mirela99 11.04.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Oki, wyślij. Nie wiem na ile będę mogła pomóc. Moja też pożólkła w miejscu gdzie do psa chodziliśmy. Wygrabiłam, odżywiłam i nadal nie wygląda to ładnie . Chyba trzeba czasu. Ja nie chowam pościeli (bo i gdzie ?) od tego mam sypialnie (zawsze o tym marzyłam). Szukam jednak czegoś spokojnego, bardziej sielskiego. Może jednokolorwego. Może w tikeju coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mirelko ja też takie jednokolorowe wolę Jak poszukiwania żarówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 W czwartek jadę do Ikei i od razu na przeciwko do castoramy. Chcę jeszcze tam podpytać. I zadzwonię tam gdzie mi radziłaś.Szukam - dwóch przed dom - wąskokątne białe ciepłe słabsze SMD- trzech do szarej łazienki, mocnych, wąskokątnych, białe ciepłe power ledy- dwóch do szarej łazienki, słabsze, wąskokątne, białe ciepłe SMD- jednej do czarnej łazienki, IP44 najlepiej, wąskokątnek, biały zimny, power ledWszystkie GU-10, na 230V, wysokość 55 mm. Nie wiem jeszcze, czy są ledy zastępujące te mniejsze reflektorki ? muszę podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mirelko wyślę ale najpierw zrobię może coś mnie oświecisz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zegar ładny, zresztą bardzo podobny ma moja córa, tylko że z cyferkami (zegar w kolorze pastelowego fioletu). Cyferki możesz kupić w jakimś lepsiejszym sklepie papierniczym.Ja ostatnio mam fazę na białą pościel z grafitowym prześcieradłem lub wszystko białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja ostatnio mam fazę na białą pościel z grafitowym prześcieradłem lub wszystko białe. To tak jak u mnie jasna pościel i grafitowe prześcieradło a na święta założyłam czerwoną pościel i grafitowe prześcieradło i też było fajnie Mirelka a nie lepiej mieć przykrycie na łóżko dopasowane do kolorystyki pokoju i wtedy pościel już dowolna? Ja pomimo oddzielnej sypialni i tak zawsze łóżko nakrywam przykryciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie, trzeba dwa razy ścielić (raz pościel a drugi raz narzutę). Jak ja ją jeszcze jakoś ładnie poukładam tak mój mąż ... Ja lubię mieć dobraną pościel kolorystycznie. Jak zawsze spałam w totalnie ciemnych kolorach, tak teraz chcę kolor śmietankowy. Chyba jednak skłaniam się ku jednolitej pościeli. Bez dodatków. Szary to mój kolor, ale nie w sypialni . Za to So ma coś takiego, tylko z F&F (nabyłam przed świętami): http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/brunkrissla-komplet-poscieli__0116360_PE270917_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 oo ta by mi pasowała fajna Z przykryciem rozumiem, mojemu też nie chce się ścielić za to ja mam jakąś obsesje, że pościel musi być przykryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mój Jakub taką ma Fajna jest, tylko kolory na zdjęciu odbiegają od rzeczywistości - na żywo są mniej szare a bardziej w beż wpadają. I pościel do przedszkola mu z tej Ikeowskiej uszyłam. Lekko się wyróżnia na tle niebieskich misiów i różowych księżniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 11.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A ile córka ma lat? Może wystarczą jej zwykłe kreseczki? Szkoda popsuć klimat całego zegara. Może po prostu lepiej 12 kresek i np. tylko godzinę 3, 6, 9, 12 albo tylko 6 i 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ma 7 lat. Dam chyba tylko 12,3,6 i 9:). Jeszcze się ... nie zna na takim wskazówkowym . Hmm... nasza pościel ma ładne kolory (z jednej strony są drobniejsze kwadraciki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Szybko się nauczy Może nawet nie cyferki a kropeczki? A skąd macie swoją pościel? Skrót F&F nic mi nie mówi Ta z IKEA też jest ładna, tylko nie taka szara jak na zdjęciu. A my w sypialni mamy niezmiennie od wielu lat czarną pościel. Mama i teściowa niepocieszone, bo kwiatuszków i chmurek nie mogą nam sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 F&F to firma która sprzedaje swoje wyroby w Tesco. Ja mam teraz ciemnobordową. Ale ... biały podszerstek ogonów na niej widać i ... okruszki. U was nie widać takich drobinek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie, trzeba dwa razy ścielić (raz pościel a drugi raz narzutę). Jak ja ją jeszcze jakoś ładnie poukładam tak mój mąż ... Ja lubię mieć dobraną pościel kolorystycznie. Jak zawsze spałam w totalnie ciemnych kolorach, tak teraz chcę kolor śmietankowy. Chyba jednak skłaniam się ku jednolitej pościeli. Bez dodatków. Szary to mój kolor, ale nie w sypialni . Za to So ma coś takiego, tylko z F&F (nabyłam przed świętami): http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/brunkrissla-komplet-poscieli__0116360_PE270917_S4.JPG a moj syn ma taką z Ikei. jest tylko bardzo twarda, nie mięciutka. ja wolę takie mięciutkie:rolleyes: F&F to firma która sprzedaje swoje wyroby w Tesco. Ja mam teraz ciemnobordową. Ale ... biały podszerstek ogonów na niej widać i ... okruszki. U was nie widać takich drobinek ?na czym okruszków na pościeli??? u mnie nie widać , bo ją chowam. a jak mi sie nie chce chować , to mam narzutę ja też nie lubię pościeli nie przykrytej narzutą na dzień. my często w ciuchach siedzimy na łozku, to bardziej higienicznie jest z narzutą . po za tym pies teściowej przychodzi i on zawsze rozpędza się na łózko w sypialn( a łapy są nie zawsze czyste:o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 a moj syn ma taką z Ikei. jest tylko bardzo twarda, nie mięciutka. ja wolę takie mięciutkie:rolleyes: Aż poszłam do Jakuba pomacać. Normalna w dotyku pościel Co to znaczy mięciutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aż poszłam do Jakuba pomacać. Normalna w dotyku pościel Co to znaczy mięciutka?w Ikei jak będziesz to pomacaj taką brązową w białe kwiatki( ta jest miękka). a ta w kratę jest taka twarda ( być może ,że trafiła mi się taka partia, bo macałam czerwono - pomarańczową w kratę i była właśnie mięciutka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 11.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witaj,dziękuję za odp odnośnie lampki. Zdradzisz jeszcze jakie masz klamki do swoich pol-skone sipmle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A propos poscieli z Ikei to niestety niektóre z nich sa twarde i wręcz szorstkie, nie lubię ich, mam takie w paski i ich nie uzywam, bo nie lubię po nimi spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mirelko piękny ten zegar I faktycznie 4 cyfry wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 F&F to firma która sprzedaje swoje wyroby w Tesco. Ja mam teraz ciemnobordową. Ale ... biały podszerstek ogonów na niej widać i ... okruszki. U was nie widać takich drobinek ? U mnie niestety widać kłaczki, dlatego mamy przykrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts