naberia 26.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dzięki! Tak myślałam. Kurcze szukam 70-80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ale super wakacje miałaś rozmarzyłam się, bo pojeździłabym sobie znowu konno. z prezentowanych taper podobają mi się 1 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.07.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dzięki lidszu za pomoc . Czy jeszcze ktoś może pomóc w wyborze ? W sumie to problem tkwi w tym, czy wprowadzić jakiś kolor (jeżeli tak to czy delikatnie - 3 zdjecie, czy mocno - 2 zdjecie) czy też nie - 1 zdjecie. Oczywiście jeżeli jakiś kolor wprowadzę, to razem z dodatkami (ręczniki, mydelniczki itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.07.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 mirelka, jak dla mnie tapeta nr.2 odpada (za bardzo czerwono-krwista;)) Jedynka ma swój urok ale troszkę smutna, wybrałabym 3 tak jak piszesz dobierzesz sobie cytrynowe ręczniki, dozowniki itp. Ja zrobiłam podobnie u siebie w gabinecie, wybrałam tapetę z czerwonym autobusem, teraz zamierzam kupić kilka czerwonych segregatorów, może czerwony fotel przy biurku, wszystko zależy od tego co fajnego czerwonego wpadnie mi w oko. Chyba że bardzo Ci zależy na zmianie kolorów dodatków co jakiś czas w łazience to wtedy tapeta nr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Do szerej łazienki kolory sepii nie bardzo pasują. Tapeta 3. jest super pod warunkiem, że lubisz kolor żółty w dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.07.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie ! Pisałam, ze kolor będzie czarno-biały, nie sepia. Tam jest możliwość wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ups, to chyba nie doczytałam Sorki. Biało-czarne nie ożywi, ale na pewno będzie pasować A może poszukaj coś bardziej pogodnego w kolorach biało- czarnych? Bo ta 1. wydaje się taka trochę ponura. No chyba, że lubisz takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Mirelko Ze wskazanych tapet podoba mi się namber czy (3) Natomiast rozważyłabym jeszcze czarno białe panoramiczne ujęcie samych torów kolejowych (efekt piorunujący) lub jakiś ładny akt retro np chociaż nie wiem czy takie klimaty lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.07.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 art retro hmmmm powiadasz ? Nie widziałam, ale warte uwagi. Tylko dlaczego to ma być dla męża a nie dla mnie miłe dla oka . Ja to bym sobie Vincenta Gallo najchętniej nakleiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 no wiesz taka stylistyka na pewno fajnie nawiązałaby do kryształków w łazience czarnej ( mi się zawsze fototapeta w tym stylu + kryształki kojarzyła z czerwonym dywanem i aleją sław ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.08.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wezmę w takim razie ten z tramwajem. Zastanowię się jeszcze czy z żółcią.Tymczasem nowy mieszkaniec - szaro-biały, pasujący do wnętrz:http://img577.imageshack.us/img577/7734/dscf5276a.jpghttp://img851.imageshack.us/img851/5258/dscf5256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 a co to za rasa? P.S. Fajne, grube parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.08.2011 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Chudy to cornish rex a gruby devon rex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Gratulacje superowego domku!Jak Ci się użytkuje białego sbs-a?I jakie płytki masz w szarej łazience? Śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.08.2011 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Dziękuję bardzo Biały sbs jest super. Pod względem czystości pierwsza klasa. Prawdę powiedziawszy, to wystarczyło by go przetrzeć na zewnątrz raz w miesiącu. Najwięcej zapalcowań widać na satynowych rączkach. Nie wyobrażam sobie lodóki całej w takiej satynie. Płytki szare to orientale nowa gala. Z nowości u mnie niewiele (przynajmniej patrząc na środek) - dorobiłam się jedynie wieeelkiego lustra w garderobie. No i na dniach będzie fototapeta. NA 99% ta, choć jeszcze muszę się zdecydować czy nie zmienić koloru tego światła. Jakoś ta żółć do tych moich mebli mi się nie widzi http://obrazyfototapety.pl/design/obrazy/miasta+fototapeta+fototapety+obraz+obrazy+1047.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQq_bTITZgQhlT-X4f7Qg_efcUcrNAkUTnBFUp1XxOILMC8Hqq2http://www.agena.com.pl/sklep/files/OR%2013%2030X30%5B7%5D.jpg http://img4.imageshack.us/img4/7303/dscf4653w.jpg Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.08.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziewczyny, dostałąm odpowiedź w sprawie fototapety. Chcę zmienić światło w tej latarnii coby dodatki dobrać. W jaki kolor pójść ? Czerwono-malinowy, pomarańczowy czy żółty ? Do mebelków co wg was pasuje ? (na zdjęciu kafle idą w beż, w realu są szaro-szare). Może sepia bardziej by pasowała ?Mam wycenę na lateks i winyl. Z tego co czytałam to winyl lepszy dużo, tylko czy jeszcze laminować ? Nie będzie na nią kapać woda, jedynie martwię się i fizyczne zniszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 przyszlam sie przywitac, piekny dom Mirela dla mnie szary tylko z czerwienia, ale bedzie Ci sie gryzlo z pomaranczo-zlotym odcieniem mebli, moze jednak sepia lepsza ? przepraszam, nie pomoglam zauwazylam, ze masz okna dwukolorowe, jak sie sprawdzaja ? jestes zadowolona z takiego wyboru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.08.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pomogłaś, może jeszcze ktoś się wypowie i też pomoże . Dziękuję bardzo . Okna dwukolorowe .... na zewnątrz musiały być antracytowe (choć wolałabym jasnoszare) żeby pasowały do całości. W środku nie wyobrażam sobie antracytowych u mnie (chyba że jasnoszare - ale były duuuuuużo droższe) więc wchodziłą w rachubę tylko biel (chciałam mieć kilka wnętrz jasnych). Nie rozumiem problemu z dwukolorowymi oknami, niektórzy zarzucają, że fatalnie wyglądają otwarte. Nie wiem jak u innych, ale ja okna tylko otwieram na uchylne, jedynie do mycia są całkowicie otwarte. Tak więc od strony wizualnej zupełnie bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziękuję baaardzo za odpowiedź. Zaraz pojadę je obejrzeć A który model sbs-a masz? I do jakiego pomieszczenia ta fototapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.08.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja mam już wycofaną: RSJ1KSSV. Fototapeta do górnej łazienki, szarej, wkleiłam płytki (ale teraz to już chyba wogóle nie wiadomo jaki to kolor ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts