Rafal1980 12.10.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam, Zawsze bardzo podobał mi się parkiet ułożony w tzw "okrętówkę". Teraz kupiłem nowe mieszkanie i planuje wlasnie tak wykonczyc podloge. I tutaj jest oje pytanie: Czlowiek, ktorego zamierzam wynajac proponuje mi abym kupil material bez piora wpustu (za jego posrednictwem... dab, 1 klasa, 16mm x 70 mm x 250 mm - 75 pln/m2 netto) bo podobno nie jest on potrzebny do tego rodzaju ulozenia. Czy to prawda czy jedynie chce na mnie zarobic ? I czy ta cena jest w ogole sensowna? Jesli nie, to moze ktos z was zna dobry sklep w okolicach warszawy gdzie sam moglbym kupic material ? Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 12.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Znajdż innego wykonawcę, tu brak mi technicznego potwierdzenia dla jego propozycji. Ceny porównaj we własnym zakresie, będziesz miał rozeznanie w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts