mirela99 24.05.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U mnie też to ja jestem panem kosiarkowym. Wydaje mi się, że kochany mąż zostawia trawę skoszona (albo i nieskoszoną). Po prostu ... ja to robię lepiej. Ale relaksuję się bardziej przy plewieniu trawnika niż przy koszeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U mnie też to ja jestem panem kosiarkowym. Wydaje mi się, że kochany mąż zostawia trawę skoszona (albo i nieskoszoną). Po prostu ... ja to robię lepiej. Ale relaksuję się bardziej przy plewieniu trawnika niż przy koszeniu .:eek: Mirela nie wpędzaj mnie w kompleksy trawnikowe:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U mnie też to ja jestem panem kosiarkowym. Wydaje mi się, że kochany mąż zostawia trawę skoszona (albo i nieskoszoną). Po prostu ... ja to robię lepiej. Ale relaksuję się bardziej przy plewieniu trawnika niż przy koszeniu . A u nas mąż niema czasu ... ale nawet jakby miał ... ja tam lubię kosić Pielić też lubię, tylko w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mirela trawnik naprawdę robi wrażenie a na fotach chwastów nie widać Pokój Soni po metamorfozie super, dużo lepiej niż w różu ale te akcenty które zostały fajnie rozświetlają A Sonia zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A ja się zastanawiam czemu Cię rano nie było. a tu dziś 2 wielkie wydarzenia Czekam na relacje i wrażenia - mam nadzieję że nie do poniedziałku bo pęknę Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Powiedzieć Wam dlaczego lubicie kosić? Powiedzieć? Bo macie RÓWNO! Zapraszam do mnie, tu gwarantuję że można to zajęcie znienawidzić do reszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 o jeju, jaka przepiekna trawa! A chwasty to Ty z katalogu pokazalas, nie swoje I ta dzialka jaka wielka. Zazdroszcze Metamorfoza pokoiku bardzo udana. Prawie to samo a jaka roznica. Widac ze to pokoik duzej juz dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A teraz proszę mi tu dokładnie, jak na spowiedzi, opowiedzieć o tych drzwiach Bo to drzwi takie drzwiowe, nie szafowe? Są zlicowane? http://images41.fotosik.pl/1538/d178cdef7ac04017med.jpg mam pierwszą lekcję nauki renowacji moich fotelików(nie mogę się doczekać). I jak? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mirelko ale metamorfoza fajowa:) u mnie by nie przeszła Zu na etapie różu a Starszak ma jedną ścianę jasno szarą a i tak marudził ale mam pytanko o roletę u So - jest czysto biała? i gdzie zamawiałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.05.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 super przemiana pokoju Sonii.... szary a z rozem wyglada tak dziewczeco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 przychodzę zobaczyć taras ,a tu nic nie ma?Mirello napisz na priva czy jesteś zadwowolona z pracy sympatycznego pana Ducha-na priva bo pewnie tu zajrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.05.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 NA szybciaka, bo zaraz idę do Przystani Ocalenie na wiosenne sprzątanie . W pon odpowiem dokłądniej. Fotki może jutro uda mi się wkleić. Taras .... piękny. Właśnie zjadłam na nim 1 śniadanko (przy wtórze odgłosów z piły - sąsiad tnie palety ).Z pracy ducha jestem cholernie zadowolona, widać, że taras jest zrobiony perfekcyjnie. Jedyny minus to ... kolor . Kurna ... drzewo egzotyczne ... zgniły pomarańcz a nie egzotyk . Ale to mój świadomy wybór. I tak duch powiedział, że taras zszarzeje. Kwestia 2-3 lat. Ale jestem tak szczęśliwa, że nie zwracam na niego uwagi (na kolor znaczy). Zastanawiamy się, czy go nie pociągnąć dalej, do ściany (zrobię fotkę - wyjaśnię o co mi chodzi). A fotele ... siedziałyśmy od 18 do 23. Udało nam się rozebrać je na części pierwsze. Okazało się, że były 2 razy obijane. W środku są sprężyny ... związane ze sobą sznurkiem i związane ze sobą ... węzłem marynarskim . A co na sprężynach ? Pianka myślicie pewnie ? O nie .... SIANO!. Kupa siana . Sylwia porobiłą fotki - wkleję je jak mi prześle. Udało nam się też wyszlifować oparcia i zaszpachlować. No i wszystkie gumy zeskrobałyśmy. Najwięcej ich było pod oparcie dla rąk (tak na oko może z ... 20 donaldów). I część miętowych - było czuć . Za tydzień reszta. Dalej nie wiem na jaki kolor pomalować i jaki materiał wybrać. I ... te fotki z rozbiórki fotela oprawię w ramkę i powieszę nad odnowionymi fotelami w wiatrołapie . Zastanawiałam się, czy części materiału też nie przypiąć (jakie piękne płótno przytrzymywało to siano - cudne) . Fotki jutro, dzisiaj jeszcze do mam musimy iść. Całą niedzielę chyba przeleżę z książką na tarasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) W środku są sprężyny ... związane ze sobą sznurkiem i związane ze sobą ... węzłem marynarskim . A co na sprężynach ? Pianka myślicie pewnie ? O nie .... SIANO!. Kupa siana (tak na oko może z ... 20 donaldów). I część miętowych - było czuć http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif No to nie wiem czy ja się chce sama zabierać za tą renowację jak tam tyle niespodzianek a gumy zebrałaś do słoiczka czekam na szczegółową relację Edytowane 26 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.05.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 NA szybciaka, bo zaraz idę do Przystani Ocalenie na wiosenne sprzątanie .. co to przystan ocalenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mirelko no to masz przeboje z tymi fotelami Bardzo się ciesze że dechy Ci podpasowały i życzę Ci jutro duuuuuuuuuuużo słońca żebyś mogła spędzić ten dzień z książką na swoich nowych dechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mirelko super , że masz taras Cieszę się, że Ty sie cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mirelko, gratujeszyn tarasiku i okrutnie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mirelko zazdroszczę fotela i pokaż mój taras,:)w końcu nasze deski to siostrzyczki dlaczego planujesz powiększenie go?za mały?bo ja mam tylko metr szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Mirelko pokój córci przeszedł niesamowita metamorfozę i pomyśleć ze wystarczyło tylko zmienić kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts