naberia 10.09.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No w końcu widzę ogród Trawę macie rewelacja. U nas to naprawdę porażka. A roślinki się szybko rozrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Hej Mirelko! Przyszłam z polecenia narendil zapytać o drzwi łamane do garderoby córci. Przepraszam, ale przeszukałam kilka stron wątku i nie znalazłam potrzebnych informacji, więc po prostu zapytam. Jak one są montowane? Tak chyba nie ma żadnej ościeżnicy? Jakie wymiary miał otwór?Z góry bardzo Ci dziękuję i jeszcze raz przepraszam, że sama nie znalazłam odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) [Ale się obkupiłaś i to wszystko na tej ogrodowej wyprzedaży? Pstrykniesz fotkę kuchni z kinkiecikami? pstryknę, ale jestem ostatnio niedysponowana Tak, wszytsko tam. Udałam 200 pln i 5 drzewek kupiłam Dołączam do grona pękających z zazdrości ,na widok Twojej trawy Od tego tygodnia nie będzie taka piękna - będzie się nad nią pastwił wertykulator . A z przodu catepilar mi na nią wjechał jak kopał rów na prąd do bramy No w końcu widzę ogród Trawę macie rewelacja. U nas to naprawdę porażka. A roślinki się szybko rozrosną dzięki Hej Mirelko! Przyszłam z polecenia narendil zapytać o drzwi łamane do garderoby córci. Przepraszam, ale przeszukałam kilka stron wątku i nie znalazłam potrzebnych informacji, więc po prostu zapytam. Jak one są montowane? Tak chyba nie ma żadnej ościeżnicy? Jakie wymiary miał otwór? Z góry bardzo Ci dziękuję i jeszcze raz przepraszam, że sama nie znalazłam odpowiedzi ja nie wiem, ale one łamane raczej nie są http://images50.fotosik.pl/1655/1e49630932929a4fmed.jpg http://images39.fotosik.pl/1741/de57626eadaac858med.jpg http://images35.fotosik.pl/1610/cab5d2432da3fe9emed.jpg http://images41.fotosik.pl/1744/b6733851714ebd13med.jpg Edytowane 11 Września 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Aj, pokręciłam Ale głównie chciałam Domi nakierować na drzwi bez ościeżnicy. Łamane też pewnie da się zrobić, w końcu to kwestia zawiasu i mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ale super zlewają się ze ścianą! Gratuluję pomysłu!To chyba wychodzi na to, że można mechanizmy szafowe spokojnie stosować w otworach drzwiowych do pomieszczeń, gdzie drzwi mają być tylko przysłonięciem bałaganu:wiggle: przykręcenie do muru pewnie trudniejsze, ale nie niemożliwe:) Cieszy mnie to bardzo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.09.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Buziaki zostawiam Mam nadzieję że ze zdrówkiem już lepiej i wiesz co powoduje ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mirelko wyczytałam u Agi, ze u Ciebie coś ze zdrówkiem nie tak Trzymaj się kochana i oszczędzaj troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Szukam białego kinkieciku pasujacego do tej lampy:http://4.bp.blogspot.com/-uWCKJ2Byylo/TtAXpRX8l2I/AAAAAAAAAOc/ncS2lS-8u0I/s1600/P1030880.JPGwidział ktoś gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mirelko c u Ciebie, jak tam zdrówko na lampach się zupełnie nie znam i nie orientuję, ale nie ma przypadkiem takiego kikiecika w Ikei ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 w swoich zasobach znalazłam tylko coś takiego varberg markslojd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Co ja wyczytałam mirelko, zwolnij i dbaj o siebie Mój mąż ma nadciśnienie. Da się z tym żyć. Dobre leki działają cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.09.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wczotaj byłam o laryngologa... miałam do nosa wkłądany bandaz i jakieś ustrojstwo grubości 4 zapałek .... krew mi leciała cały wieczór . Mówiłam już, że zepsuła mi się kostkarka ? Okazuje się, że trzeba co jakiś czas w niej zamieszać aby lód się nie zbrylił . Pamiętajcie o tym jak macie kostkarkę w swoim sbs-ie. Dzisiaj ma przyjść materiał na fotele. Zakupiłam ciśnieniomierz . Na razie to podejrzenie wysokiego ciśnienia ... A... wczoraj pan wertykułował mi trawę. To ustrojstwo waży 700 kg (wertykulator). Muszę dzisiaj kupić piasek. I siać . Ale się sąsiedzi znowu będą ze mnie natrząsać. W zeszłą sobotę pojechałam na zakupy i pan koparką wpakował mi się na przedni trawnik Zdarł darń. Sąsiedzi mało zawału nie dostali jak to zobaczyli ... bali się, ze rozszarpię koparkowego po powrocie. Podobno wybiegli patrzeć przed dom - takich mam sąsiadów nabijających się z mojej pielęgnacji trawnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Uściskać przyszłam Koparkowy przeżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jakoś umknął mi post o pokładających się trawach A ja coś wiem o nich Brachypodium Sylvaticum nasza rodzima leśna Moje inspiracje, mam nadzieję, że zrealizuję Nie wiem niestety co to za trawy. Może Hakonehloa Dwie turzyce Carex Glauca i Carex Morrovii Turzyce calkiem nieźle się nadają na łanowe nasadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 mirelko a co z tym nosem??? i ciśnienie masz wysokie??? ja chyba za niskie, bo śpię na stojąco:rolleyes: a koparkowego udusiłaś ? przejechałaś walcem? czy coś innego wymyśliłaś??? a moja kostkarka się nie psuje. ani a starym sbsie, ani w nowym. ale ja cz\asami wyciągam lód ręką z tego pojemnika, oczywiście po otworzeniu zamrażalki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.09.2012 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Uściskać przyszłam Koparkowy przeżył? przeżył. Ale jakoś straciłam werwę i ... chyba oleję tej jesieni trawnik. Choć z drugiej strony na dniach płot będzie w tym miejscy stawiany, więc pewnie i tak mi nieco trawnik rozorają. Jakoś umknął mi post o pokładających się trawach A ja coś wiem o nich Brachypodium Sylvaticum nasza rodzima leśna[ATTACH=CONFIG]136606[/ATTACH] Moje inspiracje, mam nadzieję, że zrealizuję[ATTACH=CONFIG]136607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136608[/ATTACH] Nie wiem niestety co to za trawy. Może Hakonehloa Dwie turzyce Carex Glauca i Carex Morrovii[ATTACH=CONFIG]136610[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136613[/ATTACH] Turzyce calkiem nieźle się nadają na łanowe nasadzenia Dzięki pestko. Wiesz co ? Ja chyba kocham turzyce . Jak widzę moją, jak się tak super rozrasta (ekspansywna jest cholernie). Tylko je trzeba sadzić z sadzonki, a to mnie zrujnuje mirelko a co z tym nosem??? i ciśnienie masz wysokie??? ja chyba za niskie, bo śpię na stojąco:rolleyes: a koparkowego udusiłaś ? przejechałaś walcem? czy coś innego wymyśliłaś??? a moja kostkarka się nie psuje. ani a starym sbsie, ani w nowym. ale ja cz\asami wyciągam lód ręką z tego pojemnika, oczywiście po otworzeniu zamrażalki:) Właśnie pan mówił, że ją się wyciąga (ja nie wiedziałąm o tym) i jak się zbryluje lód to nie ma problemu. Wiesz co ? Okazuje się, że ciśnienie wysokie także powoduje osłabienie (przynajmniej tak twierdzi mój lekarz). Ja miałam kilka dni takich, że przespałam prawie 20 godzin na dobę. Nie byłam w stanie nawet wejść na górę aby się ubrać . Przyjechał materiał . Pstryknę w weekend fotkę. Jak przyłożyłam do oparcia to ... wow ale jest ostry. Czadowy, odjechany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.09.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 mirelko cholera ja tez tak śpię. Jak niedzwiedz chyba w sen zimowy zapadnę a twoja trawa nawet zoorana jest śliczna:jawdrop: no i niedługo fotele obite będą i jak ta tkanina fajna???? jest mięśista??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.09.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 nie, to jest bawełna. Faktura trochę jak płótno żeglarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Oj Mirelko, nie za wesoło z tym krwotokiem i wysokim ciśnieniem. Ale nie dziwota, że Ci tak podskoczyło jak koparkowy jeździ po pięknej trawce . Wracaj do zdrówka szybko, zbij ciśnienie i oby tych krwotoków już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 rany dziewczyny - Wasza szczegółowa wiedza o gatunkach traw mnie poraża:jawdrop: Mirelko - na wypadek gdyby to jednak było wysokie ciśnienie uprzejmie informuję, że mojej mamie pomogła dieta owocowo-warzywna (nie na stałe oczywiście - musi co jakiś czas powtarzać kurację, ale to był jedyny sposób na odstawienie leków - a lekarze mówili że już do końca życia będzie musiała brać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts