Nelli Sza 20.05.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A ja żałuję, że nie zorientowałam się na czas, że jedziesz Może mogłam zabrać się z Tobą mirelko, bo mieszkamy od siebie chyba rzut beretem? Piękne tkaniny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Super tkaniny Mirelko Ostatnia genialna! Ja bym do nich poszła już w bardziej neutralny kolor drewna - szary albo czarny ewentualnie. Dropku tak też zrobimy . Mirelko jak będziesz wiedziała ile tego materiału potrzeba to daj znać, ja tapicera dopiero będę szukać ale materiał mogłabym sobie wcześniej zamówić tylko nie umiem oszacować ile tego Jasne, dam znać.Tylko nie wiem kiedy uda mi się zawitać u tapicera . Muszę w tym tygodniu się wyrobić (dzisiaj koszenie trawy, jutro wywiadówka So, pojutrze urodziny kolego So, w między czasie Soni basen (dwa razy) mój basen(też 2 razy) do tego zadania domowe, gotowanie, sprzątanie ... ufff.... i jeszcze malowanie pokoju (chyba we wtorek). Ah Mirelka Dzięki za spotkanie, mam nadzieję że jeszcze nas zaszczycisz mimo że kawał świata musisz przejechać. Tym bardziej cieszę się że udało nam się spotkać No baaa.... spotkamy się jeszcze na pewno Venisku . Mirelko jesteś wspaniałą, cudowną , ciepłą osobą, pokochałam Cię miłością WIELKĄ, dziekuje, że przyjechałaś Dzięki za otwarte zaproszenie, z pewnościa, trafie kiedys w Twoje regiony To ja dziekuję Ci za te dwudniowe niemal kolonie . Jeeezzzuuu nie mogę nie nachwalić PAwłowi Waszego ogrodu... tych brzózek. Ja też chcę takie cuda mieć na działce . Mirelko za wszystko - za podróż, za rozmowy, za to jaka jesteś na żywo - a jesteś niesamowita, za Twoje poglądy, za danie mi do myślenia wiesz w jakiej sprawie - mogłabym wymieniać bez końca albo ciemny brąz.. (...) Mirelko jeszcze raz dzięki za spotkanie i my już wiemy że to nie ostatni raz Oj, będziemy Cię do pionu przywracać z Olką . Choć ja sama miałam w domu rozmowę (ale szczerą) i wyciągnęłam z niej dużo . Musimy sobie z moim zorganizować jakiś wypad wspólny, bez So A z tym brązem... nie bluźnij kobieto . Mirelko, było mi bardzo miło, że mogłyśmy się spotkać w realu, pogadać, pośmiać się i w ogóle jesteś wesołą, miłą i przepiękną kobietą i już nie mogę się doczekać naszego następnego spotkania No mam nadzieję, że niedługo się spotkamy - fajnie mi się z Tobą gadało (szkoda, że tak krótko). A ja żałuję, że nie pogadałyśmy:(. nawet nie mów, byłam pewna, ze znajdziemy wspólny język a nie zostało nam dane nawet spróbować . A ja żałuję, że nie zorientowałam się na czas, że jedziesz Może mogłam zabrać się z Tobą mirelko, bo mieszkamy od siebie chyba rzut beretem? Piękne tkaniny Pozdrawiam A wiesz, że mnie dziewczyny pytały czy się znamy i ze wstydem musiałam przyznać że nie . Nawet nie wiem skąd dokłądnie jesteś (wiem tylko, ze spod P-ny). Dzięki, zapraszam do mnie częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Choć ja sama miałam w domu rozmowę (ale szczerą) i wyciągnęłam z niej dużo . Musimy sobie z moim zorganizować jakiś wypad wspólny, bez So Następne spotkanie z mężami, gdzieś bliżej południa Mam nadzieję, ze wszystko ok Mirelko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tak, zajebiscie . Po prostu czeka mnie teraz wiele romantycznych wieczorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tak, zajebiscie . Po prostu czeka mnie teraz wiele romantycznych wieczorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Mirela Bardzo miło Cię poznać A teraz biorę sie za Twój wątek - mam trochę do nadrobienia Pozdrawiam cieplutko a nawet upalnie... Ania/Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witaj Koleżanko ze zdjecia . Fajnie wyszło - nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 a ja już wszystkie zdjęcia obczaiłam czuję się jakbym z wami u Ali była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ty spryciulo !! Jest jeszcze jedno w zanadrzu, z kolonijnego pokoju -ODJECHANE jak cholera. Ale musicie emi spytać jak z prawami autorskimi. Ciekawa jestem czy byś poznała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mirelko jeszcze ja spóźniona przyszłam powiedzieć, że baaaaardzo mi było Cię w realu spotkać i chociaż chwilkę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ty spryciulo !! Jest jeszcze jedno w zanadrzu, z kolonijnego pokoju -ODJECHANE jak cholera. Ale musicie emi spytać jak z prawami autorskimi. Ciekawa jestem czy byś poznała . widziałam O wy gówniary jedne:P O czyim zdjęciu mówicie a!? Czy to ja w śpiworze kokardach i jedną nogawką pidżamy ? Mirelcia , cieszę się że przyjechałaś , że się poznałyśmy, zaliczyłyśmy wspólną noc jak na koloniach , kurczę jedynie czego żałuję że was pastą do zębów w nocy nie wysmarowałam ps. ech te twoje długie nogi A gdzie wy foty oglądacie?????, czemu ja ich jeszcze nie mam? , co prawda oglądałam u Alci, ale chcę jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mireeeeelcia, przyszłam dac buziaka:hug: i powiedziec, ze jak nie braz....to moze ....bezowy:rotfl::rotfl: se obejrzałam tkaniny i se focha strzelam....ze nie mam ich gdzie wcisnac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mirello a te wkrety? http://eurobolt.com.pl/298,spax-d-__do_tarasow__-nierdzewny.html gdzie te wasze foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 O, Basiu-dobrze ze wspomniałaś: czy wystarczy te nasze deseczki zaolejowac? (mamy we trzy te same Basiu, wiesz?) Moj pan Krzysiek ma zaczac jutro taras i kazal mi kupic olej firmy Bona....i mowil, ze zaden impregnat nie jest potrzebny...poradzcie, jak to jest u Was:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oj wiem wiem że Ty z tym brązem to na bakier jesteś . To czekam co tam w końcu postanowisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 trawa wykoszona?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.05.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 widziałam ale mamy kuleżankę - nie ? Mirelko jeszcze ja spóźniona przyszłam powiedzieć, że baaaaardzo mi było Cię w realu spotkać i chociaż chwilkę pogadać nadrobimy Kochana na pewno . Mi też było bardzo miło, dzięki za te kilka chwil. O wy gówniary jedne:P O czyim zdjęciu mówicie a!? Czy to ja w śpiworze kokardach i jedną nogawką pidżamy ? Mirelcia , cieszę się że przyjechałaś , że się poznałyśmy, zaliczyłyśmy wspólną noc jak na koloniach , kurczę jedynie czego żałuję że was pastą do zębów w nocy nie wysmarowałam ps. ech te twoje długie nogi A gdzie wy foty oglądacie?????, czemu ja ich jeszcze nie mam? , co prawda oglądałam u Alci, ale chcę jeszcze raz:) Foty dostałam dzisiaj na maila od Agusi. Ale to jedno .. to kwintesencja klimatu kolnijnego -nikt się niczym nie przejmował . Cudnie wyglądałaś, taka luzara. JEsteś zarąbistą towarzyszką do imprez, wymarzoną wręcz. Przepisy dałaś już, hę ? Mireeeeelcia, przyszłam dac buziaka:hug: i powiedziec, ze jak nie braz....to moze ....bezowy:rotfl::rotfl: se obejrzałam tkaniny i se focha strzelam....ze nie mam ich gdzie wcisnac:bash: Zawsze se możesz kieckę do tych wystrzałowych szpilek strzelić . Mirello a te wkrety? http://eurobolt.com.pl/298,spax-d-__do_tarasow__-nierdzewny.html gdzie te wasze foty? foty na mailu, dziewczyny nie chciały się ujawniać. Te wkręty, duch chce 60mm. Udało mi się kupić na all po 59 pln za 100 sztuk (potrzebuję 600 szt). O, Basiu-dobrze ze wspomniałaś: czy wystarczy te nasze deseczki zaolejowac? (mamy we trzy te same Basiu, wiesz?) Moj pan Krzysiek ma zaczac jutro taras i kazal mi kupic olej firmy Bona....i mowil, ze zaden impregnat nie jest potrzebny...poradzcie, jak to jest u Was:confused: Tupeciara ! .Teraz już wiemy kto wykupuje MAgdzi Zetprodukty ze sklepów !!! Kochana my tylko olejujemy (chyba jeszcze legary będą impregnowane), najtańszym olejem, duchu uważa, że bez sensu jest wydawac takiej wielkiej kasy na jakies wypasione. Oj wiem wiem że Ty z tym brązem to na bakier jesteś . To czekam co tam w końcu postanowisz..... sama jeszcze nie wiem . trawa wykoszona?????? monia ... moja trawa jest na językach sąsiadów. W niedzielę się zachwycali jedni a wczoraj drudzy. Tylko uważają nas (mnie) za świrów, bo ja dokłądnie trawkę muszę mieć pozbieraną (oni mulczują i zostawiają na trawniku) ,ja z opryskami ciągle chodzę i z nożem do usuwania chwastów. Nawet rowerzyści przystawają i oglądają. Pstryknę Ci foteczkę po wczorajszych dwugodzinnych bojach. Ale jestem z niej dumna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 O wy gówniary jedne:P O czyim zdjęciu mówicie a!? Czy to ja w śpiworze kokardach i jedną nogawką pidżamy ? Ciotka a Ty co taka bojowa a?! Szmalcu nie jadła z rana? Nie takiego to ja nie widziałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tupeciara ! .Teraz już wiemy kto wykupuje MAgdzi Zetprodukty ze sklepów !!! Kochana my tylko olejujemy (chyba jeszcze legary będą impregnowane), najtańszym olejem, duchu uważa, że bez sensu jest wydawac takiej wielkiej kasy na jakies wypasione. posikałam się:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts