emiranda 20.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mirelko pzryszłąm dzień dobry powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.11.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Natalio - wiesz jak u mnie z fotkami . Postaram się coś pstryknąć. A tymczasem ława - prezent dla P. pod choinkę do jego pokoju Zastanawiałąm się, czy nie zamówić szarych desek, ale chyba jednak będzie za szaro (docelowo jedna ściana będzie jeszcze w betonie). myślę że dopiero jak stanie na podłodze w pokoju będzie łatwje ocenić czy zmieniac kolor czy zostawić. a widze że w pokoju masz chyba brązową podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 oj malkul jak Ty mnie nie znasz . Ja bym nie zamieszkała z brązową podłogą Mam dokłądnie taką jak na fotce z tą ławą (tylko tam są deski a ja mam panele w identycznym kolorze) - pinia szara: http://img545.imageshack.us/img545/9813/dscf4674l.jpg dzień doby Emi. Jak my się super zgadzamy w wychowywaniu dzieci - zauważyłaś ? dzięki dziewczyny, mam nadzieję że P. będzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Piękna ława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mirelko ława boskahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifW tym kolorze wygląda super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.11.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ława booooooooooska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ława jest cudowna, taka trochę industrialna:jawdrop: Bardzo dobry pomysł na prezent;) Że ja o tym wcześniej nie pomyślałam, mój małż dostanie na Mikołaja opiekacz z Westwing:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 O matko i córko, jaka ława! Jak nie lubię brązów, to tego zabraniam Ci ruszać piękny odcień Natalko, małż dostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.11.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Że ja o tym wcześniej nie pomyślałam, mój małż dostanie na Mikołaja opiekacz z Westwing:rolleyes: ależ sobie małżonek musiał zasłużyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mirelko zajrzałam tak na szybko zobaczyć co słychać A tu taka ława :jawdrop: - świetna - czemu mój J takich nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ależ sobie małżonek musiał zasłużyć . mirelko a twoj zasluzył????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.11.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 oj, mój to powinien dostać Q8 tak sobie zasłużył. Ale za opiekacz to by się chyba obraził . Kiedyś kupiłam mu nową szmatę do podłóg (on myje zawsze) to był bardzo zdenerwowany. Nie mogę mu takich prezentów robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja też nie lubię domowych zakupow na Prezenty;) wolę biżuterię 9 mam ulubioną markę i wszystko mi pasuje0, perfumy, ciuchy wybrane wcześniej przeze mnie:lol2: chyba nie lubię niespodzianek- chyba ,że wycieczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ja też nie lubię domowych zakupow na Prezenty;) wolę biżuterię 9 mam ulubioną markę i wszystko mi pasuje 0, perfumy, ciuchy wybrane wcześniej przeze mnie:lol2: chyba nie lubię niespodzianek- chyba ,że wycieczki;) Monia- Tobie sie SHIFT zepsuł czy Ci palca urwało =========================================== Ja tez nienawidze niespodzianek - nawet wycieczek, bo nie wiem co spakować ================================================== Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ano Kinga shift chyba jest , ale nie wcisnęłam( no to wycieczka ze spakowaniem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 jak mnie ze sobą zabierzesz to Cię spakuję Kinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ja tez za ścierkę obraziłabym się ale opiekacz? lubi chrupiące pieczywo na śniadanie, a ja przy okazji tez będę jeść słuchajcie na Mikołaja ujdzie, wynagrodzę mu pod choinkę. A gdybym dostała KA pod choinkę, to bym się nie obraziła, oj nie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Natalia - może mu kup KA ? Dopytaj tylko dyskretnie jaki by mu kolor odpowiadał Ale dziewczyny, ja mu ścierkę bez okazji kupiłam (nie pod choinkę). Tak po prostu - pomyślałam, że zrobię mu prezent bez okazji aby mu się łatwiej myło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 no niestety mąż nie ma nic wspólnego z gotowaniem:no: To tak jakby on mi kupił pod choinkę zestaw narzędzi do naprawy auta W dodatku-nie mogę pozwolić sobie na taki wydatek teraz, mam wielkie wydatki w ciągu miesiąca (kuchnia, za łazienkę jeszcze się nie rozliczyłam, bo drzwiczki jedne były do wymiany) No i prezenty... Ale przysłuchiwałam się dyskusji o tym sprzęcie, bardzo bym chciała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Miałam lekką, puchową kołdrę 180x200. Niestety moja cudna druga płowa się uczuliła. Kołdra poszła w odstawkę, ale po jakimś czasie żal mi się jej zrobiło i dałam do przeszycia dla So. Pozostały kawałek zszyłam i ... odzyskałam swój fioletowy fotel - bo Bandzior się przeniósł do śpiworka. Młody to taka żerująca wsza i nie chciał z niego korzystać, przynajmniej do czasu aż Bandzior mu tam nie zagrzeje miejsca. Potem pękł http://images44.fotosik.pl/505/fcb7ff9c0c78c7c5med.jpg http://images44.fotosik.pl/505/ac82357f52b64e29med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts