monika996 14.09.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 nie, to jest bawełna. Faktura trochę jak płótno żeglarskieczyli taki grubszy. to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.09.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Lampki w kuchni:http://images50.fotosik.pl/1663/55c9d2f3d8cc8203med.jpghttp://images37.fotosik.pl/1771/fc5d1da2b75ad8dbmed.jpg I materiał (to szare to oparcie fotela):http://images38.fotosik.pl/1787/4ca6f16eaf2f7749med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.09.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 W szkółce obok mają doorenbosy: wysokosc szczepienie obwód pnia na wys. 1m detal hurt[TABLE][TR][TD]12[/TD][TD]Brzoza pożyteczna „Doorenbos” wysokość:[/TD][TD]300-350 [/TD][TD]160-180 [/TD][TD]pojemnik [/TD][TD]12-14 [/TD][TD]130.00 [/TD][TD]120.00[/TD][/TR][TR][TD]13[/TD][TD]Brzoza pożyteczna „Doorenbos”wysokość:[/TD][TD]300-350[/TD][TD]-[/TD][TD]goły korzeń[/TD][TD]13-17[/TD][TD]130.00[/TD][TD]120.00[/TD][/TR][TR][TD]14[/TD][TD]Brzoza pożyteczna „Doorenbos”wysokość:[/TD][TD]250-300[/TD][TD]-[/TD][TD]goły korzeń [/TD][TD]6-10[/TD][TD]100.00[/TD][TD]90.00[/TD][/TR][/TABLE] Marzę o dwóch (jedną zwykłą już mam, wysokoą na 5 metrów). Ale z gołym korzeniem do kupienia po 15 października. Na wiosnę ... powiększamy taras. Nie dlatego, że obecny jest za mały. Ale zmieniła nam się koncepcja: taras mamy od stony południowej. Słońce czadzi niemożliwie. Nie chcieliśmy zadaszenia, bo nie lubie ciemnego salonu. Myślałam o drzewach. Ale stwierdziliśmy, że pociągniemy taras szerzej (o ok. 3 metry) i nad tą poszerzoną częścią zbudujemy zadaszenie. Obecnie zastanawiamy się czy dać tam coś prześwitującego (plexi się łamie, szyba droga) i puścić pnącza, czy też pokryć blachodachówką )a pnącze i tak zasadzimy). Będzie wtedy miejsce zacienione i zadaszone (12 metrów)ale także dużo słonecznego (20 metrów). Posadzimy powojnik botaniczny (oczywiście z białymi kwiatami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mirelko fajny ten materiał, lubię wrzosowo - fioletowe odcienie, fotele będą super wyglądały Malujesz je na szaro rozumiem No i lampki w kuchni wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.09.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Lampki ładnie się wpasowały! A fotel zapowiada się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 zdrówka Mirelko! fotel będzie ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Zdrowia!! Kochana piękny ten materiał i będzie czadersko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.09.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Materiał super i fajnie gra z szarością foteli będzie szał Lampki ładnie się wpasowały, są drobne i dzięki temu nie rzucają się w oczy to chyba dodrze Trawnika szkoda ale pewnie przy montażu ogrodzenia nie uda się uniknąć zniszczeń więc lepiej odpuścić do przyszłego roku, po co się stresować Pestko fajne trawki zapisuję w kajeciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.09.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mirelko z tym ciśnieniem to nie żarty:eek: moja teściowa choruje i wiem że to upierdliwe... fajowy ten materiał i czekam na finish:) ale najbardziej mnie tarasem zaciekawiłaś - już mi smaka narobiłaś tym drewnem u Emirandy i w sumie po rozmowach z Wami podjęłam się przekonywania małża do drewna to teraz sobie poczekam na Twoją rozbudowę - coby mu zobrazować z zabudową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 mirelko ja chyba na ten materiał glosowałam lampki w kuchni fajne, te na suficie nawet bardzo fajne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 zaglądam co jakiś czas bo bardzo ciekawa jestem tych foteli kinowych Ale długo to trwa No nic, twarda ze mnie babka - wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.09.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mirelko fajny ten materiał, lubię wrzosowo - fioletowe odcienie, fotele będą super wyglądały Malujesz je na szaro rozumiem No i lampki w kuchni wow dzięki Emi. Nie wiem jeszcze co z kolorem. Na razie drewno jest szare, ale zastanawiamy się nad białym lub czarnym. Lampki ładnie się wpasowały! A fotel zapowiada się tak Nie mogę się go doczekać powiem szczerze zdrówka Mirelko! fotel będzie ekstra! Zdrowia!! Kochana piękny ten materiał i będzie czadersko Materiał super i fajnie gra z szarością foteli będzie szał Lampki ładnie się wpasowały, są drobne i dzięki temu nie rzucają się w oczy to chyba dodrze Trawnika szkoda ale pewnie przy montażu ogrodzenia nie uda się uniknąć zniszczeń więc lepiej odpuścić do przyszłego roku, po co się stresować Pestko fajne trawki zapisuję w kajeciku. Materiał świetny Zdrówka życzę dzięki Mirelko z tym ciśnieniem to nie żarty:eek: moja teściowa choruje i wiem że to upierdliwe... fajowy ten materiał i czekam na finish:) ale najbardziej mnie tarasem zaciekawiłaś - już mi smaka narobiłaś tym drewnem u Emirandy i w sumie po rozmowach z Wami podjęłam się przekonywania małża do drewna to teraz sobie poczekam na Twoją rozbudowę - coby mu zobrazować z zabudową... Rozbudowujemy tylko część. Zrobimy pełne zadaszanie, żeby można siedzieć w czasie deszczu. A ta część która jest obecnie będzie nadal niezasłonięta, przynajmniej w salonie będzie widno. Nie mogę się doczekać wiosny . Jednak w tym roku mało z niego korzystaliśmy - słońce było nie do zniesienia. zaglądam co jakiś czas bo bardzo ciekawa jestem tych foteli kinowych Ale długo to trwa No nic, twarda ze mnie babka - wytrzymam Sama nie mogę się doczekać. Niestety najpierw moje wakacje, potem Sylwii (a wiecie ile trwaja wakacje nauczycieli ) i zrobił się wrzesień. Mam nadzieję, że w ten piątek pójdziemy do przodu (choć P. namawia mnie na kino - zaczynają wyświetlać " Jesteś bogiem".) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.09.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Własnie czytam o TOP-DRESSINGU - zabiegu wykonywanym przez Green Keeperów :rotfl: Ma mi pomóc w (w przypadku podłoża gliniastego) rozluźnić zbitą glebę – polepszyć drenaż, zapewniając korzeniom lepsze warunki do rozwoju. Dzisiaj jadę po 2 worki piaski płukanego (WAŻNE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.09.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 zaglądam co jakiś czas bo bardzo ciekawa jestem tych foteli kinowych Ale długo to trwa No nic, twarda ze mnie babka - wytrzymam :rotfl: Mirelko bardzo cię podziwiam z tą trawą a fajny ten film "jestem Bogiem:? my dziś idziemy na ten z :)Meryl Strepp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dla mnie na pewno będzie fajny - to czasy mojej młodości. Goście studiowali na mojej uczelni, byłam na ich koncercie pożegnalnymm i przeżywałam śmierć Magika. Więc nawet jak to będzie szmelc to będę pod wrażeniem . No i moja muza . Ja od piątku chodzę na festiwal dobrych filmów (najlepsze filmy w ostatnich 12 miesiącach, które powygrywały znane festiwale - min Cannes). Widziałam zarąbisty "Za wzgórzami" - polecam. Tylko on chyba ma premierę w przyszłym roku, coś około marca. Reżyserem jest facet, który nakręcił głośny " Cztery miesiące trzy tygodnie i dwa dni" - wstrząsający rumuński film o aborcji. Dzisiaj ostatni film festowalu - podobno wbijający w fotel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Mirelko I jakie masz to ciśnienie? (proszę podać dokładnie ) Mój J tez bierze leki już od kilku lat - ale u niego to genetyczne Lampki w kuchni fajnie się wpasowały Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 kurna - od czwartku czekam na przesyłkę ciśnieniomierza więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 W najbliższy piątek Szkło Kontaktowe na tvn 24 będzie nadawane z wodnej wiezy w Pszczynie". Jak mieszkałam dwa lata temu na blokach to okna mojego mieszkania na nią wychodziły:http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/1417033.jpg http://perney.pl/audio/2011/05/wodna-wieza-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To fajnie masz z tym przeglądem filmowym, też chętnie bym na niego poszła. Ja jak film nie jest ciekawy natychmiast w kinie zasypiam, widocznie kinowe fotele bardzo temu sprzyjają Cisnienia pilnuj, ale może to tylko takie jednorazowe wyskoki ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.09.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 piekna ta wodna wieża:) a fim DWOJE DO POPRAWKI- dla mnie bardzo przeciętny, chyba tylko 60-dzieciolatków może zainteresowąć .porażka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts