia szlag trafił na amen pewnie . http://img62.imageshack.us/img62/4025/dscf5479d.jpg http://img692.imageshack.us/img692/1796/dscf5480y.jpg http://img690.imageshack.us/img690/4485/dscf5481b.jpg http://img847.imageshack.us/img847/7978/dscf5482.jpgpiekna fototapeta!!!!! super pomysł!!! Lampka jest cudowna. Była droga, ale warto było. Chciała bym dobrać do niej własnie kolorystycznie szary na ścianach. A tutaj właścicielka pokoiku z szarymi dodatkami: http://img405.imageshack.us/img405/6464/dscf5661j.jpg futrzane dodatki śliczne sierści posiadasz!!! a największa też super!!!! mirelka, czyli lampy wybrane? lustro -znajome mi sie wydaje;) a galeria....szacun, Kobietko....ze Ci sie chciało...i ze taki fajny efekt:jawdrop: No wiesz, ja na Jarocinie, Brodnicy i Odjazdach wychowana. A do tego męża i brata mam metalowców . A z tym garażem to mnie rzeczywiście nie denerwuj .o i jak Boski Nergal:p Edytowane 12 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witaj Moniko Zapraszam częściej (choć u mnie wszystko powolutku się rozwija, trzeba czasu i kaski ). Ale jak już pisałam - kazda rzecz tak bardzo cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mirelko edytowałam mój pierwszy wpis:yes: powyżej jeszcze raz przepiękne te czarne płytki w łazience i w całym domu. choć te bardziej kamiennne przefajniejsze:yes: ja mam łazienkę w podobnych:D kocham czarne łazienki:wave: aha jeszcze chyba jakiś twój przepis miałam- na polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu???? u Monsabii podawałas. a nie wiesz co z Monsabią - jakoś dziwnie ucichła:( i smutno bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Boski NErgal wymiata . Podoba mi się jak się zachowują na scenie - grają jak aktorzy. To był teatr. Mieli takie straszne miny hehe. Szatany Nie wiem co z monią . Smutno niemiłosiernie. Nie wiem co gotować . A poledwiczki moje, faktycznie - szybka pokazowa potrawa . Też kocham czarne łazienki - szkoda, ze one takie niefotogeniczne są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no ja do tej pory nie jestem w stanie sfotografować mojej lustrzanej( czarnej .) 1,3x 3m:cool: nie mam jak się w niej ustawić ,żeby objać obiektywem całóść a ty Mirelo fajna kobitka jesteś ( na zdjęciu widziałam). co prawda w okularach i czapie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no, ostatnio fotki krążą na PW i mailach prywatnych. Moje też . Bardziej hmm... odkryte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no, ostatnio fotki krążą na PW i mailach prywatnych. Moje też . Bardziej hmm... odkryte .odkryte/:cool: pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 na maila Odkryte tzn bez łokulorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mirela to ty jesteś z rocznika mojej młodszej siostry!! NO TO JA NIE JESTEM TAKA STARA W TAKIM RAZIE:lol2: śliczna jestes taka odkryta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Monia, jaka stara?Nie wkręcaj Dziewczyn, bo Cię zobaczą-jak ja-na żywo i będzie, że zmyślasz na fm swój wiek:DMirelka, jestem na bieżąco:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jaka straszna powódź:eek: Mam nadzieję, że za mocno nie ucierpieliście mirelko Hobby masz fantastyczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mnie się ta tapeta w łazience bardzo podoba, ale co tam tapeta Mirelko koty, koty i jeszcze raz koty, uwielbiam koty i jakie przytulaski są, moja mainecoonka ze mną tak śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ola nie ja myślałam ,że Mirelka jest młodsza a tu proszę siostra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.03.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Monia, jaka stara?Nie wkręcaj Dziewczyn, bo Cię zobaczą-jak ja-na żywo i będzie, że zmyślasz na fm swój wiek:D Mirelka, jestem na bieżąco:yes: Mi zdjęcia wystarczą, i tak szczękę zbierałam (i jeszcze ten syn ...) Jaka straszna powódź:eek: Mam nadzieję, że za mocno nie ucierpieliście mirelko Hobby masz fantastyczne:D Nie ucierpieliśmy (spłynął nam jedynie piasek) bo domek mamy na lekkim podwyższeniu. Ale kaloszki mi wtedy przebierały . A hobby ... zależy dla kogo fantastyczne. Mąż jest innego zdania (choć 90% z moich niszowych zapachów jest jednak męska i przed wyjściem z domu musimy się dogadywać kto czym pachnie żeby przypału nie było . Mnie się ta tapeta w łazience bardzo podoba, ale co tam tapeta Mirelko koty, koty i jeszcze raz koty, uwielbiam koty i jakie przytulaski są, moja mainecoonka ze mną tak śpi Z moimi sierściami JA nie potrafię tak spać - Bandzior się budzi około 2 w nocy, atakuje młodego pod kołdrą i rozpoczyna się w najlepsze zabawa. Wtedy jest wysiadka z sypialni. Dzisiaj spaliśmy razem i tak się właśnie skończyło. Średnio raz w miesiącu próbujemy ale nam to jakoś nie wychodzi. Sonia też co noc młodego wyrzuca (po uprzednim daniu mu 7 szans na poprawę) bo obgryza jej kolczyki w uszach . Ola nie ja myślałam ,że Mirelka jest młodsza a tu proszę siostra:) . Edytowane 15 Marca 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Z moimi sierściami JA nie potrafię tak spać - Bandzior się budzi około 2 w nocy, atakuje młodego pod kołdrą i rozpoczyna się w najlepsze zabawa. Wtedy jest wysiadka z sypialni. Dzisiaj spaliśmy razem i tak się właśnie skończyło. Średnio raz w miesiącu próbujemy ale nam to jakoś nie wychodzi. Sonia też co noc młodego wyrzuca (po uprzednim daniu mu 7 szans na poprawę) bo obgryza jej kolczyki w uszach . . No u nas odkąd Migotka jest w naszym domu pozostałe koty uważaja sie za brzydkie kaczątka i nie chca z nia zadzierac, niestety nie zyja w przyjaźni. Migusia tak naprwde to niedobra kotka jest, rządzi sie jak tylko moze. Wieczorem kładzie się na łóżku w sypialni zanim my tam przyjdziemy i jak tylko któryś inny kot podchodzi to go atakuje. Ostatnio naszemu Rudemu udało się do męża przytulić, przyszedl biedak sie pomiziać, bo Migotka pomagala mi pranie do pralki wsadzać. Jak weszla do sypialni i zobaczyła jak mąż głaszcze Rudego to go (kota) zaatakowała. My bylismy tym wzburzeni i w zwiazku z tym wyrzucilismy ja na korytazr i zamknelismy sypialnie. Więc generalnie to ona sama śpi z nami około drugiej przenosi sie w nogi, chyba za mocno chrapiemy, jeden kot spi na kaloryferze jeden na stoliku nocnym, a czarny najstarszy sie alienuje i śpi w garderobie Edytowane 15 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.03.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ojej, biedaczki. Ostatnio na forum Barfa była dyskusja nt. wielokotowości. I jednak często robimy krzywdę kociakom sprowadzając im rodzeństwo. Mój bandzior się na nas obraził i trzy dni siedział na blacie w kuchni (młody tam nie sięgał) odwrócony przodem do ściany w rogu . Obecnie przy michach rządzi młody (wcina swoje i Bandziora) a w domu jednak Bandzior. Ale mimo tego, ze rządzi to jest niemiłosiernie do młodego przywiązany. Jak go nie widzi to za nim płacze. Kiedyś zamykaliśmy młodego w innym pomieszczeniu aby nie zjadał Bandziorowi jedzenia. Ale Bandzior zamiast wykorzystać tą chwilę i w spokoju zjeść - siedział pod drzwiami gdzie młody był zamknięty i płakał za nim. Więc przywiązany jest do niego niemiłosiernie. Ale za to młody ... ma totalnie gdzieś Bandziora - dla niego istnieją tylko LUDZIE. Chodzi za nami krok w krok, siada mi na kolana nawet jak siedzę na kibelku , jak gotuję to się ciagle łasi. wchodzi na laptopa. A Bandzior w tym czasie śpi na fotelu i tylko spogląda czy młody jest w pobliżu. Myślę, ze się fajnie dogadują. Choć czasami walki są niezłe, potrafią kilka dni po ścianach biegać (ale nie ma krwi ani zadrapań). Uwielbiam je obserwować jak się gonią, biją a potem liżą i tulą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mirelko podobnie jest z dziećmi tez robimy starszakom krzywdę, że raptem nowy gośc w domu jest i wokól niego sie wszystko kręci. Cos wiem na ten temat mam mlodzego o 10 lat brata. Odkąd go mama przywiozła do domu, o mnie zapomniała,(tak mi się przynajmniej wydawalo), byłam juz duża dziewczynką. Więc koty muszą sobie jakoś poradzić. U nas wszystko było w porzadku dopoki piękna Migotka i Behemot sie nie pojawili. Tylko, że moje koty to już stare sa 10,9,8,i5w tym roku będa mialy, więc już tak nie szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Między mną a bratem jest ... 16lat różnicy. Jak sobie pomyślę co wtedy miałam w głowie to aż strach się przyznać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Między mną a bratem jest ... 16lat różnicy. Jak sobie pomyślę co wtedy miałam w głowie to aż strach się przyznać ....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Podziwiam Twoje łazienki, zakochałam się w nich! A zwłaszcza w tej czarnej i w jej oświetleniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts