malkul 20.04.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 o kurdelka ale róznice spore! mam teraz zagozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mirelko, piękny masz ten trawnik i wielka działkę, ale płaska i bez drzew, wiec mozna było koniem lub traktorem po niej jeżzić, u nas wszystko recznie bylo robione A kotki uwielbiaja, wszelkiego rodzaju opakowania, u nas czasami wręcz bija sie, ktory w kartonie będzie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Takiej wielkości taras powinien wystarczyć Mam wrażenie, że koty wolą zwykłe folie czy kartony niż drogie drapaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.04.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć Mirela , muszę cię jeszcze pomęczyc z tym modrzewiem, gdzies pisałaś że ktoś z FM brał ten modrzew z tego Śremia. Mogłabyś mi napisać kto bo chce zasięgnąć dokładniej języka co do jakości drewna po jakimś okresie użytkowania. byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mirelko, piękny masz ten trawnik i wielka działkę, ale płaska i bez drzew, wiec mozna było koniem lub traktorem po niej jeżzić, u nas wszystko recznie bylo robione A kotki uwielbiaja, wszelkiego rodzaju opakowania, u nas czasami wręcz bija sie, ktory w kartonie będzie spał Tak, ale ręcznie było też dużo robione. Jak sobie przypomnę grabienie ... ja i moja mama grabiłyśmy dwa dni ! Jakie miałam odciski . Teraz powoli krystalizuje się mój ogród (tzn na papierze). Połowa trawnika pójdzie out, będzie łąka kwietna i trawy ozdobne. Takiej wielkości taras powinien wystarczyć Mam wrażenie, że koty wolą zwykłe folie czy kartony niż drogie drapaki Tak taras będzie 20 metrowy - decyzja podjęta. A co do ogonów - u nas jednak niebieska torba z Ikei bije rekordy popularności . Cześć Mirela , muszę cię jeszcze pomęczyc z tym modrzewiem, gdzies pisałaś że ktoś z FM brał ten modrzew z tego Śremia. Mogłabyś mi napisać kto bo chce zasięgnąć dokładniej języka co do jakości drewna po jakimś okresie użytkowania. byłabym wdzięczna rere ma ale nawet jeszcze rok nie minął i z nią rozmawiałam o jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki Mirelko O kochana to ty sie tu zaraz chwal kto robi projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cześć Mirela , muszę cię jeszcze pomęczyc z tym modrzewiem, gdzies pisałaś że ktoś z FM brał ten modrzew z tego Śremia. Mogłabyś mi napisać kto bo chce zasięgnąć dokładniej języka co do jakości drewna po jakimś okresie użytkowania. byłabym wdzięczna nie rere ma tylko ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 hahaha.... widzisz ? A ja myślałam, ze tylko mam problemy z zapamiętaniem twarzy. Tak, reni przepraszam Cię bardzo . Więc reni kupowała tam gdzie ja będę zamawiać. A rasi ma modrzew syberyjski już chyba z 2 lata - ostatnio nawet fotki pstrykała w swoim watku. Ale nie wiem gdzie go zamawiała. Projekt robi mi kuzynka (już gdzieś o tym wspominałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 czy ta kuzynka ma na imie KASIA??? Czekamy zatem na realizacje bo trawy uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 nie, nie ma tak na imię. ja też czekam na realizację ale to jeszcze trochę potrwa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Donoszę, że dzisiaj koło 16 kurier odebrał paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jaaaa... super !!!Powiedz mi, myślisz, że sama sobie z renowacją drewna poradzisz ? Czy będziesz kogoś szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tez fotele kinowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tez fotele kinowe? no ba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mirelko nadrabiam u Ciebie - jakieś zaległości mi się porobiły http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif ufffff z ta roletą, ale kurcze kiepsko że trzeba będzie się z nią obchodzić jak z jajkiem Trawa Pewnie jak sie swojej dorobie będę sie do Ciebie kierować po radę dlaczego moja taka brzydka urosła Roletki fajnie wyszły A o ogrodzie projektowanym przez kuzynke pisałaś u mnie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jaaaa... super !!! Powiedz mi, myślisz, że sama sobie z renowacją drewna poradzisz ? Czy będziesz kogoś szukać ? Myślę, że dam radę. Zeszlifuję, zabejcuję albo pomaluję. Kształt nie jest zbyt skomplikowany i wszystko da się rozkręcić. Nie mają też drastycznych ubytków. Ale wiesz, może Wam wystarczy je po prostu wyszorować? Mi kolor zupełnie nie leży, więc będę kombinować. Mam nadzieję, że dojadą w całości. Kurier się nam trafił strasznie foszasty: Nosić trzeba, o rety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No a ja się zastanawiam jak je odbiorę - u mnie na wsi są tylko w godzinach dopołudniowych . Muszę coś wymyślić. Mi też kolor nie odpowiada - muszę mieć albo białe, albo czarne albo szare . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Chcesz może jakiś namiar na ich centralę? Może się dogadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jak masz to daj prosże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czołem mogę prosic o nazwę materiału z jakiego jest zrobiony parapet biały ?chyba w pokoju corkidzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts