TwoOfUs 04.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mam zapisany taki w ludziki jest w wersji z fioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.05.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Mirello a skąd masz te kinowe krzesełka,ale numer ja ich wczoraj szukałam na allegro nie wiedząc ,że Ty takie masz:) Edytowane 5 Maja 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ok, rozejrzę się jak będę i jeżeli będę super, dzięki za pomoc. Mam zapisany taki w ludziki jest w wersji z fioletem Za mało "krzykliwy" jak dla mnie . Ale na all jest masa kolorowych filców. Kolory zarąbiste, tylko muszę podpytać tapicera jaka by musiała być gramatura ... Mirello a skąd masz te kinowe krzesełka,ale numer ja ich wczoraj szukałam na allegro nie wiedząc ,że Ty takie masz:) na PW info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Się chłopcy narobili: http://images37.fotosik.pl/1515/3da1c41cb9041ea0med.jpg karmnik ościsty zaczyna kwitnać (maleńkie kwiatuszki się pojawiają: http://images39.fotosik.pl/1499/21a921dd37208562med.jpg A tutaj mój mini ogródek (zielnik). Niestety oprócz karmnika i mięty nic nie widać, ale to tylko kwestia czasu (mam nadzieję). Pojawiają się już maciejki (So sobie zasiała) . http://images42.fotosik.pl/338/06fea8a58952f79emed.jpg Nie muszę chyba pisać, że całą sobotę ostro walczyliśmy (huuurrrraaa mam czysty garaż) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witaj Mirelko po dlugiej nieobecności, super masz te podpory pod taras zrobione, u nas pan zrobił ciensze i rzadziej i teraz niestety taras sie trzesie, Roslinki szybko urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko nie starczyło czasu na hurtownię tkanin Jednak gdziekolwiek byłam i był dział tekstylny tam szukałam, ale niestety same okienne cienkie były. Znalazłam za to moim zdaniem idealną dekorację do waszej sypialni, pamiętasz jak mówiłam o czarnych firanko zasłonkach? TU Moim zdaniem byłyby super W ogóle to barocco kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witaj Mirelko po dlugiej nieobecności, super masz te podpory pod taras zrobione, u nas pan zrobił ciensze i rzadziej i teraz niestety taras sie trzesie, Roslinki szybko urosną My mamy co 60 cm, mam nadzieję, że będzie oki . Mirelko nie starczyło czasu na hurtownię tkanin Jednak gdziekolwiek byłam i był dział tekstylny tam szukałam, ale niestety same okienne cienkie były. Znalazłam za to moim zdaniem idealną dekorację do waszej sypialni, pamiętasz jak mówiłam o czarnych firanko zasłonkach? TU Moim zdaniem byłyby super W ogóle to barocco kupiłaś? Miałam te firanki na starym mieszkaniu . Barocco nie kupiliśmy - ciągle coś ważniejzego wypada, teraz taras , potem wakacje ... ja chyba nigdy sypielni nie urządzę . Dzięki za pamięć Venus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 to jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko ale zazdroszcze ręki do roślinek:jawdrop: ale to już wiesz:) aha miętę kupuje się w sadzonkach w ogrodniczym????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Moja mięta to historia . Mam ją od aptekarza który przywiózł ją ze swoich stron - z Pakistanu. Byłam w zeszłym roku u niego w aptece i powalił mnie ten zapach. Pan miał kilka gałązek w wodzie a zapach po prostu mnie wyrwał z butów. Zupełnie inaczej pachnie niż nasza polska pieprzowa (podobna bardzo duży wybór jest na tyskiej giełdzie). Wyżebrałam kilka gałązek i mamtrzy, piękne miętki. Czekam az podrosną, bo już mam na sadzonki trzech chetnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja mam tylko pieprzową miętę i już okropnie zazdroszczę ci tej pakistańskiej uwielbiam ten zapach a latem wodę z lodem świeżą miętą i cytrynką Taras coraz bliżej wykończenia panowie spisali się na medal i to mimo dłuuugiego weekendu Co do materiału na fotele to nie boisz się, że filc będzie się hmm... filcował? Ja miałam filcową torebkę i w miejscu gdzie ocierała o ubranie zrobiły się na niej takie sfilcowane wałeczki. Ale może na obicia to jest jakiś inny, mocniejszy filc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ale te fotele są przede wszystkim ...... do ozdoby . Powieszę tabliczkę: nie siadać na eksponatach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 koniecznie ale te wałeczki filcowe chyba można łatwo ogolić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ale te fotele są przede wszystkim ...... do ozdoby . Powieszę tabliczkę: nie siadać na eksponatach !!! Skoro tak, to można dać nieobiciowy materiał Byleby nie był za cienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Gdyby tylko się tak dało - to mam namiary na super materiały:http://2.bp.blogspot.com/-rxhNeXptYDI/T5foumYqLAI/AAAAAAAAEss/7xhH41Miedg/s400/IMG_6994.JPG http://www.craftoholicmom.com/search/label/Sklepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To ja głosuję za tym w staniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To ja głosuję za tym w staniki ej no, ale one nie będą stały w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ej no, ale one nie będą stały w garażu . a dlaczego w garażu;) Mirelko spróbuj sama obić tym cienkim:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 SAMA ??? monia czyś Ty oszalała ? Ja dziurki nie potrafię zaszyć a Ty mi każesz obijać fotele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko, jakie podpory pod taras co 60 cm to na moje 40 to masa tych podpór byłaby potrzebna, nie ma szans, pewnie będzie mniej. Ja tak z doskoku więc zapytam - robicie sami czy ktoś Wam wykonuje? Te podpory stoją na betonie wlanym w ziemię bo chyba nie bezpośrednio na gruncie? Może głupie te pytania ale chcemy taras zrobić sami a nie wszystko jeszcze wiemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts