rere79 18.07.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Boski wyjazd. Mirelko, jak z Ciebie laska. Zazdroszczę figury. Sonia, piękna dziewczynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 dopiero teraz zrozumiałam sens zdjęcia z podpisem o robieniu przerwy i miną So Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 dopiero teraz zrozumiałam sens zdjęcia z podpisem o robieniu przerwy i miną So Venus zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.07.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Hej Mirelka Jejku ja nie wiedziałam,ze Ty masz taką dużą córkę!!!! Wyglądasz na 20 lat więc wypada,że urodziłas ja w wielku.............. So jes sliczna, uroda po mamie Zdjecia cuuudowne, samo ich obejrzenie sprawia,że czuję sie wypoczęta Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.07.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ależ cudne zdjęcia...no i jakie cudne wspomnienia...a Córcia urocza, że o Mamusi nie wspomnę Pikawę zanotowałam, końcem sierpnia wybieram się do Gdanska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.07.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mirelko piękne ujęcia:) Ale się rozmarzyłam...................................po cichutku zazdroszczę Piękne wspomnienia ojej jak cudnie So jest prześliczna, najbardziej podoba mi się zdjęcie na kuciapkach Podobna do tej aktorki Książkiewicz, takie piękne rysy twarzy Pies znajomych maleństwo Wasz młodzieniec uroczy P.S. Powinniście mieć jeszcze jednego potomka, taka uroda dziękuję wam bardzo . Niestety kolejnego potomka nie będzie ... cudowny mieliście ten wyjazd...tyle miłych chiwil..,tez bym ewentualny mandat przyjeła za takie przyjemności i niesamowite wrażenia Tak, przyszedł mandat z Wejherowa za.. prędkość . Prędzej niż my przybył znad morza ... Boski wyjazd. Mirelko, jak z Ciebie laska. Zazdroszczę figury. Sonia, piękna dziewczynka! dzięki dopiero teraz zrozumiałam sens zdjęcia z podpisem o robieniu przerwy i miną So Venus zakręcie ale ciiii.... fotek wtedy zroniłam kilka choć był sprzeciw . Będzie mieć "na starość" pamiątkę . Hej Mirelka Jejku ja nie wiedziałam,ze Ty masz taką dużą córkę!!!! Wyglądasz na 20 lat więc wypada,że urodziłas ja w wielku.............. So jes sliczna, uroda po mamie Zdjecia cuuudowne, samo ich obejrzenie sprawia,że czuję sie wypoczęta Pozdrawiam! Karola ja bardzo późno rodziłam, miałam prawie trzydziestkę ... Urody raczej po mnie nie ma (to po kim ? ), ma moją figurę. Uroda raczej po rodzinie męża (no i blondynka po nim). Ależ cudne zdjęcia...no i jakie cudne wspomnienia...a Córcia urocza, że o Mamusi nie wspomnę Pikawę zanotowałam, końcem sierpnia wybieram się do Gdanska:D Pikawa jest na starym mieście, polecam. Ta szarlotka z lodami i bitą smietaną .... BOSKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Eh, widzę, że mnie tu jakieś fantastyczne foty ominęły A może byłaby szansa na privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.07.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 jasne A w międzyczasie ... pochalę się moją miłością - do traw . MUSZĘ kupić na dniach . Pochwalę się fotkami jak coś się wykrystalizuje, ale już się nie mogę doczekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.07.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 mirelko to pochwal sie jak kupisz donice bo jak ja szukałam to ciężki temat żeby cos senownego dobrze wykokanego znaleźć. I nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.07.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mirelko, dzięki za zdjęcia Przepiękne są! I Ty przepiękna i So Mam nadzieję, że spędziliście czas przynajmniej tak przyjemnie i romantycznie jak to się wydaje na fotkach. Naprawdę trudno o lepszą i ładniejszą pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.07.2012 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 mirelko to pochwal sie jak kupisz donice bo jak ja szukałam to ciężki temat żeby cos senownego dobrze wykokanego znaleźć. I nie kupiłam. Wiem, że podobno w LM są. Ale ja szukam plastików - nie stać nie na inne. Jak się zagłębiam w tematy trawkowe to widzę, ze chyba kupię z systemem nawadniającym. Na all jest ich dosyć dużo. drop - dzięki. Tak, spędziliśmy baaardzo przyjemnie ten czas. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 cześć mirelko chciałam dopytac czy kupowałas u tego pana z allegro te lniane obrusy? jesli tak to jaka jakość?zadowolona jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.07.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 nie, ale będę niedługo będę. Namiar mam od dziewczyn z forum (nie pamiętam jakich) i bardzo je chwaliły. To są obrusy zawierające tylko w jakiejś części len. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 28.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Szkoda ze sie nie zalapalam na zdjecia,ale to wino i krajobraz mnie rozmarzyly:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mirelka co z krzesłami kinowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.07.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Szkoda ze sie nie zalapalam na zdjecia,ale to wino i krajobraz mnie rozmarzyly:-) o tak ... a nas tak romarzyły te wakacje, ze conajmniej raz w tygodniu staramy się zorganizować jakiś wieczorny spacerek po parku (w weekend jest taka gromada ludzi, że znienawidziliśmy nasz piękny pszczyński park), wstępujemy do kawiarenki która serwuje najlepsze pod słońcem czekoladowe desery, gdzie w tle słychać Kiepurę .... pustki tylko my z mężem i So (ostatnio zasmakowała w nocnych spacerach, po zmierzchu). Mirelka co z krzesłami kinowymi? Przerwa wakacyjna (najpier ja miała 2 tygodnie urlopu a teraz pani od foteli ma 3 ). Po 15 sierpnia startujemy dalej . Czekam tymczasem na materiał. A u nas zaczął się casting na brygadę od wjazdu. Musimy zrobić skomplikowany mostek (wjazd) nad rowem melioracyjnym i tylko będziemy robić obrzeża (krawężniki, moze jakiś granit) i wysypiemy na razie kamieniem. W przyszłości kostka jakaś bedzie. Edytowane 30 Lipca 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.07.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Cześć kochana Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 AAAAA! Mój Berlin! Ja przez tego ^&%^@%!!! dewelopera musiałam ze swojego wyjazdu zrezygnować Pogłaszcz ode mnie choć kilka ulic i kamienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.07.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzięki, umnie lepiej. Dalej jestem na antybiotyku ale już spoko, jakoś funkcjonuję. Swoją drogą nie przypuszczałam, że przy zwykłym zapaleniu gardła można mieć aż tak wysoką gorączkę ... Reszta rodziny zdrowa A jak wasze ? Wszyscy polegliście, czy choć Tobie się udało ? Kochana pogłaszczę, ucałuję . A co z Twoim wjazdem ? Masz wspólny czy co ?? Mnie nasz przeraża. Sam mostek ze 3-4 tysie. Do tego krawężniki (sam materiał) półtorej ... jezu plus robocizna i jeszcze nadsypać trzeba ... osiwnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts