Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od marzeń, projektów, wizualizacji do ...

mirela99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Mirelka :)

Jejku ja nie wiedziałam,ze Ty masz taką dużą córkę!!!! :o

Wyglądasz na 20 lat więc wypada,że urodziłas ja w wielku.............. :lol2:

So jes sliczna, uroda po mamie :yes:

Zdjecia cuuudowne, samo ich obejrzenie sprawia,że czuję sie wypoczęta ;) :D

Pozdrawiam!

Mirelko piękne ujęcia:)

Ale się rozmarzyłam...................................po cichutku zazdroszczę :)

Piękne wspomnienia :)

ojej jak cudnie :hug:

So jest prześliczna, najbardziej podoba mi się zdjęcie na kuciapkach :lol: Podobna do tej aktorki Książkiewicz, takie piękne rysy twarzy :D

Pies znajomych maleństwo :D

Wasz młodzieniec uroczy :D

P.S. Powinniście mieć jeszcze jednego potomka, taka uroda :rolleyes:

dziękuję wam bardzo :). Niestety kolejnego potomka nie będzie ...

cudowny mieliście ten wyjazd...tyle miłych chiwil..,tez bym ewentualny mandat przyjeła za takie przyjemności i niesamowite wrażenia :yes:

Tak, przyszedł mandat z Wejherowa za.. prędkość :(. Prędzej niż my przybył znad morza ...

Boski wyjazd. Mirelko, jak z Ciebie laska. Zazdroszczę figury. Sonia, piękna dziewczynka!

dzięki :)

dopiero teraz zrozumiałam sens zdjęcia z podpisem o robieniu przerwy i miną So :lol2: :rotfl:

:lol2: Venus zakręcie ;)

ale ciiii.... fotek wtedy zroniłam kilka choć był sprzeciw :). Będzie mieć "na starość" pamiątkę :).

Hej Mirelka :)

Jejku ja nie wiedziałam,ze Ty masz taką dużą córkę!!!! :o

Wyglądasz na 20 lat więc wypada,że urodziłas ja w wielku.............. :lol2:

So jes sliczna, uroda po mamie :yes:

Zdjecia cuuudowne, samo ich obejrzenie sprawia,że czuję sie wypoczęta ;) :D

Pozdrawiam!

Karola ja bardzo późno rodziłam, miałam prawie trzydziestkę ...

Urody raczej po mnie nie ma (to po kim ? ;)), ma moją figurę. Uroda raczej po rodzinie męża (no i blondynka po nim).

Ależ cudne zdjęcia...no i jakie cudne wspomnienia...a Córcia urocza, że o Mamusi nie wspomnę:yes::hug:

Pikawę zanotowałam, końcem sierpnia wybieram się do Gdanska:D

Pikawa jest na starym mieście, polecam. Ta szarlotka z lodami i bitą smietaną .... BOSKA !

mirelko to pochwal sie jak kupisz donice bo jak ja szukałam to ciężki temat żeby cos senownego dobrze wykokanego znaleźć. I nie kupiłam.:(

Wiem, że podobno w LM są. Ale ja szukam plastików - nie stać nie na inne. Jak się zagłębiam w tematy trawkowe to widzę, ze chyba kupię z systemem nawadniającym. Na all jest ich dosyć dużo.

drop - dzięki. Tak, spędziliśmy baaardzo przyjemnie ten czas. Super !

Szkoda ze sie nie zalapalam na zdjecia,ale to wino i krajobraz mnie rozmarzyly:-)

o tak ... a nas tak romarzyły te wakacje, ze conajmniej raz w tygodniu staramy się zorganizować jakiś wieczorny spacerek po parku (w weekend jest taka gromada ludzi, że znienawidziliśmy nasz piękny pszczyński park), wstępujemy do kawiarenki która serwuje najlepsze pod słońcem czekoladowe desery, gdzie w tle słychać Kiepurę .... pustki tylko my z mężem i So (ostatnio zasmakowała w nocnych spacerach, po zmierzchu).

Mirelka co z krzesłami kinowymi? :D

Przerwa wakacyjna (najpier ja miała 2 tygodnie urlopu a teraz pani od foteli ma 3 :( ). Po 15 sierpnia startujemy dalej :). Czekam tymczasem na materiał.

A u nas zaczął się casting na brygadę od wjazdu. Musimy zrobić skomplikowany mostek (wjazd) nad rowem melioracyjnym i tylko będziemy robić obrzeża (krawężniki, moze jakiś granit) i wysypiemy na razie kamieniem. W przyszłości kostka jakaś bedzie.

Edytowane przez mirela99

Dzięki, umnie lepiej. Dalej jestem na antybiotyku ale już spoko, jakoś funkcjonuję. Swoją drogą nie przypuszczałam, że przy zwykłym zapaleniu gardła można mieć aż tak wysoką gorączkę ... Reszta rodziny zdrowa :)

A jak wasze ? Wszyscy polegliście, czy choć Tobie się udało ?

Kochana pogłaszczę, ucałuję :).

A co z Twoim wjazdem ? Masz wspólny czy co ?? Mnie nasz przeraża. Sam mostek ze 3-4 tysie. Do tego krawężniki (sam materiał) półtorej ... jezu plus robocizna i jeszcze nadsypać trzeba ... osiwnę.