monika996 15.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 :rotfl: domyślam się!!!! ja mam jedna siostrę i żadnej nastepnej w wieku naście lat bym nie chciała:) Podziwiam Twoje łazienki, zakochałam się w nich! A zwłaszcza w tej czarnej i w jej oświetleniu!!! oczywiście jestem za . jest co podziwiać piękne łazienki ma MIrelka a z tym młodym i kolczykami w uszach:rotfl: mój kot jak był młody , wiecznie nam atakował stopy jak spaliśmy. I jak skończył ro na noc jest wynoszony do własnej sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.03.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zaczyna mi się bardzo cięzki okres w pracy i niestety przez około miesiąc będę bardzo mało obecna . Wrócę na dobre pewnie w połowie kwietnia (może wcześniej mi się uda ). Ale podglądać przy śniadaniu Was na pewno będę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zaczyna mi się bardzo cięzki okres w pracy i niestety przez około miesiąc będę bardzo mało obecna . Wrócę na dobre pewnie w połowie kwietnia (może wcześniej mi się uda ). Ale podglądać przy śniadaniu Was na pewno będę .no to czasami się odezwij przy tym śniadaniu:p napisz co u was-młodego, bandziora i corki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.03.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 monia nie zagaduj W weekend się biorę za odżywianie trawy, walkę z kretami i sprzątanie na ogrodzie. W domu mam posianą rzodkiewkę, fasolkę szparagową i inne. Już kiełkują Chcę wiosny W weekend jestem umówiona też w sprawie tarasu .... Koty i córka bez zmian . Męczą się wzajemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pracuj spokojnie! I niech Ci deszcz pieniędzy za nią spadnie Będziemy czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zaczyna mi się bardzo cięzki okres w pracy i niestety przez około miesiąc będę bardzo mało obecna . Wrócę na dobre pewnie w połowie kwietnia (może wcześniej mi się uda ). Ale podglądać przy śniadaniu Was na pewno będę . Mirelko to oby praca szła gładko szybko i lekko Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.03.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Napiszę jeszcze tylko - nie kupujcie drzwi z Hormanna Reno-Door ! Jestem tak wściekła na tę firmę . Trzy razy drzwi nam regulowali (nie zamykały się). Okazało się, że drzwi są za ciężkie i trzeba trzeci zawias dołożyć. Wczoraj to zrobili(rozwaliwszy mi kawałek ścianki ). I z tego co wiem, trzeci zawias nie pomaga i drzwi w czasie ujemnych temperatur znowu będą wymagać regulowania (niestety kilka osób z FM ma te same problemy). A czas gwarancji się kończy w kwietniu. Czyli panowie będę kilka razy w roku za moją kasę przyjeżdżać i regulować te cholerne drzwi. FUCK !!! Ja ich nie chcę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Napiszę jeszcze tylko - nie kupujcie drzwi z Hormanna Reno-Door ! Jestem tak wściekła na tę firmę . Trzy razy drzwi nam regulowali (nie zamykały się). Okazało się, że drzwi są za ciężkie i trzeba trzeci zawias dołożyć. Wczoraj to zrobili(rozwaliwszy mi kawałek ścianki ). I z tego co wiem, trzeci zawias nie pomaga i drzwi w czasie ujemnych temperatur znowu będą wymagać regulowania (niestety kilka osób z FM ma te same problemy). A czas gwarancji się kończy w kwietniu. Czyli panowie będę kilka razy w roku za moją kasę przyjeżdżać i regulować te cholerne drzwi. FUCK !!! Ja ich nie chcę !!!współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Mirello o kurczę to ja mam podobnie z tymi drzwiami,czekam na rozpatrzenie reklamacji.a ile od montażu okres gwarancji?Muszę sprawdzić ile mam zawiasów,ale teraz wzięłabym drewniane chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no to wtopiłaś . Rozmawiałam z rzecznikiem praw konsumenta i powiedziała mi, że powinnam skorzystać z niezgodności umowy z towarem. Wtedy jest szansa np. że Ci drzwi wymienią. A ja jestem w kaczej d..e, bo niedługo miną dwa lata od czasu jak je montowali i nic więcej nie zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mam trzy zawiasy,a reklamacja na ościeżnicę jeszcze nie rozpatrzona.Ale przychodzę zapytać o taras, bo ja też głęboko zastanawiam się nad tarasem.Masz wycenę na robociznę Mirello?W zasadzie to nie jest takie trudne wystarczy kumaty facet.A Ty jeśli byś robiła to zrobić na wylanych słupach betonowych?Tak jeszcze Salik wylewał słupy i chyba Cetera-sprawdzę w moich postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Więc tak: modrzew syberyjski - 30-35 lat wytrzymuje (oczywiscie jak się o niego dba - czyli olejuje). Europejski - około 20. Mam namiar na gościa który syberyjski sprzedaje po ok. 70 pln (drugi gatunek). Europejski też jest mniej więcej w tej samej cenie ale gat. A. Dzwoniłam w sprawie legarów- 14 pln za metr bieżący 45x70 syberyjskiego (to w Bielsku). Paxy - około 1 pln za sztukę. U mnie wyjdzie z 700 (jeszcze nie mam dokładnego wyliczenia). Taras 20 metrów. Będzie na betonowych palach (mąż z kolegą będą je przygotowywać). Pod tarasem agrowłóknina i żwirek. Taras bez schodków. Ceny za robociznę 40-60 pln za metr w sytuacji gdy słupy sa już przygotowane. Ja walczę z trawnikiem. Z przodu jesienią zasiałam trawę niezwykle ozdobną ale cięzką w utrzymaniu. Rośnie bardzo wolno i trzeba ją wyczesywać. Ale wygląd ... super. Więc rozplantowaliśmy ziemię i niestety nie zdążyliśmy randapem spryskać (ziemia u nas stała kilka miesięcy i myśleliśmy, że będzie oki). Niestety zamiast trawy jesienią wzeszły mi chwasty (mleczyk). Teraz mam dywanik z mleczyka . Muszę ... plewić ręcznie (bo opryski jeszcze nie zadziałają). Mam tego z 2 ary więc ostatnia soboca całe mi na to zeszła i zrobiłam może 1/3. Więc w weekend zapowiada się u mnie znowu plewienie. Zakupiłam też odzywkę i jak się z tym cholerstwem uporam to jeszcze raz mam zwałować i odżywić trawnik. Potem tylko czekać na efekty. Z tyłu już w zeszłym roku miałam piękny zielony ogromny trawnik.Jak się trawka zazieleni pstryknę fotkę. Ale niestety "na już" musimy zrobić wjazd . Kilka tysięcy zamiast w lampy pójdzie w ziemię . Basiu masz 3 zawiasy i co się dzieje z drzwiami ? Czyli nawet 3 nie pomagają . Tak własnie czytałam. Toż to kurna jakieś kpiny. Powinniśmy jakiś pozew zbiorowy im zgotować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mirelko, u mojego męża w domu płot z modrzewia polskiego 100 lat stał i zupełnie dobrze wyglądał Niedawno został wymieniony, więc jak sie dobrze konserwuje to myślę, że ma dłuższaa żywotność jak 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cześć Mirelko To się narobiłaś z tym trawnikiem Ale jak już się zazieleni..........będziesz tylko leżeć i http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-446831.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.03.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Narobię to się w przyszłą sobotę . Jak przeżyję ten tydzień ... to chyba cały następny będę leżeć do góry palnikiem . W pracy mam czad niemiłosierny, pracuję po 10-11 godzin. Wpadam do domu, robimy zadanie i pędzę 15 km do kina na Przegląd Filmów Polskich. W domu jestem w nocy a rano o 5:30 pobudka . I tak do końca tygodnia. Nie jem prawie nic, o książkach musiałam zapomnieć - tragedia . Ale coś podczytuję czasami uda mi się odezwać nawet. Pozdrawiam wszystkich goszczących u mnie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mirelko, to dużo siły i zapału życzę. Niech moc będzie z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 i odkryłam tajemnicę_ Mamy koleżanke dziennikarkę?????/;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.03.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Że ja ?? nie . Nawet nie wiesz jaką przyziemną pracę wykonuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nawet nie wiesz jaką przyziemną pracę wykonuję . Księgowa? Moim zdaniem najbardziej przyziemny zawód ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.03.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 O jeeezzzuuuu ... to aż tak źle z tym zawodem ? Znajomi się dziwnią, że ja taka energiczna, wyszczekana i z adhd potrafię w papierach tyle godzin siedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts