1976pinacolada 22.08.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No i wykrystalizował się pokój P. (za to sypialnia legła w gruzach). Muszę poczytać o płytach betonowych (kto ma na FM ?). Ogólnie - będzie beton, stoliczek, jakaś lampa . ja mam, ja mam :wave: w łazience w prawdzie ale mam Ola U ma w połowie domu i Edyta M też (tylko one miały nie płyty tylko jakby tynk formowany w płyty....) Ps. koniecznie dawaj fotki pokoju So Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 masz płyty? Łatwo się je montuje ? Cena powyżej 100 pln za metr ? Można stosować na płytach gk na stelażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Fajnie się zapowiada! Płyty betonowe znajdziesz w dzienniku Marcina A u Salika i Sheenaz jest tynk imitujący beton kładziony przez jakąś firmę. Taki tynk własnoręcznie kładła również u siebie Pinacolada. Ja też planuję A i w jej dolnej łazience są chyba płyty. EDIT: Widzę, że właścicielka sama się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.08.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 masz płyty? Łatwo się je montuje ? Cena powyżej 100 pln za metr ? Można stosować na płytach gk na stelażu ? No i Lenka dorwała laptoka.....zmuszając mamę do małej przerwy MAM płyty (kupione od elkaminodom), montowane przez pana fliziarza (nie narzekał choc pojedyncza płyta dośc ciężkawa), płyta o wymiarach 90/75cm kosztowała ok 70zł, klejone mam na murze. Nie wiem czy kg by utrzymał..... Zanim klej wyschnie czy płyta nie nasiąknie? Chyba że zdecydujesz sie na kotwienie to stelaż trzeba przygotowac pod wymiar tak, żeby kazda ze srub wkrecona była w profil..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 W Ikei w Warszawie byl ten szary fotel cena 899 zł ...ale czy wygodny to ja nie wiem :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 o, dzięki Znalazłam producenta niedaleko mnie - Bielsko-biała http://artisvisio.pl/plyty-z-betonu-architektonicznego-9-3-34.html Więc tak: ma płytkę gk na stelażu nie nadaje się - za ciężkie. Do ściany z pustaka - jak najbardziej. Klej ekastyczny polecają z mapei (ok 50-55 pln za worek). Cięcie - bezproblemowe. Kolorów kolka (za biały dopłata 10%). Płytki mają budowę rozwartą czyli przy ścianie się stykają a na zewnątrz tworzy się szczelina. Impregnować można (ale nie trzeba), koszt niewielki. Cena za metr to 125 pln (nawet mi dowiozą bo niedaleko jest). No i następny temat zaliczony . Jak zrobię pokój P. industrialny to chyba jednak sypialnia pozostanie taka jak pierwotnie planowałam - baroko-nowoczesna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ciekawy pomysł na gabinet się krystalizuje Betonowe płyty będą super Na francuskiej stronie Ikei oba fotele są normalnie wśród produktów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-196340.gif i całkiem fajny ten Strandmon, chyba też muszę się w weekend wybrać na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zamawiam ten materiał na moje fotele kinowe:http://www.amybutlerdesign.com/images/inspiration/lifestyle/images/love/lam_23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Śliczny to będą niesamowicie oryginalne fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 mirelo to twoja torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 nie, to mój przyszły materiał na fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja bym tą torbę przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Świetny materiał wybrałas Mirelko.Kiedy mozna zasiąść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 mirelka ten fotel ze stali proszkowanej znalazłam dzis na polskim katalogu online za 499,99zł. Strona 249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Lecę do tej IKEI też, bo jakieś skarby wynajdujecie, a ja cóś nie na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.08.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 nie, to mój przyszły materiał na fotele a o tym wiem. Ale znając twoje artystyczne zapędy myślałam ,że sobie taką torbę sprawiłas:yes: ostatnio bylam na Yumie w kinie i byly twoje fotele w wersji oryginalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.08.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 a u mnie te sufity nie pasowały takie gołe i chcieliśmy belki zostawić i też nie wyszło. Więc mam je otynkowane tynkiem zewnętrznym szarym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja już mam katalog Ikea w domku Kurcze i faktycznie wiele rzeczy, z serii PS i nie tylko, jest tańsza niż w UK. Przecież nie będę stąd targać na Wyspy Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kurcze i faktycznie wiele rzeczy, z serii PS i nie tylko, jest tańsza niż w UK. Przecież nie będę stąd targać na Wyspy No popatrz, w końcu coś jest tańsze w kraju nad Wisłą. Bo jak do tej pory. to wychodziło mi na to, że bardziej się opłaca importować dobra do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A z takich lekko industrialnych kinkietów, to może jeszcze Markslojd Fjallbacka? Widziałam, że u Dropki pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts