TwoOfUs 07.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 szałowe te materiały, ten w staniki rządzi A w kwestii używania foteli to nie wiem co na to koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Koty się nie liczą - fotele będą w wiatrołapie, który będzie oddzielony szklanymi drzwiami (na jesień dopiero one u nas zaistnieją - fotele będą dobrą motywacją). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 yoka - podobno ilość i szerokość podpór powinna być indywidualnie dobierana (tak wyczytałam ). U nas co 60 cm bo legary i deski sa cienkie. Może jak znajdziesz grubsze to nie trzeba będzie tak gęsto. Ale tyle co mi emiranda pisałą, że i nich się chwieje taras (podobno jak jest mało słupów to się wszystko trzęsie). Podstawę robił mąż z kolegą, są one wlane 30 cm w ziemię.Natomiast sam taras będzie nam robił stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ok, dzięki. U nas ten beton to 60-70 cm w glebę musi iść bo glina . Robicie zadaszony ? Mam nadzieję, że nic się nie będzie chwiało chociaż nigdy nie wiadomo. Cała górę teoretycznie wiem jak zrobić ale podbudowa spędza mi sen z powiek. Czas najwyższy żeby sobie rozrysować co i jak. Tarasy są u mnie teraz na tapecie . Materiały fajne a fotele już widzę, że będą absolutnie niepowtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Koty się nie liczą - fotele będą w wiatrołapie, który będzie oddzielony szklanymi drzwiami (na jesień dopiero one u nas zaistnieją - fotele będą dobrą motywacją). Zbrodnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cats/smileys-cats-691705.gif... taka piękna i wygodna leżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 SAMA ??? monia czyś Ty oszalała ? Ja dziurki nie potrafię zaszyć a Ty mi każesz obijać fotele ? no wiesz , nie wiedziałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ok, dzięki. U nas ten beton to 60-70 cm w glebę musi iść bo glina . Robicie zadaszony ? Mam nadzieję, że nic się nie będzie chwiało chociaż nigdy nie wiadomo. Cała górę teoretycznie wiem jak zrobić ale podbudowa spędza mi sen z powiek. Czas najwyższy żeby sobie rozrysować co i jak. Tarasy są u mnie teraz na tapecie . Materiały fajne a fotele już widzę, że będą absolutnie niepowtarzalne. U nas też raczej gliniaste podłoże, ale podobno 30 cm wystarcza (głębokość zależy od grubości słupa ) zobacz: http://budomaxparkiety.pl/zakres-uslug/ukladanie-tarasow-drewnianych.html Zbrodnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cats/smileys-cats-691705.gif... taka piękna i wygodna leżanka To już Tirup nie wystarcza ?? Do dzisiaj słyszę, że bandziorowi kupiłam fotel skórzany (już nawet młodego tam nie wpuszcza) a nam narożnik materiałowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 eee....a ja to mówię do Fiony: panna zrób miejsce, jak się nie słucha to albo siadam albo biorę na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 nie no, to my już na nim nawet nie siadamy . Ale młodego choć by mógł wpuścić - nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no mógłby hrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 nie no, to my już na nim nawet nie siadamy . Ale młodego choć by mógł wpuścić - nie ? Trochę kosztowna ta kocia leżanka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 a mi 300 zł szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Trochę kosztowna ta kocia leżanka wyszła ja się cieszę, że to fotel a nie narożnik za kilka tysi . a mi 300 zł szkoda - więc co się szczypiesz ??? Dzisiaj jak pisałam u venus o westingu mi się przypomniało, że nie pokazałam mojej kociej poduszki. Muszę fotkę pstryknąć (ale to jak męża nie będzie w domu bo ma ze mnie ubaw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Fotek kinowe to nie mój temat, ale koty, no cóż siadaja gdzie chcą, a najbardziej lubieją miejsca gdzie my siedizmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Fotek kinowe to nie mój temat, ale koty, no cóż siadaja gdzie chcą, a najbardziej lubieją miejsca gdzie my siedizmy o wypraszam sobie, ja nie siedzę w szafce na herbatę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 o wypraszam sobie, ja nie siedzę w szafce na herbatę . Może czas zmienić nawyki? Taka super miejscówka Cię omija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 o wypraszam sobie, ja nie siedzę w szafce na herbatę . a ja się pod bidet nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a ja się pod bidet nie zmieszczę to musisz z wagi nieco zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a ja się pod bidet nie zmieszczę to musisz z wagi nieco zrzucić Two, masz jeszcze dwa wyjścia: albo walec wynająć albo wyżej zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) to musisz z wagi nieco zrzucić No wypraszam sobie na wage się mieszcze Edytowane 8 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts