narendil 30.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dzięki za fotki! Mam o czym myśleć Niezłą rozp...chę zrobiłyście z fotelami! I w końcu na jakim kolorze drewna stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.05.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pewnie szary, ale to jeszcze nie jest pewne . Jutro kolejna lekcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mirelko szare fotele beda genialne,sto razy lepsze niz brazowe Mszyc wspolczuje ciekawe z czym ja sie bede borykac w przyszlosci..... Milego dnia Ps.chcialabym cie zobzczyc dlubiaca w trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wczoraj skosiłam trawę więc nie mam czego rwać ;(. Muszę kilka dni poczekać. Co ja zrobię, jak nie trzeba będzie plewić ? Czy u was też tak dużo truskawek wszedzie ? My w pracy od tygodnia sobie kupujemy po kg . Ze śmietanką mniam ..... Mam w końcu drzwi z sypialni do garderoby. Przesuwane. Zrobione ze zwykłych drzwi pol-skone simple. Nie wyglądają źle (ja nie lubię tych paskownic brrr...). Ale nie ma się też nad czym zachwycać . I stolarz chyba trochę dużo wziął za samą robociznę . Moje miskanty odżyły, ciekawe do jakiej wysokości dorosną w tym roku (trochę jednak miały przestoju). Mszyce wczoraj spryskałam (nie miałam czasu na wywary, machnęłam i tyle). Mam nadzieję, że padną. Ma ktoś łupek granitowy na podjeździe ? Podoba mi się to bardzo a i tańsze jest nawet niż betonowa kostka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mirelko szare fotele beda genialne,sto razy lepsze niz brazowe co nie ? łazienki też szare są ładniejsze niż brązowe . No nie wiem jeszcze jak te ... czekoladowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hejka Mireklo Pokarzesz nowe drzwi? Zastanawiam się nad zrobieniem przesuwnych między sypialnią a gabinetem. No i oczywiście czekam na kolejną relację mrożących krew zmagań z fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pokażę, ale po weekendzie (nie robiłam fotek). Tak, dzisiaj chyba je przygotujemy do malowania . Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A kolorek postanowiony na szary? Ja też rozważam ciemną szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 tylko nie wiem czy ciemno szary czy jasno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 co nie ? łazienki też szare są ładniejsze niż brązowe . No nie wiem jeszcze jak te ... czekoladowe . leć zobacz,kochaniutka:D jak dla mnie...jakos tak zmysłowo-w stosunku do poprzedniej-"kurczakowej" wersji:D taras miał dzis byc...i gópi deszcz popsuł nam plany:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 biegnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.06.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mirelko ja nie wiem czy Twoje pielenie trawnika ma sens, mlezy jezeli nie wyrwany dokładnie z całym korzeniem rozmnozy sie na dwa mlecze inne chwaściki też. W moim przekonaniu najskuteczniejsza metodą pielenia jest malowanie pedzelkiem chwastów rundapem, to obumiera i tego sie pozbywasz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 W moim przekonaniu najskuteczniejsza metodą pielenia jest malowanie pedzelkiem chwastów rundapem, to obumiera i tego sie pozbywasz na zawsze Alu niestety nie na zawsze... My calą działkę przed założeniem ogrodu pryskaliśmy Roundapem i niestety większość na wiosnę odrosła:mad: Uważam,że najskuteczniejszą metodą na chwasty w trawie jest jej koszenie, a na rabatach agrowłóknina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 co nie ? łazienki też szare są ładniejsze niż brązowe . No nie wiem jeszcze jak te ... czekoladowe .ha, ha Hazelka czyta;) leć zobacz,kochaniutka:D jak dla mnie...jakos tak zmysłowo-w stosunku do poprzedniej-"kurczakowej" wersji:D taras miał dzis byc...i gópi deszcz popsuł nam plany:sick:no zdecydowanie brąz lepszy od kurczaka:D oj Ola do konca tygodnie ma być taka pogoda:( a wy deski kładziecie????? Mirelko moj miskant ma 60 cm - już!!!!! mam nadzieję ,że po deszczach wyszczeli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.06.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ha, ha Hazelka czyta;) no jak nie, jak tak:lol2: no zdecydowanie brąz lepszy od kurczaka:D prawda? oj Ola do konca tygodnie ma być taka pogoda:( a wy deski kładziecie????? yhy:yes:...ale że taras ma 60 m2, to idzie im jak po grudzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.06.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Alu niestety nie na zawsze... My calą działkę przed założeniem ogrodu pryskaliśmy Roundapem i niestety większość na wiosnę odrosła:mad: Uważam,że najskuteczniejszą metodą na chwasty w trawie jest jej koszenie, a na rabatach agrowłóknina. My w Gdyni jak polalismy rundapem i za miesiąc posialismy trawe to nie mielismy zadnych chwastów i rzeczywiście raz na pięc dni kosilismy, aby trawa sie rozrosła. Niestety tu w Mlano jest troche inaczej tu nie stosowalismy rundapu i trawa wyrosła bez chwastów dopiero w tym roku mamy pełno babki lancetowatej chociaz kosimy regularnie co 5 dni, ale nie wiem dlaczego dalej trawa sie nie chce zagęścić, chyba jednak jakiś słaby gatunek trawy zasiałam, bo to nowo zasiana jest bardzo gęsta A ja myślę, że u Was wiosną wyrosło po prostu nowe zielsko nie to polane rundapem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.06.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mierko przyniosłam inspiracjęhttp://www.customform.pl/_uploads/thumb/uploadsEDI---WYROBYFotelespring1-jpg_845_600_normal_0_1337235264.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 I jak praca nad fotelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 tak tylko zaglądam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) tak tylko zaglądam wieczorkiem Ja też Mirelko ja też przyniosłam fajne fotele http://9design.pl/data/gfx/pictures/medium/2/8/3782_2.jpg http://9design.pl/data/gfx/pictures/medium/2/5/3752_1.jpg http://9design.pl/data/gfx/pictures/medium/6/8/3886_1.jpghttp://9design.pl/data/gfx/pictures/medium/3/2/2423_1.jpg Wszystkie STĄD Edytowane 1 Czerwca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts