Gość 08.05.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Pytanie jak w temacie - proszę o opinie n/t użytkowania,cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 08.05.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 W drugiej edycji Big Brother'a takie drzwi z PVC się popsuły, teraz są naprawione i chyba jeszcze działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpy 08.05.2002 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Drzwi przesuwane tarasowe? Dla mnie OK. Trzeba jedynie zwrócić uwagę na dobre okucia, oraz na prawidłową eksploatację. Moi rodzice, z okazji remontu właśnie takowe zastosowali i od trzech lat są zadowoleni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.05.2002 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Ja zrezygnowałem chcę mieć szerokie przejście a mam krótką ścianę na taras. Przesuwne dają prześwit wielkości co najwyżej połowy szerokości wnęki, czyli przy 2m wnęki miałbym jakieś 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 09.05.2002 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Widziałem u znajomych -zrobione na zamówienie z PCV rozmiary około 220x120cm koszt około 2-3tys. Wyglądają w porządku, ale podstawa to okucia, muszą być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 09.05.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 z doświadczenia wydaje mi się że okna przesuwne (FIX) mają sens tylko o dużej szerokości (powyżej 1,5m czyli powyżej 3m przeszklenia). Zastosowanie tradycyjnego okna wiąże się wtedy z dużą stratą miejsca przy otwieraniu. Mniejsze okna/drzwi FIX są niefunkcjonalne ze względu na funkcjonalność. Jeśli komuś nie przeszkadzają szprosy to polecam okna harmonijkowe ale cena :-> sesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 10.05.2002 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 W Jankach rok temu był wystawiony pokazowy dom (firmy nie podaję, ale i tak pewno wiadomo jaka) w którym były przesuwane drzwi. Bardzo mi się podobały i prawie się uparłam na takie. Jednakże przez przypadek byłam w tym domu dwa miesiące później (czyli po tym, jak się pewno pół Polski poznęcało nad tymi drzwiami) i widok oraz stan był okropny. Być może ich jakość albo ich mocowanie było nie najwyższych lotów, faktem jest, że mi raczej przeszło i na dziś znów jestem zwolenniczką standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts