reni1980 20.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 monika dobrze wiedzieć , bo chciałam iść ale widzę że nie warto, ja ostatnio byłam na Misiu teddy - tez nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Reni po tym filmie jak dla mnie można depresjii sie nabawićmonika dobrze wiedzieć , bo chciałam iść ale widzę że nie warto, ja ostatnio byłam na Misiu teddy - tez nie polecam chyba ZAKOCHANI W RZYMIE jest lepszy ., ale oglądałam lepsze woodego allena:) w srody w cinema są bilety normalnie po 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.09.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 chyba ZAKOCHANI W RZYMIE jest lepszy ., ale oglądałam lepsze woodego allena:) Julka na tym była ale jej sie nie spodobał Ale może ona jeszcze za młoda na takie filmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dla mnie obecny Alen nie jest tym którego pamiętam . Zestarzał się facet i nie ma takiego ciętego języka . Więc nie chodzę od dawna na jego filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja też filmy Alena ostatnio odpuszczam, jakoś już mnie nie kręcą.Mirelko a jakie ciekawe tytuły puszczają na tym festiwalu? Polecisz coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jak ktoś lubi zakręcone, psychodeliczne filmy to wczorajszy taki był: Wrong.No i ten dzisiejszy: Bestie z południowych krain. Z wcześniejszych: Kieł, głód (straszna prawdziwa historia buntu wojowników IRA w więzeiniu. Szokujący film.), Baader-Meinhof (uwielbiam zaangażowane fimy).Ale to raczej cięzkie filmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja się nie zrażam ostatnio mam głód jakiegoś dobrego filmu o czymś nie kolejnej płaskiej komedyjki z happy endem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Zazdroszczę festiwalu filmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ja chce do kina...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tak dziewczyny, wszystko ładnie .. ale jakbyście wiedziałym jak w takich dniach wygląda moje życie . Jedm odrabiając z So zadanie lub w trakcie jady do kina. Wracam codziennie po 23 a wstaję o 5:30. Nie mam nawet kiedy włosów umyć (rano nie dam rady a po 17 jak jestem w domu to ledwo z So zdążę zadanie i jakiś obiad na szybciora. Jeszcze ostatnio wizyty u lekarzy się pojawiły i wywiadówka Wymiękam, ale dzisiaj już ostatni film . Kolejny festiwal za 2 miesiące . Ale co zobaczyłam to moje - książki, kino i koncerty to moja odskocznia od codzienności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja się nie zrażam ostatnio mam głód jakiegoś dobrego filmu o czymś nie kolejnej płaskiej komedyjki z happy endem Two - to polecam ten "głód". Szokujący film, zapadający w pamięci chyba do końca życia ... Choć temat początkowo wydawał mi się nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mirelko korzystaj kochana, odpoczniesz na emeryturze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko - planuję, ze na emeryturze to dopiero życia będę używać. Nie będzie czasu na odpoczynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.09.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Julka na tym była ale jej sie nie spodobał Ale może ona jeszcze za młoda na takie filmy...?zdecydowanie za młoda Mirelko to ty z filmami jak z tą trawą walczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mirelko- a ja nie pamiętam kiedy byłam w kinie, już nie mówiąc o koncertach. Jak przeprowadziłam się na wioskę z miasta, koniec życia kulturalnego;) Więc zazdroszczę ci bardzo ( druga rzecz po trawniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej mirelko, ja też zazdroszczę, bo na taki festiwal to czasu brak:bash: Jak tam Twoje ciśnienie? Powiedz, czy wszystko zrozumiałaś z tymi cebulami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Kochane, ja mieszkam na wsi, do kina muszę jechać 3 miejscowości dale. No ale są różne priorytety. Dla mnie kino, koncerty i książki takimi są. Za to TV dla mnie istnieje i podaguszki z koleżankami . Ciśnienie ... wczoraj przyszedł ciśnieniomierz i dopiero uczę się go obsługiwać. Wydaje mi się, że miałam 140/110 - ale muszę podczytać to rozkurczowe dokłądnie w którym momencie się odczytuje .... agawi - idę czytać Dzięki ... ja przede wszystkim na czosnki ozdobne się nakręciłąm. Tulipany są pięknie, ale jakoś mi się nie wpasowały w moją wizję ogrodu (jakoś unikam kwiatów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 mirelko pilnuj tego ciśnienia. kilka dni temu nasz znajomy miał udar i teraz walczy o normalnośc:eek: a co polecasz z ksiązek?????? millenium mnie wciągnęło. 2x przeczytałam . i oglądam szwdzką sagę na canał plus , bo od czasu do czasu ją puszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Monia z książkami Ci nie pomogę. Czytam specyficzne (podróżnicze, dokumenty, historia współczesna- szczególnie o krajach byłego ZSRR, o afganistanie, kongo itp.). Przeplatam z klasyką (ostatnio literatura Rosyska - Sołżenicyn, Bułhakow, Szałamow), wstrząsającymi reportażami (np. Surmiak Domańskiej - beznadziejna ucieczka przed Basią), politicafiction (Mievilla China). Jak mam dość to rzucam się w błache bestselery (tak jak teraz - Milion małych kawałków - walka narkomana w ośrodku odwykowym). Ale tych ostatnich mało, i ciężko mi coś polecić bo nie gustuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mirelko, a czytałaś np. Kroniki abisyńskie Mosesa Isegawy? Mi się bardzo podobała, specyficzna książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts