maqsz 12.10.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Spotkalem sie ostatnio z opinia, ze drewniana podbitke dachu wystarczy malowac z zewnatrz (np. lakierobejca albo impregnatem barwiacym typu Xylomal), bo od gory chroni ja dach i nie bedzie sie po niej lalo. Ile w tym prawdy? Na paru budowach faktycznie widzialem, ze podbitki malowano tylko od dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 12.10.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Od dołu mam impregnat x2 i na to lakierobejca x2. od "góry" tylko impregnat x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiorek 12.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Moim zdaniem zabezpieczanie podbitki ma znaczenie głównie estetyczne. Więc impregnowanie od wewnątrz jest wyrzucaniem pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 13.10.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Moim zdaniem zabezpieczanie podbitki ma znaczenie głównie estetyczne. Więc impregnowanie od wewnątrz jest wyrzucaniem pieniędzy. A ja tak nie uważam Robak, tak jak woda, zawsze sobie miejsca poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts