Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od marzeń, projektów, wizualizacji do ...

mirela99

Recommended Posts

No i wykrystalizował się pokój P. (za to sypialnia legła w gruzach). Muszę poczytać o płytach betonowych (kto ma na FM ?). Ogólnie - będzie beton, stoliczek, jakaś lampa

.

ja mam, ja mam :wave: :wave:

w łazience w prawdzie ale mam :yes:

Ola U ma w połowie domu :) :p i Edyta M też (tylko one miały nie płyty tylko jakby tynk formowany w płyty....)

Ps. koniecznie dawaj fotki pokoju So

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie się zapowiada!

Płyty betonowe znajdziesz w dzienniku Marcina

A u Salika i Sheenaz jest tynk imitujący beton kładziony przez jakąś firmę.

Taki tynk własnoręcznie kładła również u siebie Pinacolada.

Ja też planuję :wiggle:

A i w jej dolnej łazience są chyba płyty.

EDIT: Widzę, że właścicielka sama się odezwała :)

masz płyty? Łatwo się je montuje ? Cena powyżej 100 pln za metr ? Można stosować na płytach gk na stelażu ?

No i Lenka dorwała laptoka.....zmuszając mamę do małej przerwy ;)

MAM płyty (kupione od elkaminodom), montowane przez pana fliziarza (nie narzekał choc pojedyncza płyta dośc ciężkawa), płyta o wymiarach 90/75cm kosztowała ok 70zł, klejone mam na murze. Nie wiem czy kg by utrzymał..... Zanim klej wyschnie czy płyta nie nasiąknie? Chyba że zdecydujesz sie na kotwienie to stelaż trzeba przygotowac pod wymiar tak, żeby kazda ze srub wkrecona była w profil.....

o, dzięki :)

Znalazłam producenta niedaleko mnie - Bielsko-biała http://artisvisio.pl/plyty-z-betonu-architektonicznego-9-3-34.html

Więc tak: ma płytkę gk na stelażu nie nadaje się - za ciężkie. Do ściany z pustaka - jak najbardziej. Klej ekastyczny polecają z mapei (ok 50-55 pln za worek). Cięcie - bezproblemowe. Kolorów kolka (za biały dopłata 10%). Płytki mają budowę rozwartą czyli przy ścianie się stykają a na zewnątrz tworzy się szczelina. Impregnować można (ale nie trzeba), koszt niewielki. Cena za metr to 125 pln (nawet mi dowiozą bo niedaleko jest).

No i następny temat zaliczony ;). Jak zrobię pokój P. industrialny to chyba jednak sypialnia pozostanie taka jak pierwotnie planowałam - baroko-nowoczesna :).

Ciekawy pomysł na gabinet się krystalizuje :popcorn: Betonowe płyty będą super :cool:

Na francuskiej stronie Ikei oba fotele są normalnie wśród produktów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-196340.gif i całkiem fajny ten Strandmon, chyba też muszę się w weekend wybrać na wycieczkę :)

Kurcze i faktycznie wiele rzeczy, z serii PS i nie tylko, jest tańsza niż w UK. Przecież nie będę stąd targać na Wyspy :D

No popatrz, w końcu coś jest tańsze w kraju nad Wisłą.

Bo jak do tej pory. to wychodziło mi na to, że bardziej się opłaca importować dobra do nas :lol2: