rafaljezus 11.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) witam, Mam pytanie czy istnieja jakies noramtywy, przepisy co do odleglości czy odzielenia kotłów jesli planuje alternatywnie miec ogrzewanie kotłem na paliwo stałe i gazowe.1 komin i chce podłaczyc 2 kotły, czy mogą stac obok siebie w jedym pomieszczeniu ?? pozdrawiam Edytowane 12 Października 2010 przez rafaljezus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.10.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 kurna a co do tego wątku ma ten temat ? Szanuj czas innych. Do jednego komina nie wolno podłaczac 2 kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 12.10.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 temat do wątku ma, skrót myślowy wybacz (w projekcie mam 1 piec a chce 2, alterantywne źródło) a wracając do tematu czy się rozumiemy pytanie padło o postawienie 2 urzadzeń obok siebie ( w jednym pomieszczeniu) to raz a dwa,aby uściślić moje pytanie to 2 kotłów do jednego komina czy przewodu kominowego nie wolno podłączać !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.10.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Do jednego przewodu nie wolno dwóch kotłów. Moga stac dwa kotły obok siebie w tym samym pomieszczeniu. Zlituj sie i popraw ten tytul bo poza Toba nikt go nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.10.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Postawić obok siebie możesz dwa piece. Ale nie możesz ich podłączyć do 1 przewodu kominowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 12.10.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 thx za pomoc, ten sam przewód - niejeden komin - takto samo pomieszczenie - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts