narendil 21.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Zgadłam? Nie jest źle, tylko tak mi się po prostu kojarzy A żeby nie było że tak wydziwiam, to skończyłam studia podyplomowe z księgowości w informatyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.03.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie jest źle, tylko tak mi się po prostu kojarzy Jasne, zawsze sie pocieszam, że to lepszy "zawód" niż polityk . NA szczęście pracuję w na tyle ogromnej firmie, że wykonuję najlepsze z możliwych w księgowości obowiązków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 21.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 TO witam w klubie A jakie to Twoim zdaniem najlepsze obowiązki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja też witam w klubie no właśnie to ciekawe jakie to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.03.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 hehe może klub nudnych księgowych Dla mnie to kazda praca poza nudnym wklepywaniem faktur i przelewów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 21.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oj tak, tak wklepywanie przelewów to najgorsza praca jaką robiłam Teraz robię płace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 cholera a ja własnie kończę SF za 2011 i padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 no to masz ci babo placek - nie zgadłam!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.03.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 cholera a ja własnie kończę SF za 2011 i padam To myślisz, ze dlaczego tyle siedzę w robocie ? Biegła do poniedziałku chce mieć wszystko zbadane . A w kwietniu skonsolidowane . Ślęczałam wczoraj nad odroczonym do godz.19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zamówiłam dzisiaj do pokoju Sonii roletę rzymską zz popularnego sklepu interenetowego . Zaoszczędziłąm i nie brałam łańcuszkowego tylko sznurkowy system (mam nadzieję, że się sprawdzi). Oczywście w bieli (łamanej)- Apet/1. W sobotę elektryk w końcu podciągnie światło do garderoby Sonii (potem obfocę i poprosze o poradę w sprawie maleńkiego światełka), zawiesi lampy przed domem i sprawdzi dlaczego nie mam światła nad oknem w kuchni . Tymczasem szaleję na zewnątrz - nawiozłam trawniki i czekam aż się ociepli - bo z przodu mam chwasty i muszę opryskać to cholerstwo. Posiałam ciemnolubną trawę pod moimi trzema leszczynami i zdecydowaliśmy się posiać trawę łąkową (wiele odmian różnorakich kwiatów - nie trzeba kosić) w naszym baaardzo przerzedzonym lasku z sosenek wejmutek. W sobotę jadę na giełdę kwiatową do Tych ,poluję na czerwonego dęba lub na jakieś drzewko liściaste które ładnie jesienią wygląda. No i w końcu musze kupić regały do garażu - nie idzie już do niego wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jeżeli to sklep na D, to powinnaś być zadowolona Mam, używam u Jakuba. Też przyoszczędziłam i wzięłam mechanizm sznurkowy. Tym bardziej, że to miał być test jak się w ogóle rolety rzymskie sprawują. I jestem usatysfakcjonowana. Sznureczki są OK, ale następnym razem wezmę koraliki. Przy normalnych oknach nie ma problemu, ale przy takich na całą ścianę nie wyobrażam sobie leżącego obok sznureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mirelko czy ty się znasz na ogrodach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Poznaję się . Mam takie szczescie, że mam dostęp do pana, który zęby zjadł na trawnikach. Przegadalam z nim już chyba z kilkanaście godzin. Więc znam się trochę na trawnikach . W miarę jak zacznę zapełniać nasz ogród innymi krzakami i drzewami mam nadzieję, że poznam się na reszcie . Mam kuzynkę, która skończyła projektowanie ogrodów i coś razem mam nadzieję uda nam się stworzyć . Na razie TARAS !!! To jest numer jeden. No i zjazd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jeżeli to sklep na D, to powinnaś być zadowolona Mam, używam u Jakuba. Też przyoszczędziłam i wzięłam mechanizm sznurkowy. Tym bardziej, że to miał być test jak się w ogóle rolety rzymskie sprawują. I jestem usatysfakcjonowana. Sznureczki są OK, ale następnym razem wezmę koraliki. Przy normalnych oknach nie ma problemu, ale przy takich na całą ścianę nie wyobrażam sobie leżącego obok sznureczka a widzisz. ... nie na D . O jakim mówisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ale sklep na S też dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 O Dekorii. A Ty gdzie kupiłaś? Bo z internetowych znam jeszcze Stylusa. Też miał dobre opinie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hehe na S - dokładnie Stylus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A czy możecie polecić mi jakąś krajalnice do chleba ... ładną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a psieprasiam po cio? krajalnica do chleba to zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Widzisz ... mieszkam na wsi i jest u nas (na zamówienie) prawdziwy chlebek bez wszelkich ulepszaczy. Tak nam zasmakował, a nie jest niestety krojony. I stąd krajalnica. W ogóle w Pszczynie jest tak smaczny chleb, że znajomi jak do mnie przyjeżdzają to zawsze po dwa kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts