Venus_m 28.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a to nie cały urok w koślawym ukrojeniu takiego chlebka? Nie osądzam, ja zawsze kroję ręcznie i mam wrażenie że nam lepiej smakują te krzywe kromki niż plastikowe równe spod krajalnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie no, kanapki do pracy jak mam koślawo i grubo ukrojone to mnie szlag trafia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie no, kanapki do pracy jak mam koślawo i grubo ukrojone to mnie szlag trafia . kup najzwyklejsza i chowaj do szafki po krojeniu chlebka:) Mirelko mam brzydka trawę , bo spaliłam nawozem i teraz tylko czekam ,żeby sie zazieleniła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dlaczego się spaliła ? Za dużo nawozu czy susza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Znajomi się dziwnią, że ja taka energiczna, wyszczekana i z adhd potrafię w papierach tyle godzin siedzieć Ja też Cię tak widzę - szybka energiczna kobitka Tymczasem szaleję na zewnątrz - nawiozłam trawniki i czekam aż się ociepli - bo z przodu mam chwasty i muszę opryskać to cholerstwo. Posiałam ciemnolubną trawę pod moimi trzema leszczynami i zdecydowaliśmy się posiać trawę łąkową (wiele odmian różnorakich kwiatów - nie trzeba kosić) w naszym baaardzo przerzedzonym lasku z sosenek wejmutek. W sobotę jadę na giełdę kwiatową do Tych ,poluję na czerwonego dęba lub na jakieś drzewko liściaste które ładnie jesienią wygląda. Koniecznie się pochwal co zakupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 W sobotę jadę na giełdę kwiatową do Tych ,poluję na czerwonego dęba lub na jakieś drzewko liściaste które ładnie jesienią wygląda. Mirelko zapraszam do Milanówka, u nas pelno samosiejek czerwonego dębu:) Tylko kto później ma żołędzie z trawnika zbierać wrrrrrrrr, dębów nie lubię W zeszłym roku zatrudniłam cała armie kolegów Juniora, żeby te żołędzie zbierali Nie wiem czy to jest dobru pomysł, chociaż faktycznie pieknie czerwone dęby jesienia wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dlaczego się spaliła ? Za dużo nawozu czy susza ?za dużó nawozu:) a raczej nie było go w miejscach gdzie trawę spaliło. wiesz zrobiłam zebrę na trawie , bo nie sypałam równomiernie. potem w te miejsca spalone dosypałam nawozu za 2 miesiące i nic:offtopic: potem znów trawy. i teraz czekam co wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 W ogóle w Pszczynie jest tak smaczny chleb, że znajomi jak do mnie przyjeżdzają to zawsze po dwa kupują. A my jak jedziemy do rodziców to bierzemy 5 chlebów. Zamrażamy, i jak normalnie dzieciaki nie rzucają się na pieczywo to na pszczyński zawsze. I 5 chlebów schodzi jak ciepłe bułeczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) za dużó nawozu:) a raczej nie było go w miejscach gdzie trawę spaliło. wiesz zrobiłam zebrę na trawie , bo nie sypałam równomiernie. potem w te miejsca spalone dosypałam nawozu za 2 miesiące i nic:offtopic: potem znów trawy. i teraz czekam co wyrośnie Ja pożyczam zawsze siewnik - zresztą za dużo mam trawnika, żeby bez robić. Muszę sobie w tym roku taki sprawić . A my jak jedziemy do rodziców to bierzemy 5 chlebów. Zamrażamy, i jak normalnie dzieciaki nie rzucają się na pieczywo to na pszczyński zawsze. I 5 chlebów schodzi jak ciepłe bułeczki . No właśnie, Ty to mnie rozumiesz . Zdecydowaliśmy się na hockery - będziemy jednak próbowali z ekoskóry ale proste, bez szwów (nie wiem co moje koty na to ) Poszalejemy za to z kolorem - fiolet i limonka. Cięzko znaleźć coś nowoczesnego , wygodnego i jeszcze w odpowiednim kolorze . Edytowane 29 Marca 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 mirelka - wklej jakie hokerki planujesz. Ja też bede musiała miec 2szt - kuchnia będzie "blada" bo biało, szaro, drewniana i nie wiem czy zrobic białe hokerki czy zaszalec włsnie z jakimś kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 mirela a ja tak jak na polu sieją ziarno, zamachem ten nawóz:rotfl: i wyszła zebra. ale pochwalę sie - lawenda wypuściła listki. ale ją skróciłam o 1/3 ogrodniczka kazała:) pograbiłam trawę i katar mi się odnowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Dam znać dzisiaj jak mi odpowiedzą czy produkują także w innych kolorach. Na razie mam 4 typy - tylko nie wiem co z kolorem .... http://allegro.pl/hoker-fotelik-87-113-prosty-duzy-wybor-tapicerki-i2197645892.html ten mi się podoba, tylko mam problemy z kolorem nóg . Chyba jednak powinnam zrezygnować z drewnianych i poszukać jakiejś nierdzewki. A szkoda, bo mają oooogggrrromny wybór kolorów . Chyba, że udało by mi się dobrać kolor do blatu - ale to będzie ciężko. Może białe nogi .... ? monia - świetna jesteś . Musisz czekać wobec tego. Lawenda ... kiedy ja będę mieć ją przy tarasie ?? Za to mam pakistańską miętę . W zeszłym roku wpadam wieczorem (w nocy) do apteki pewnego pana z Pakistaniu i ... czuję zapach, powalający. A ja od zapachów uzalezniona, bez żenady zawsze wypytuję i tym razem szczęka mi opadła - mieli w szklance malutką wiązankę mięty. Jeezu co za zapach. Wydębiłam kawałek, ukorzeniłam i ... przezimowała. Już czuję w ustach smak mojito z tą miętą . Edytowane 29 Marca 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dam znać dzisiaj jak mi odpowiedzą czy produkują także w innych kolorach. Na razie mam 4 typy - tylko nie wiem co z kolorem .... http://allegro.pl/hoker-fotelik-87-113-prosty-duzy-wybor-tapicerki-i2197645892.html ten mi się podoba, tylko mam problemy z kolorem nóg . Chyba jednak powinnam zrezygnować z drewnianych i poszukać jakiejś nierdzewki. Świetny ten hoker:eek: Bardzo mi się podoba tan na drewnianych nogach właśnie... A czemu chcesz mirelko z nierdzewki? I wybór materiałów jest tam ogromny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.03.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 mirela a taras się robi? mam nadzieję ze się pochwalisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 agawi bo ja z wyjątkiem drewnianego blatu nie mam nic z drewna w salonie. Mam fotel z ikei tirup więc dlatego boję się trochę tego na drewnianych nogach. http://naszemieszkanie.files.wordpress.com/2009/09/fotel-tirup.jpg?w=250 moje typy: fatalne kolory - czarny i żółty tylko do zaakceptowania http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/84/25/24/2184252406 tylko pomarańcz: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/04/13/27/2204132735 tylko czerwony - ale cuuudny: http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/32/01/32/2232013294 nie tak wygodny- ale KOLOR !!!! http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/87/83/32/2187833293 ten jest w super kolorze: http://www.hokerybarowe.pl/img/p/189-656-thickbox.jpg Ogólnie jak bym chciała połączyć dwa kolory to tylko mogę ten pierwszy z drewnianymi nogami zamówić w wymarzonych kolorach. Ewentualnie pomieszać hokery(chcę trzy) i kupić ostatnio fioletowy i ten zielonkawo-biały. Zrobią mi na zamówienie inny kolor - ale jak wezmę 100 sztuk . reni - czekam na transport ze Śremia (chcemy połączyć z jakimś ich innym transportem na Śląsk). Taras będzie w tym roku, ale się to na pewno przeciągnie (mąż musi jeszcze podbudowe zrobić). Ale sprawa już obgadana - z podbudową ruszamy jak się wypogodzi no i na dechy czekamy (legary tez od nich bieżemy, bo mi w Czechowicach krzyknęli ... 14 pln za mb a tam 5 pln netto - jest niezła różnica. Zresztą z deskami tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 oj to mirela możesz się nie doczekać, mnie też to zaproponowali i czekałam dobry miesiąc, dzwoniąc prawie codziennie, w końcu sama pojechałam, ale trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 czekamy do końca kwietnia, tak się umawiałam. Jak się nie uda to pozyczamy pomoc drogową i jedziemy sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.03.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ten pierwszy hoker bardzo mi się podoba. Może jeśli będzie miał czarne nóżki, to nie będzie się z niczym gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jak nic innego nie wymyślę to tak zostanie. Napisałam do nich o fotkę hokera z ... drewnianymi srebrnymi nogami. Mi się najbardziej ten czreowny podoba (ale musi być wygodny) no ale ten kolor ... gdybym jeszcze fioletowego tirupa nie miała to pewnie bym je kupiła, ale czerwien i fiolet .. brrr...Moim marzeniem jest jeszcze dokupienie takiego limonkowego tirupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 agawi bo ja z wyjątkiem drewnianego blatu nie mam nic z drewna w salonie. Mam fotel z ikei tirup więc dlatego boję się trochę tego na drewnianych nogach.. Rzeczywiście do takiego fotela bardziej pasuje na metalowej nodze:yes: Zrobią mi na zamówienie inny kolor - ale jak wezmę 100 sztuk . :lol2: Mi się bardzo poodba ten fioletowy i czerwony:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts